HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

na csak azt ne.......

2009.03.26. 21:12 grizzlyke

AZ ELŐD ÉS AZ UTÓD ? 2009-03-26 11:56 Magyar Hírlap Online

Békesi szerint Gyurcsány maradhat.

Reális alternatíva, hogy marad Gyurcsány Ferenc - véli Békesi László volt pénzügyminiszter. Szerinte komoly ember nem vállalja el az ország vezetését, mert egy év alatt nem lehet az ország problémáit kezelni.

Gyurcsány Ferenc lemondását illetően csak az időzítés lepte meg, azt gondolta, egy ilyen lépésre az európai parlamenti választás után kerül sor. Hozzátette: abban biztos volt, hogy ennyi kudarccal a kormányzást 2010-ig nem lehet végigcsinálni. Csak ellenzéki, Fidesz-MDF-SZDSZ összefogással lehetne miniszterelnököt váltani, ami viszont irreális – véli Békesi, aki szerint a reális alternatíva, hogy marad Gyurcsány Ferenc.



A fél ország Gyurcsányon röhög - senki sem vállalja a miniszterelnöki posztot    gondola összeállítás       2009. március 26. 15:51


Kezd komikus fordulatot venni Gyurcsány Ferenc manővere. Az eddigi jelöltek meghátráltak, egyikük például az előrehozott választás mellett érvelt. Az új jelöltek már akkor meghátráltak, mikor a hivatalos felkérés meg sem érkezett. A portfolio.hu pedig önmaga írt közleményt arról, nem vállalják. Gyurcsány egyre kínosabb helyzetbe kerül...

Vértes András közgazdász, a szocialisták egyik miniszterelnök-jelöltje arra számít, hogy Surányi György volt MNB-elnök elfogadja a kormányfői felkérést. Ugyanakkor megjegyezte: az előrehozott választás politikai értelemben valóságos lehetőség és helyes lépés lenne. Surányi azonban szintén elutasította a felkérést.

Az MSZP és az SZDSZ egyeztetése mindössze 25 percig tartott a következő kormányfő személyéről. A megbeszélésen történtekről egyik fél sem nyilatkozott. Az MTI úgy tudja, hogy a két párt már ma tárgyalhat egy újabb jelöltről. Sajtóértesülések szerint felmerült Békesi László és Jaksityi György neve is, de ők nem vállalják. Reális alternatíva, hogy marad Gyurcsány Ferenc - nyilatkozta Békesi László a 168 órának. A volt pénzügyér szerint komoly ember nem vállalja el az ország vezetését, mert egy év alatt nem lehet az ország problémáit kezelni.

A hazai média sem tudja komolyan venni Gyurcsány Ferencet és az MSZP-t. Az Index Puch Lászlónak adva ki magát telefonálta körbe a baloldali holdudvart, az után tudakolózva, ki vállalná szerepet az új kormányban, a délután folyamán pedig a Portfolió adott ki közleményt a témában.
BREAKING: a Portfolio.hu nem vállalja

A Portfolio.hu teljes szerkesztősége ezennel szeretné leszögezni, hogy egyik tagját sem kérdezte meg senki semmilyen kormányzati pozícióra történő jelöléssel kapcsolatban, és nem is vállalna el ilyen felkérést. Ezúton tájékoztatjuk a közvéleményt, sem külön-külön nem vállalunk kormányzati szerepkört, és kollektívan sem alakít a Portfolio.hu szerkesztősége kormányt.

Amit mindenképpen szeretnénk hangsúlyozni, hogy a monetáris tanácstag, illetve utazó nagyköveti állások tekintetében nem teljes a szerkesztőség elutasítása, azonban ilyen irányú megkeresés sem érkezett.

A józan ész nevében

A Portfolio.hu szerkesztősége
* * *
Lassan az MSZP-n és az SZDSZ-n kívül az egész ország az előrehozott választásban látja a megoldást...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr936315892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása