HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2009.04.09. 07:24 grizzlyke

Bayer Zsolt:   Válaszolni kéne…     Álláspont   2009-04-08   Magyar Hírlap

…Mármint néhány kérdésre, Bajnai úr. Mert lenne itt néhány kérdés, amelyre még az előtt kellene válaszolni, hogy Ön a legújabb színjáték végeredményeként – ha csak pillanatokra is – miniszterelnök lesz Magyarországon.

Mindaddig, amíg ezekre a kérdésekre nincsen válasz, addig Ön az utóbbi idők egyik legaljasabb gazemberének tekintendő, ami, lássuk be, mégiscsak óriási teljesítmény, erős a mezőny. S nehogy azt gondolja, hogy mindez az Ön ellen folyó "karaktergyilkos" kampány része (Istenem, mennyire remek találmánya ez a baloldali sajtónak, most, húsz évvel a rendszerváltás után rádöbbentek, hogy karaktergyilkos kampány folyik, s ők döbbentek rá, akik végigasszisztálták egy Gyurcsány nevű moral insanity múltidő ez irányú tevékenységét, ők döbbentek rá, akik hónapokig írtak a debreceni főpályaudvar mellett fényes nappal autójában kurvákat fogadó Kósa Lajosról, a baleset után gyermekét a helyszínen felejtő Orbán Viktorról s természetesen a másként gondolkodókat felkötni akaró Kövér Lászlóról. Ez csak a három legkirívóbb eset. S mind-mind hazugság volt, mint az összes többi…). Szóval, nem karaktergyilkos kampány ez, hanem néhány kérdés. Amelyekre előbb-utóbb úgyis muszáj lesz válaszolnia. Vagy így, vagy úgy. Még akkor is, ha az elévülési idő a magukfajták legeslegjobb barátja…

Igen-igen, a Hajdú-Béttel kapcsolatos kérdésekről van szó. Arról a cégről, amely az Ön irányítása alatt tönkrement, s ennek következményeként százak váltak földönfutókká, kilencen pedig belehaltak. Mert nem látván kiutat, megölték magukat.

A dolgok állása szerint Ön kilenc honfitársunk haláláért közvetlenül felelős. Ez a tény mindenképpen megér néhány szót – s leginkább néhány választ. Még mielőtt Ön a Gyurcsány nevű múltidő méltó utódaként elfoglalja a miniszterelnöki széket.

Nos, Bajnai úr, akkor válaszoljon a következőkre:

1. A fizetésképtelen és csőd szélén tántorgó Hajdú-Bét miért adott 305 millió forint hitelt a semmilyen anyagi problémával nem küszködő Wallisnak? S miből adta ezt a 305 millió forintot, s az hová lett ? Jutott belőle a tönkrement gazdáknak?

2. A fizetésképtelen és csőd szélén álló Hajdú-Bét miért mondott le a Bábolna Rt.-vel szemben fennálló 119 millió forintos követeléséről a Wallis Rt. javára? Miképpen lehetséges, hogy a fenti 119 millió forintot a Bábolna egyáltalán nem akarta kifizetni a Hajdú-Bétnek, ellenben a Wallisnak néhány nappal később hiánytalanul kifizette? A befolyó 119 millió forintból mennyit adtak vissza önök a libatenyésztőknek? Semennyit?

3. Miért biztosított a csődbe ment Hajdú-Bét 25 milliárd forintnak megfelelő eurót a Wallis Rt.-nek, hogy az utóbbi kétes tőzsdei tranzakciókon gyakorlatilag eltapsolja ezt a pénzt?

4. Mi célja volt annak, hogy különböző offshore cégek segítségével (amelyekben Ön, illetve Kókáné is jelen van, volt) a Hajdú-Bét 12 milliárdos alaptőkéjét leértékeljék? Az volt a céljuk, hogy a leértékelés után mélyen áron alul juthassanak hozzá a Hajdú-Bét jelentős ingatlanvagyonához?

5. Mi történt a Hajdú-Bét értékesített ingatlanjaiból származó bevétellel? Hová lett a zagyvarékasi gyár és a hozzá tartozó telepek, a törökszentmiklósi hűtőház, a debreceni és a kisvárdai gyár ára? Jutott belőle a libatenyésztőknek?

6. Mit csináltak Önök azzal a több tízezer libával, amelyet még átvettek a tenyésztőktől, ellenben az árukat nem fizették ki? Mennyi ideig zabált libamájat az egész Wallis, Bajnai úr?

Nos, most ennyit. Várjuk a válaszokat. Mindaddig Ön az utóbbi idők egyik legaljasabb gazembere. Nem tudom, említettem-e már, komoly teljesítmény ez. Mert erős a mezőny…
Bayer Zsolt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr526315880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főpilóta 2009.04.11. 14:49:31

Szerintem meg nemcsak addig az egyik legaljasabb gazember Bajnai, amíg nem felel Bayer kérdéseire, hanem attól függetlenül. A Röplap is írt róla. Mi csak úgy emlegetjük mint "a nekrofil". Lásd a Röplap "Vérfagyasztó" menüpontjában a "Halálmámor" című írást.
süti beállítások módosítása