HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.07.13. 06:42 grizzlyke

Jobbik: Elég volt az SZDSZ-ből      2007. július 11. 17:37  HunHír.Hu-információ

A Jobbik Magyarországért Mozgalom július 14-re, szombatra meghirdeti a Magyar Önvédelem Napját, melynek keretében országszerte legalább 20 városban tiltakoznak az SZDSZ nemzetrontó politikája ellen. A Jobbik az idei év hátralévő részében kampányszerűen és célirányosan kívánja felhívni a figyelmet a szélsőliberális párt káros tevékenységére.

Eljött az a pillanat, amikor valakinek ki kell mondania az igazságot - hangsúlyozza a Jobbik. "Magyarországot ma egy 2%-os, diktátor kispárt, az SZDSZ uralja. A szélsőségesen liberális párt egyes kisebbségeket és devianciákat pajzsként maga előtt tartva végzi romboló tevékenységét, melynek célja, hogy a magyar társadalmat kiszolgáltatott fogyasztói tömeggé züllessze.
Keresztülviszi azt a több-biztosítós egészségügyi rendszert, amelyet még a nagyobb koalíciós partnere sem támogat, miközben folyamatosan beletörli a lábát a nemzeti szimbólumokba, élharcosa a társadalom által szintén elvetett drogliberalizációnak és a melegházasságnak is. Elég volt!"- fogalmaz közleményében a párt.

A Jobbik szerint a demokratikus magyar közéletnek össze kell fognia az SZDSZ ellen. Ez a nemzeti minimum. Mint írják, "nem hagyhatjuk, hogy egy felforgató és értékromboló csoport demokratának öltözve diktatúrát építsen". A párt arra kéri a parlamenti és azon kívüli pártokat, hogy írják alá az alábbi többpárti nyilatkozatot, amely a szélsőliberális párt legutóbbi - a homoszexuális párok örökbefogadási jogáról szóló - javaslata ellen tiltakozik.

***

Többpárti nyilatkozat a magyar gyermekekért

A társadalom legkiszolgáltatottabb, de egyben legértékesebb tagja a gyermek. Minden egyes gyermek egy-egy újabb reménysugár a jövő felé. Egy életerős társadalom ezért óvja és támogatja a gyermekek egészséges fejlődését.

Felháborítónak tartjuk, hogy miközben a magyar népesség fogy, miközben a gyermekszegénység nő, miközben a fiatal párok családalapítási, lakáshoz jutási lehetőségei romlanak, miközben anyavédelmi központok és lombikbébi-programok szűnnek meg, az SZDSZ számára a legfontosabb kérdés a homoszexuálisok gyermekvállaláshoz való joga.

A saját neműk iránt vonzódókat a gyermektől nem a jog fosztotta meg, hanem a természet. Elutasítjuk ezért azt a politikai törekvést, amely a homoszexuális párok számára törvényes lehetőséget teremtene gyermekek örökbefogadására. A gyermekek jogaiért emeljük fel a szavunkat. A gyermekek jogaiért az egészséges és ép környezetben való felnövekedéshez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr36316514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása