HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

No comment

2009.04.11. 20:12 grizzlyke


NO COMMENT    (szellemi szint, IQ =  ??????? nem hiányzik valami????????????? )

 Az MSZP Országos Nőtagozatának közleménye    2009. április 6., 14:42

        Budapest, 2009. április 6., hétfő (OS) - Az MSZP Országos Nőtagozatának Elnöksége örömmel üdvözli Lendvai Ildikó, az Országos Nőtagozat alapító elnökének pártelnöki kinevezését.

        Ő az első női pártelnök a Magyar Szocialista Párt történetében. Az Európai Szocialisták Pártjának családjában Lendvai Ildikó a hatodik női pártelnök. Úgy tűnik, hogy válságos időkben bizalommal fordulnak a nőkhöz megoldásért. Bízunk abban, hogy Lendvai Ildikó pártelnökként is figyelemmel kíséri és képviseli majd nőtársai érdekeit.

    Gurmai Zita
    Az Országos Nőtagozat elnöke

    Kiadó: MSZP
    

    ----------------------------------------------------------------------

    2009. április 6., 16:31

    PONTOSÍTÁS - Az MSZP Országos Nőtagozatának közleménye

        Budapest, 2009. április 6., hétfő (MTI) - Felhívjuk előfizetőink figyelmét, hogy az MSZP Országos Nőtagozata pontosította a 14:42 órakor általuk kiadott, Az MSZP Országos Nőtagozatának közleménye című anyag első bekezdését. Az anyag első bekezdése helyesen:

       
        Az MSZP Országos Nőtagozatának Elnöksége örömmel üdvözli Lendvai Ildikó, az Országos Nőtagozat alapító elnökének pártelnökké történő m e g v á l a s z t á s á t .

    JAVÍTOTT VÁLTOZAT - Az MSZP Országos Nőtagozatának közleménye
        Budapest, 2009. április 6., hétfő (OS) - Az MSZP Országos Nőtagozatának Elnöksége örömmel üdvözli Lendvai Ildikó, az Országos Nőtagozat alapító elnökének pártelnökké történő megválasztását.
        Ő az első női pártelnök a Magyar Szocialista Párt történetében. Az Európai Szocialisták Pártjának családjában Lendvai Ildikó a hatodik női pártelnök. Úgy tűnik, hogy válságos időkben bizalommal fordulnak a nőkhöz megoldásért. Bízunk abban, hogy Lendvai Ildikó pártelnökként is figyelemmel kíséri és képviseli majd nőtársai érdekeit.

    Gurmai Zita
    Az Országos Nőtagozat elnöke

    Kiadó: MSZP




Gyurcsányék előre megírták a váltás forgatókönyvét       2009-04-11  Magyar Hírlap  Sándor Csilla

Egyeztetett forgatókönyv szerint zajlott Bajnai Gordon kormányfőnek jelölése.

Gyurcsány Ferenc az anyósán és az Apró családon kívül – amely a kormányfő mögött titkos háttércsapatot működtet, tagjai között egykori magas rangú állambiztonsági tisztekkel – már március elején tájékoztatta a gazdasági minisztert lemondásáról, Bajnai emiatt maradt a posztján. A gazdasági miniszter ugyanis még a kormányfő előtt távozni akart, mert a Gyurcsány-kabinet nem támogatta megszorítócsomagját. Bajnai heteken belül megvalósíthatja elképzeléseit. Programjának vázlatát a szocialisták már ismerik, az SZDSZ képviselői kedd reggel kapják kézhez, a leendő kormány névsorával együtt. Kiss Péter, a kancellária vezetője sajtóhírek szerint köszöni, de miniszterként nem akar részt venni a megszorítások levezénylésében. A liberálisok Draskovics Tiborral és Szilvásy Györggyel szemben őt szívesen látnák a kormányban, mert szerintük képes szót érteni a tüntetésre készülő szakszervezetekkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr936315879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása