HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2006.12.27. 22:30 grizzlyke

BÚÉK, azaz Brutális Új Év Következik?     2006. december 27.  forrás: roplap.fw.hu
Jó lenne hinni, hogy mindez csak álom. A kormány karácsonyi ajándéka Magyarországnak: fegyverkezik a nép ellen. December 22-i hír, hogy 3 milliárd forintot fognak költeni tömegoszlató eszközök, gumibotok, vízágyúk, viperák vásárlására. Ellenünk a mi adóforintjainkból! A hírek a viperát is említik szó szerint, holott az - a legfőbb rendőri vezetők szerint - nincs rendszeresítve a magyar rendőrségnél. Ezek szerint október 23-án bevált....Foglaljuk össze a dolgokat tényszerűen:

1. 1956. október 23. ötvenedik évfordulóját az a kommunista párt (alkotta kormány) ünnepli meg, amelyik ellen a forradalom kirobbant, s amit az akkor brutálisan - külföldi csapatok segítségével levert. Ez önmagában vérfagyasztó.

2. A szeptemberi "főpróba" után, az ünnepen is provokátorok által létrehoznak egy kisebb csoportot, amelyiknek "erőszakos fellépése" ellen bevethető a rohamrendőrség. A rendőrök egyszercsak minden ok nélkül rárontanak a Fidesz szervezte nagygyulésről békésen hazafelé tartó embertömegre, aztán pedig mindenkire, aki él és mozog a belvárosban, kvázi az '56-os események "rekonstruálásával" ünneplik az októberi forradalmat.

3. A rendőrök nem viselnek azonosítót, arcot eltakaró símaszkot azonban sokuk igen. Szinte biztosra veheto a fellépésükrol készült fotók, videok, TV-felvételek alapján, hogy nemcsak rendőrök vannak rendőrruhába öltözve, vagy legalábbis ideológiailag kiképzett (értsd: párthu) erők vannak közöttük. Akár rendőrök, akár nem, teljesen szabályellenesen használják a könnygázgránátot, gumilövedéket (emberre célzott lövések). A rendőrségnél nem rendszeresített eszközt - viperát (teleszkópos ólmos bot) - használnak. Látható céljuk a sérülések okozása (amit akár emberölési kísérletnek is nevezhetünk).

4. Az elfogottakat embertelen, de legalábbis Európában abszolút elfogadhatatlan módon "kezelik" az őrszobákon (ügyvédet nem kapnak, nem látják el a sérüléseiket, sot egyes elmondások szerint verik, megalázzák a őket).

5. Hosszas huzavona, manipulált vizsgálatok után kitüntetik a budapesti rendorfőkapitányt.

6. A Fidesz az Európai Unió elé viszi az ügyet, melynek tárgyalásán az európai országok szocialista pártjai alkotta frakció nem vesz részt. Döbbenetes - ezek a pártok nem rendelkeznek bolsevista, diktatórikus múlttal, mégis szolidárisak egy ilyen párttal a nyilvánvalóan terhelő bizonyítékok ellenére. Ez egyértelmuvé teszi minden józanul gondolkozó ember előtt, hogy a baloldal egyetemesen gonosz, és az EU jövobeni végzetes megosztottságát vetíti előre.

7. Elérkeztünk a jelenbe. A kormány bejelenti, hogy 3 milliárd forint értékben a fentebb említett eszközöket szerzi be.

Oké, emberek, akkor most következzen egy nyugodt elemzés: A kormány radikalizálódik. Polgárháború készül. Nyilvánvaló, hogy mostantól minden tüntetést erőszakosan fel fognak oszlatni. Innentől pedig már csak egy lépés, hogy bármilyen tömeges rendezvényen egyszercsak megjelenjenek a rendőrök, és oszlassanak. Betörjenek például a templomokba - természetesen mise közben -, és lázadás előkészítése, államellenes tevékenység folytatása ürügyén ott is oszlassanak. Az Egyháza(ka)t úgyis sok vád éri a kormánypártok és a kliens sajtó részéről, hogy politizál (pl. befolyásolja a választásokat).
Következtetés: Meg kell védenünk magunkat - mivel a rendőrség nem véd, hanem támad. Minket a rendőrök (vagy annak nevezett félkatonai szervezetek) fegyveresen meg fognak támadni alkotmányos jogaink (gyülekezési és vélemény nyilvánítási szabadság) gyakorlása közben. Erre fel kell készülni. Puszta kézzel megvédeni nem tudjuk magunkat... Ha ők támadó felszereléseket szereznek be, nekünk védő felszerelést kell beszereznünk, vagy készítenünk! Ki az a hülye, aki tétlenül hagyja, hogy összeverjék?

Főleg, hogy ezek a 3 milliárdos fegyverzetet használók talán rendőrök, talán nem.
Főleg, hogy semmiféle jogorvoslat nem születik törvénytelen fellépéseikkel szemben (vagy ha igen, tán hónapok, évek telnek majd bele).
Főleg, hogy kitüntetést kapnak brutalitásuk elismeréséül.
Főleg, hogy az Európai Unió szó nélkül tűri, hogy értékrendjét lábbal tiporva Magyarországon egy kis dél-amerikai (vagy inkább észak koreai) diktatúra épüljön ki.
Az ellenzék ezt parlamenti eszközökkel megakadályozni nem tudja. Csak magunkra számíthatunk. Meg egymásra... ha igaz.

A Röplap Szerkesztősége Rendőri Brutalitástól Mentes Új Évet kíván mindenkinek!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr836317446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esti mese 2009.04.03. 16:53:41

Kedves Grizzly! Utólagos engedelmeddel felhasználtam az ebben a bejegyzésben szereplő egyik képet a blogomban, természetesen feltűntetve a forrást. Amennyiben ez gond, kérlek jelezd és eltávolítom. Köszönettel, Mesi

grizzly 2009.04.10. 21:45:45

Szia, jaj hát persze hogy....., nagyon szivesen:-)))) Egyébként ha jól látom ez a Röplap egyik számából való írás, ( www.roplap.fw.hu ) szóval igazából Főpilótának kell köszönni a szuper gyűjtésért!! Mindjárt adok egy elérhetőséget további szenzációs képekhez, Api01 oldalán, www.api01.extra.hu
süti beállítások módosítása