HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

Hogy nem sül ki a szemük!!!!!!!!!

2007.02.22. 20:06 grizzlyke

A multik érdekeit szolgálja a betelepítéssel a kormány 2007. február 22. 11:10

Nem a magyar családok érdekeit, hanem a multinacionális vállalatok munkaerőpiaci igényeit szolgálja ki a betelepítési program.

MinderrőlSemjén Zsolt beszélt sajtótájékoztatóján, aki arra szólította fel Petrétei Józsefet, hogy távozzon posztjáról.

"A hazudós miniszterelnöknek hazudós minisztere van" - fogalmazott csütörtöki sajtóértekezletén Semjén Zsolt. A KDNP elnöke hozzátette: ha Petrétei József tudott a dokumentumról, akkor morálisan, ha nem tudott, akkor szakmailag alkalmatlan.

A politikus emlékeztett arra is, hogy a Parlamentben tartott demográfiai vitanap egyértelműen megmutatta, hogy a kormány nem óhajtja a családtámogatás útját választani. A több százezres, milliós betelepítés azonban nem a magyar családok érdekeit képviseli, hanem a multinacionális vállalatok munkaerőpiaci igényeit szolgálja ki - szögezte le sajtótájékoztatóján Semjén Zsolt.

A KDNP elnöke elismerte, ha a magyar demográfiai trendek nem változnak, akkor valóban szükség lesz betelepítésre, azonban annak kismértékűnek és európainak kell lennie. Kiemelte azt is, hogy milliós ázsiai tömegeket nem lehet integrálni egy tízmilliós társadalomba.

A Fidesz és a KDNP nevében Semjén arra szólította fel Petrétei Józsefet, hogy mondjon le. A kormányt pedig arra kérte, hogy ne fogadjon el ilyen tervezetet és helyette válassza a Fidesz és a KDNP által kidolgozott családtámogatási politikát. Hozzátette: ez a politika Franciaországban komoly eredményeket ért el.

A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy a politikai üldözöttek befogadása sosem volt kérdés, de ilyen mértékű betelepítés nem a magyar családok érdekeit képviseli. Mint fogalmazott, az a kérdés, hogy a kormány a magyar családok érdekeit, vagy a multikét veszi figyelembe.

Semjén Zsolt sajtótájékoztatója végén a sajtó számára kiosztotta a kormány migrációs stratégiája című tanulmány teljes szövegét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr556316994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása