HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.05.10. 08:48 grizzlyke

Fenyegetik Molnár Lajost   2007.május 10. szinesBulvárLap

Veszélyben forog Molnár Lajos testi épsége, az egészségügyi minisztérium legalábbis ezzel magyarázza, miért jár még mindig szolgálati autóval a hetekkel ezelôtt lemondott tárcavezetô. Bár a minisztérium állítja: Molnár nem dolgozik náluk tanácsadóként, ám lapunk úgy tudja, még irodája is van a minisztériumban.

- Molnár Lajost több inzultus is érte. Számos esetben a Nemzetbiztonsági Hivataltól is érkeztek jelzések, ezért Molnár biztonsága érdekében, a Miniszterelnöki Hivatallal egyeztetve átmeneti idôszakra gépkocsit és sofôrt biztosítanak a számára – mondták el lapunk kérdésre az egészségügyi minisztériumban. Hogy pontosan milyen veszély fenyegette a volt tárcavezetô biztonságát a minisztériumban nem adtak választ és a Köztársasági Ôrezrednél sem árultak el errôl részleteket.

Cáfolták viszont a tárcánál azokat a sajtóhíreket, melyek szerint Molnár Lajos tanácsadóként továbbra is közreműködne a minisztérium munkájában. Tájékoztatásuk szerint sem lemondása óta, sem a jövôben nem fog Molnár tanácsot adni nekik, sôt Molnárnak semmilyen további szerepe sincs a reform körül, az ô korábbi feladatait Horváth Ágnesnek kell ellátnia.
Ehhez képest lapunk a kisebbik koalíciós párthoz közel álló forrásból úgy értesült, Molnárnak irodája is van az egészségügyi minisztériumban és továbbra is közreműködik a munkában, igaz a Magyar Hírlapban megjelent havi 500 ezer forintos tanácsadói fizetés tényét nem tudták megerôsíteni.
A Világgazdaságnak adott tegnapi interjújában egyébként éppen a volt tárcavezetô beszél terveirôl, arra a kérdésre pedig, hogy elvállaná-e egy kórház vezetését úgy válaszolt: Nem tervezek ilyet. … Egybéként is van az egészségpolitikában teendô: a reformot folytatni kell.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr496316662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása