HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.08.19. 18:22 grizzlyke

Egy amerikai magyar is belép a Magyar Gárdába  2007. augusztus 19. 15:49 MNO

Egy amerikai magyar is belép a Magyar Gárdába, így tiltakozik Tom Lantos kijelentései ellen. Az amerikai politikus csütörtökön terroristaként beszélt az egyesület leendő tagjairól és kijelentette, elintézi, hogy ne kapjanak vízumot az Egyesült Államokba.

Csörgics Gábor felháborodott Tom Lantos kijelentésén. Az amerikai magyar állampolgár szerint a politikus kirekesztő magatartása súlyosan árthat az Egyesült Államok megítélésének - közölte a HírTv.

A kamionsofőrként tíz éve a tengerentúlon élő Csörgics tiltakozásul jelentkezett a Magyar Gárdába. Azt mondja, Amerika nem erről szólt, amikor kiköltözött, hanem a szabadságról és a demokráciáról.

Hozzátette, ő Egyesült Államokban fog tagokat toborozni a gárdának, és kíváncsian várja erre mit reagál „Tomi bácsi". Szerinte Tom Lantost olyan emberek veszik körül, akik dezinformálják és tévútra vezetik.

(hirtv.hu)
 


SZDSZ: aláírásgyűjtésbe kezdenek a Honi Gárda ellen    ťLánchíd Rádió, szo, 2007-08-18 19:35 Belföld Vezető hírek

"Nem akarunk Gárdákat" címmel aláírásgyűjtési akcióba kezdett szombaton a Szabad Demokraták Szövetsége. A liberálisok augusztus 25-ig a fővárosi Liberálisok Házánál és több vidéki nagyvárosban várják azokat, akik ellenzik egy Honi Gárda létrehozását - mondta a párt ügyvivője. Magyarországon a katasztrófavédelem és a hadsereg megteremti a biztonságos életkörülményeket. Horn Gábor szerint egy árvíznél ugyanakkor a Polgárőrségen keresztül a civilek is segíthetnek. A politikus szerint egyébként a nyugdíjba vonult vagy leszerelt katonatisztek továbbra is segíthetik a hadsereg munkáját.

A legutóbbi kormányülésen a liberálisok elmondták véleményüket a kérdésről, ezért Horn Gábor szerint érthetetlen, hogy a honvédelmi miniszter miért nyilatkozta néhány napja ennek ellenkezőjét. Szekeres Imre csütörtökön azt mondta, hogy a Magyar Honvédség ugyan nem szorul segítségre, ám egy felkészült tartalékos katonai erőre - amely kiegészítheti a haderőt - szükség van. A honvédelmi miniszter hozzáfűzte: az őszi parlamenti ülésen igyekeznek egy olyan ötpárti kompromisszumra törekedni, ami lehetővé teszi egy önkéntes tartalékos haderő létrehozását.

Az SZDSZ ügyvivője az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban hozzátette: a liberálisok nem akarják, hogy a nagyvárosok utcáin az Ifjú Gárdához, a Munkásőrséghez, vagy a nyilas csapatokhoz hasonló alakulatok masírozzanak.

(FH)


Kapcsolódó cikkek: 

Ki az a Tom Lantos?  forrás: barikad.hu

Tom Lantos, a háborús uszító - A derék öreg farizeus összehozna egy jó kis háborút Iránnal  forrás: portal.jobbik.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr596316429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása