HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.03.10. 21:38 grizzlyke

Vezet a Fidesz - Gyurcsány egyre népszerűtlenebb     2007. március 10. 13:52 MNO

Februári adatok szerint a Tárki, a Gallup és a Szonda Ipsos felmérései szerint továbbra is jelentős különbséggel vezet a Fidesz az MSZP-vel szemben. Gyurcsányt egyre kevesebben tartják alkalmasnak miniszterelnöknek, a jövőt tekintve pedig elkeseredettek az emberek.

Az ellenzéki párt 6 százalékponttal vezet a nagyobb kormánypárttal szemben az összes választó, és 10 százalékponttal a biztos szavazó pártválasztók között: a januári 17 százalékhoz képest az MSZP-re februárban az összes választó 20 százaléka szavazna, míg a Fideszre e hónapban 26 százalékuk voksolna a januári 30-cal szemben a Tárki februári adatai szerint. A Gallupnál a legnagyobb a különbség a két nagy párt között: teljes népesség körében 33-14-re vezet a Fidesz, míg a Szonda Ipsosnál 32 százalék szavazna a Fideszre 22 az MSZP-re.

Borús jövőkép

A kutatások eredményei alapján elmondható, hogy a magyar lakosság hónapról hónapra rosszabbnak látja anyagi helyzetét és egyre pesszimistábban néz a jövőbe. A Gallup mérése szerint az ország gazdasági helyzetének megítélése minden korábbinál kedvezőtlenebb: a válaszadók 87 százaléka tartja rossznak, az emberek 71 százaléka elégedetlen jelenlegi helyzetével. A kormányzati intézkedések hosszabb távú hatásait tekintve sem vagyunk optimisták: a megkérdezettek 27 százaléka remél pozitív változást családja anyagi helyzetében, 32 százalék szerint viszont négy év múlva még rosszabbul fogunk élni. Ezeket az adatokat erősíti meg a Medián eredménye is: a megkérdezettek 68 százaléka szerint az elkövetkező évben romlani fog háztartásuk helyzete.

Gyurcsány egyre népszerűtlenebb

A Gallup eredménye szerint még soha ennyien nem voltak elégedetlenek a miniszterelnök munkájával: a magyar felnőttek 67 százaléka szerint rosszul végzi munkáját. Ezzel párhuzamosan a népszerűsége is nagyon alacsony, a polgárok csupán 20 százaléka áll ki mellette. A Medián szokásos, húszas politikus-listáján is csak a 12. helyet csípte meg, egy százalékpontos népszerűségvesztéssel. A listát egyébként Sólyom László köztársasági elnök vezeti 57 százalékponttal, őt Dávid Ibolya és Szili Katalin követi. A negyedik helyen pedig a Fidesz elnöke, Orbán Viktor áll, 46 százalékpontos népszerűséggel. Őt fideszes politikusok követik, míg a lista második felét kormánypárti politikusok töltik ki. Februárban Molnár Lajos egészségügyi miniszter lett a legnépszerűtlenebb, összesen 13 százalékponttal.

(fn.hu, MNO)


Ez a borzalmas nőszemély (ha férfi lenne,legalább mondhatnánk azt is, hogy a sátán kutyája)  pedig beosztotta ki hova fordulhat bizonyos betegségeivel, például siófoki lakos gyomorműtétre Pécsre kell menjen, vagy ha kézsebészeti gondja van, akkor is Pécsre kell, hogy utazzon......elég szép?

Ha pedig nem vállalja, akkor fizessen a költségek min.30%-át, max.100.000,-Ft-ot.

De különben Siófokon ott van a kiemelt kórház......,

Undoritóak vagytok, mind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr656316878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása