HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.11.11. 19:30 grizzlyke

AKTUÁLIS JEGYZET (2007. 11. 07.):    forrás:   http://roplap.fw.hu
Hajrá Vasutas!
Szurkolok a vasutasoknak. Jelenleg ok az egyetlen olyan csoport, akik radikális módszerekkel, de fasizmussal nem vádolhatóan (hehehe!) küzdenek a kormány országrombolása ellen. Sztrájk! S miért? Fizetésemelés miatt? Nem! A megsemmisítésre ítélt szárnyvonalak megmentéséért. Igaz, a saját munkahelyeiket is védik ezzel, de egyúttal az ott lakókért és végso soron mindannyiunkért teszik. Az országért. Mit is írt a költo? „Száz vasutat, ezeret! Csináljatok, csináljatok!” Nem pedig: romboljatok, romboljatok! Igaz, munkabeszüntetésükkel a vasutasok a hétköznapi embernek gondot is okoznak, de fel kellene ismernünk már végre, hogy a napi kellemetlenségeket félretéve egy közös cél érdekében össze kellene fognunk! Ha ezt a kormányt elkergetjük végre (nemcsak 4 évre!), s valóban az ország felemelkedéséért dolgozó alkalmas embereket választunk vezetoinkké, rendezni fogjuk „közös dolgainkat”. Nyugi szkeptikusok, vannak ilyenek! Voltak Szent István korában, Hunyadi Mátyáséban, Rákócziéban, Kossuthéban. Most is vannak, csak a komcsik letagadják ezt. Saját buneikkel kenik be az összes politikust, hogy reménytelennek tunjék a helyzet.

Szurkolok a vasutasoknak, s egyben féltem is oket. Éppen azért, mert könnyen ellenük fordulhat a közhangulat a napi kellemetlenségek miatt, amit az álló vonatok okoznak. S a balliberális média ezt természetesen táplálja is majd. A vasutasokat dolgozó népünk ádáz ellenfeleinek tünteti majd fel, akik „csúcs fizetéseikkel”, „kiemelkedo szociális juttatásaikkal” is elégedetlenek. Hisz semmi okuk sztrájkolni (Garamhegyi Ábel közlekedési államtitkár már el is kezdte ezt a szólamot). Ha pedig semmilyen szakmai és szociális okuk nincs, akkor csak politikai lehet. „Fidesz-bérenc” mind! Oszd meg és uralkodj!

Ímhol hát a Közhangulathoz fordulok:
Tisztelt Közhangulat! Kérem, ne forduljon a vasutasok ellen! Azok Önért sztrájkolnak. Hogy holnap és holnapután is utazhasson. Akár eldugott kis falvakba, vagy épp onnan a munkahelyéig, ha Ön éppen vidéki Közhangulat. Emlékezzen, kedves Közhangulat, hányszor játszották már ki a társadalom különbözo rétegei ellen (osztályellenségek, kulákok, „feketézok”, horthysták, irredenták, mostanában orvosok, tanárok ellen). S ugye, emlékszik? A végén, amikor ezeket az Ön segítségével leverték, elhallgattatták, mindig Önnek lett rosszabb a helyzete. Tanuljon kérem, múltbéli hibáiból! Egyszer, csak egyetlenegyszer maradjon állhatatos, forduljon a hazug, kirekeszto, tolvaj baloldal ellen és tartson is ki, amíg a megfelelo helyre kerülnek a nemzeti oldal hathatós ténykedése következtében. A történelem süllyesztojébe. Kiabáljuk együtt, Tisztelt Közhangulat: Hajrá Vasutas!



1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr936316267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grizzly 2007.11.11. 20:24:18

Sziasztok kedves olvasóim, kitöröltem azt a bannercserés miafenét, úgyhogy remélem mostmár Ti is zavartalanul látogathatjátok a blogomat, remélem nem "hagytok el":-)))))))))))
süti beállítások módosítása