HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.05.22. 13:09 grizzlyke

Gyurcsány, a nagy manipulátor   2007.május 22.FÚSZ

Olvasom a legújabb és legdurvább rendőrügyet, s azon tűnődök, hogy az arcátlanságnak tényleg nincs határa! Gyurcsány megint kihasználja, maga javára fordítja azt, amibe normális országokban egy egész kormány belebukik.

Miközben zajlik a legnagyobb ellenzéki párt tisztújító kongresszusa, a sajtó a miniszterelnök szavaitól zeng, a képernyőkön Ő villog, s beszél tisztességről, erkölcsről, közbizalomról, a felelősök eltávolításáról,... felfordul a gyomrom!

Undorító! Hiszen néhány hónapja sincs, hogy megdicsérte a pribékek parancsnokait, hogy kiváló munkát végeztek, s azt az aljas támadást, amit a rendőrség emberei (vajh, kik is lehettek az azonosító nélküli rohamosok?) a nemzet ellen tettek, úgy minősítette, hogy szép munkát végeztek. A közfelháborodást pedig most "az ellenzék megalapozatlan, öncélú politikai támadásának" nevezte.

S most az az ember, aki csalással, a választók becsapásával, félrevezetésével hatalomra került, s az ország tönkretételében felelős, most erkölcsről, tisztességről, közbizalomról beszél.

Hihetetlen. Ez tényleg Abszurdisztánia, nem pedig a hazánk.

Országunkat birtokba vette a Sátán, s bebizonyosodtak Péter apostol szavai:

"Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el" (1Pt 5:8)

Bizony, soha nem látott szükség van ma a józan gondolkodásra. Nehéz - de nem lehetetlen!!! - kiszűrni az álnokságot, a sanda hazugságokat, a negédes szavak mögül vigyorgó gonoszságot! Folytatva az apostol szavait: "álljatok ellene a hitben szilárdan, tudván, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban." Igen, érezzük bőrünkön a szenvedéseket. Úgy anyagilag, mint erkölcsileg, szellemileg!

Most nagy szükség van arra a bölcsességre, amire sokunkat nagyszüleink tanítottak, arra a tudásra, amit ők igyekeztek átadni!

Naponta jut eszembe drága emlékű nagymamám, aki még kicsi gyermekkoromban mondta: "Tudod kisfiam, a szem a lélek tükre!" Nem értettem én azt akkor, de nagyon eszembe véstem, mert tudtam, nagymama pontosan tudja, miről beszél. Felnőtt fejjel már tudom igaza volt! Valahányszor megjelennek a képernyőn, az újságok hasábjain a mai vezetők, elborzadok, amikor a szemüket nézem! Tekinteteik önmagukért beszélnek! S ez tükröződik a mai közállapotokon! Tudom, ezt a régi mondást elődeink a Szentírásból vették, s érdemes megfontolni az alábbi néhány mondatot:

"A test lámpása a szem. Ezért ha a szemed tiszta, az egész tested világos lesz. Ha pedig a szemed gonosz, az egész tested sötét lesz. Ha tehát a benned lévő világosság sötétség, milyen nagy akkor a sötétség!" (Mt 6:22-23)

Micsoda sötétség uralkodik ma közéletünkben! Ezért történhetnek meg olyan dolgok, amit látunk, hallunk, s sokszor el sem akarunk hinni!
Ez a világosságnak hazudott sötétség látszik sok-sok tekintetben. Nézzük meg alaposan, ha valaki velünk, nekünk beszél!

Ne dőljünk be a manipulálásnak! Ne hagyjuk, hogy néhány simaszájú beszéddel eltereljék figyelmünket a lényegről. Mert nem a rendőrök által elkövetett néhány eset hazánk legfőbb baja! Hiszen ezek csupán következmények! Annak a hazug, erkölcstelen, etikátlan felső vezetésnek a viselkedéséből fakadnak, amivel némelyek törvény felett állónak tartják magukat, s cégéres dolgok alól is kimenekülnek - büntetlenül. Az emberek pedig - látva, hogy milliárdos pénzek eltüntetőinek hajuk szála sem görbül - úgy értelmezik ezeket a történéseket, hogy akkor ez az "új rend", akkor nekik is "szabad a pálya"! Aztán történnek azok az esetek, amikről manapság hallunk.

A nagy manipulátor pedig odaveti áldozatul a két rendőrfőnököt,... hadd csámcsogjon rajta a nép! Ő pedig győztesen kerül ki abból, amibe rég bele kellett volna buknia. Csakhogy párttársai még védik a mundér becsületét. Kérdés, meddig tehetik, meddig érdemes?

Adjon az Isten bölcsességet és józan gondolkodást népünknek!

Czakó István
FÚSZ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr996316638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása