HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.10.05. 17:01 grizzlyke

Csermely Péter:   Gyurma - Tiranai lepel      2007.10.05 11:59  Magyar Nemzet, 2007. október 5.

Sok szépet és jót, ami én kívánok önnek, édes-bús Albán Úr, és kérem, - de azt hiszem, ezt már külön mondanom sem kell, - hogy felháborító, amit a Fidesz művel, most már nemcsak itthon, hanem szanaszéjjel a nagy világszerte is.

Most is, ami például legutóbb előfordult. Hogy fogják a Fideszes egyházi papok a narancssárga Fideszes zászlót, beleöltöznek, és az utcára viszik a politikát, abba a Gyurma nevű helyen. Hogyan? Tőlem lehet Burma is, szívszorító Albán Úr, mert a lényeg a lényeg. Hogy nem törődnek bent, hogy másokra választott a csendes több népség, hanem minden erővel az Orbán Viktort akarják kardra emelni, hogy megosztja a társadalmat, és nyugalomban lophasson szét minden helyet, ahol csak. És ez így van. A Fidesz már az egész világot akarja.

Tisztelettel kérdem én, borongós Albán Úr, hogy meddig tűrjük ennek a tolvaj bandának az emberi jogait? Mert nem kellene. De a hogy is... igen, a Burmában, ott megvédte a rendőrség a politikát meg a képviselőket, az összes papot elvitték máshova, mint ahol eredetileg voltak, és minden tüntetőt hazaküldtek, azzal, hogy látjuk, tetszettek volna forradalmat csinálni, csak nem engedtük, hehehe. Hát így kell egy demokratikusan igazságos, mindenkinek esélyt adó reformot óvni a náciak reakciós indulataitól. Ezt kellene itt is. Kérem, daliás Albán Úr, szégyen, amit hallani meg látni a sajtó képernyőin minden áldott este, hogy zaklatják a rendőröket, csak mert kemény kézzel léptek fel a csőcselék ellen, ami pedig nagyon helyes eljárás volt, csak enyhe. Mert itt nem a csőcseléket rakják halomba, mint a fahasábokat, a demokratikus burmai államrend módjára, hanem a rendőrt vádolják.

Hát nem csodálkoznék, szavatartó Albán Úr, ha legközelebb azt mondja a rendőr, hogy ő ugyan nem gázol többet senki közé a lóval, hogy aztán őt ítéljék bíróságra. Azt hiszi viccelek, Albán Úr? Kérem, ez a valós probléma. Vegyük a mostanit. Az a vadállat Révész Máriusz, aki berontott a rendőrök közé, és ütött-vágott, mint a bolondóra, aztán még ő volt felháborodva, hogy szelíden türelemre intették. Azért mert Fideszes, neki szabad fegyveresen tombolni a művelődő területen, és rugdosni tizenöt rendőrt egyvégtében? Aztán még volt pofája előadni, hogy nem emlékszik senkire, meg beköti a fejét valami fehér inggel, sántít, és direkt vérzik. Rabiátus egy gazember az, karcsú kis Albán Úr, és még jajgatott, hogy sajnálják őt az emberek. Kérem, rá kell nézni, a lapátkezeire meg a durva arcára, látszik, hogy az Orbán valami verőembere, amikkel a bányát védi az adószedőktől, biztos onnan vezényelte fel ezt a Révészt, aki meg nyilván azt hitte, hogy na, most aztán átveszik a hatalmat, és aki több rendőrt agyoncsap, az lesz a miniszter. És mi van ma? Találja ki, nemeslelkű Albán Úr, hogy mi van ma? Az, hogy nyomoznak a rendőr után, aki pedig csak ott volt, amikor ez a disznó Révész elkezdte mészárolni őket. Én ezt nem értem, hogy ettől a Fideszesektől miért retteg mindenki ebben az országban. Hát valami hat éve csak vesztenek a választáson. Nézze, erkölcsös Albán Úr, aki hat éve veszít, azt már nem lenne szabad engedni, hogy induljon, legalább lenne hely a derék új pártoknak, akik egyetértenek a Gyurcsány Ferenc Örökös Miniszterelnöki Úrral. A jogai meg végképp nincsenek, aki mindig veszít. Fontolja ezt meg, Albán Úr, hogy legyen ebből törvény, mégpedig kétharmados, hogy a Fidesz ne tudjon beleszólni.

Lejegyezte: Csermely Péter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr26316350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása