HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.10.11. 09:48 grizzlyke

Folyik a Fidesz-barátnak hitt rendőrök megfélemlítése?    2007. október 10. 10:09 HunHír.Hu

Rendőrségi körökből származó értesüléseink szerint a kormányzati berkekben Fidesz-közelinek könyvelték el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét, Ignácz István dandártábornokot. Talán ez is közrejátszott abban, hogy egy államtitkár közlekedési vétsége miatt alkalmazták a kommunista érában megszokott szocialista összeköttetés módszerét, és valaki, agy valakik arra akarták rávenni a rendőröket, hogy tussolják el az ügyet.

Nem elég a sok korrupciós botrány, az uniós pénzek lenyúlása, a szociálliberális kormány egyes tagjai már odáig mennek, hogy nyíltan beleavatkoznának politikamentes, független szervezetek és intézmények munkájába, sőt a ráhatás és megfélemlítés eszközeit is alkalmazzák.

Míg az átlag autós hamar bűnhődik, ha közlekedési szabálytalanságot követ el, a kivételezett kormány kivételezett tagjai, éppúgy mint a kommunista érában, hatalmon, és társadalmon felülinek képzelik magukat. Az ellenzék soha nem üti le a magas labdát, pedig nem lehet azt mondani, hogy nincs elég médiafelülete, határozatlanul és tutyimutyi módon reagál minden olyan történésre, amelyben – bármely kis dologról legyen is szó – az átlagemberben is meg lehet ingatni a kormánnyal szembeni bizalmat. A botrányos eset most arról szól, hogy valaki megpróbálta befolyásolni a rendőrséget Garamhegyi Ábel szabálysértési ügyében. A gazdasági minisztérium államtitkárát, aki októbertől külgazdaságért felelős kormánybiztos is, hétfőn késő este kapták gyorshajtáson Szentendrén.

Információink szerint egy hatósági személyként bejelentkező ember arra próbálta rávenni a Pest megyei rendőröket, hogy ne foglalkozzanak az üggyel. Provokációról semmi esetre sem lehet szó, hiszen nem volt közismert a kormánypárti politikus esete a szentendrei rendőrökkel, és elég furcsa lenne, ha valakik így akarnák úgymond a már most is eléggé sáros kormányt tovább „sározni”.

A Pest megyei rendőrök persze résen voltak, s nem hagyták szó nélkül az esetet, amely minden szempontból kínos számukra. Egyrészt a rendőrség befolyásolásának ténye, másrészt az, hogy úgy tűnik: ujjat húztak a mindenható Gyurcsány-kormánnyal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr916316336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása