HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

Kampány, de miért is???

2006.09.29. 15:54 grizzlyke

Gyurcsány Ferenc megbukott, a kérdés csak az, mikor döntenek úgy a tartótisztjei, a gazdái, hogy immáron több kárt okoz, mint amennyi hasznot hajt – mondta Kövér László csütörtökön este Pápán, a Fidesz polgármesterjelöltjének kampányzáró nagygyűlésén.


A Fidesz választmányának elnöke szerint vele együtt bukik az úgynevezett magyar létező baloldal is, az MSZP is, ennek a garnitúrának Gál J. Zoltán-ostól, Szili Katalin-ostól, Lendvai Ildikó-stól vége van erkölcsi értelemben". Kövér László szerint a kérdés az, hogy a vég előtt még eladnak-e mindent, ami ebből az országból megmaradt, vagy meg lehet akadályozni. Az országgyűlési választások elmulasztott utolsó esélye után az önkormányzati választások ennek az utolsó utáni esélyét kínálják fel. Az ellenzéki politikus szerint „az ország kifosztása a végéhez közeledik".

Szerinte az egész rendszer lényege azzal a jelmondatukkal leírható, hogy amit ma ellophatsz, ne halaszd holnapra, „ezért nem lehet hosszú távú politikai elvárásokat remélni ettől a bandától". Kövér László szerint „ennek az úgynevezett létező baloldalnak a középosztály a halálos ellensége".

Szegénységpártiak, „s ha nincs elég szegény ember, akkor csinálnak" – mondta. Álláspontja szerint ugyanis „mennél több a szegény ember, mennél több a mindennapi megélhetésért reszkető, egyik napról a másikra élő szegény ember, akit meg lehet zsarolni, vásárolni és meg lehet félemlíteni, annál könnyebben tudnak ők uralkodni a gazdaságban, a médiában és az egyéb informális pozíciókban elfoglalt, megszerzett hatalmi eszközeikkel".

Az ellenzéki politikus leszögezte: „bolsevik kutyából lesz demokratikus szalonna". Mint fogalmazott, „hovatovább a baloldal önmegfogalmazásának, identitásának egyetlen megragadható eleme van, egyetlen egy, az Orbán Viktorral szembeni elementáris, halálos gyűlölet".

„Semmiről nem szól ma már a baloldal, már ígérni sem tudnak, s az önkormányzati választás sem szól már másról, mint hogy megpróbálják Orbán Viktort ismét szembefordítani azokkal az emberekkel, akik még mindig manipulálhatóak" – mondta pápai nagygyűlésén a Fidesz választmányi elnöke.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr956318296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása