HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.09.01. 21:25 grizzlyke

Elhatárolódás     api01.extra.hu
Mottó :  "A hatalom nem rejtőzhet el semmi más, mint a hazugság mögé, a hazugság pedig csak erőszakkal tarthatja fenn magát ..."
( Alekszandr Szolzsenyicin )

Hallom, a hazudozó szocialisták fanyalognak, és kevésnek találják a különféle közéleti szereplők ( a történelmi egyházak, Sólyom László és a Fidesz ) elhatárolódását a Magyar Gárdától. A hétvégén megalakult hagyományőrző szervezet létjogosultságát - a jobboldalon legalábbis - szerintem kevesen vitatják, ellenben erősen megoszlanak a vélemények az időzítés helyességéről. Miután megtörtént a szervezet életrehívása, ezzel egycsapásra értelmetlenné vált a kérdés további misztifikálása. A gárda jövője kizárólag attól függ, hogy tevékenysége megfelel-e a törvényes kereteknek, mert párthadseregre a politika egyetlen oldaláról sincs szükség. ( az In-Kal magyarországi ügyködését is sürgősen ki kell vizsgálni ! ) Itt szeretném előrebocsájtani, hogy a narancssárga szemüvegem mögül sem ellenszenves számomra sem a Jobbik, sem a Magyar Gárda - ellenben tagadhatatlan, hogy a kialakult ( vagyis mesterségesen kiprovokált ) "antifasiszta paláver" jelenleg sokkal inkább árt, mint használ a jobboldalnak.

Egy olyan országban, ahol csak álom a kiegyensúlyozott közszolgálati média, ahol hiánycikk az alapvető politikai kultúra, ahol az egzisztenciális félelem vezényszóra átalakítható tömeges halálfélelemmé - ott ( finoman szólva is ) kevés diplomáciai érzékre vall a Jobbik ( amúgy teljesen jószándékúnak tűnő ) eltökéltsége és tenniakarása. A Magyar Gárdával kapcsolatos további következtetések levonása szerencsére már nem az én feladatom, és ebben a tekintetben a "sarokba szorított" legnagyobb ellenzéki pártot sem irígylem. Sajnos azt látjuk, hogy ebben a kérdésben - karakteres ( pro vagy kontra ) vélemény helyett eddig csak koncepciótlan szerencsétlenkedés jellemezte a Fideszt, legnagyobb örömére a ( minden féligazságra kíméletlenűl lecsapó ) gyurcsányi manipulátoroknak.

Cselekedni kell, csak hát nem mindegy hogyan ...
Mindenesetre a profi gyűlöletkeltők számára jelenleg mi sem kellemesebb, mint gusztustalan galacsinná csócsálni a gárda ügyét : az ilyen projektek levezénylésére a gerinctelen szocialisták Lendvai Ildikónál keresve sem találtak volna alkalmasabb személyt. Ha az aktuális elhatárolódásra első alkalommal kaptunk volna felszólítást, bizonyára megmosolyognám a lázas igyekezetet - ellenben ez már a sokadik ultimátum, és mint ilyen baromira unalmas. Egyszerűen elegem van már abból, hogy valamennyi szociálliberális gazemberség kapcsán menetrendszerint érkezik a szokásos vezérszólam, a jobboldal pedig ( ha akar, ha nem ) azonnal meaculpára kényszerűl. Eleve vesztes az a pozíció, ha valakinek alapból magyarázkodnia kell - igaz, ellenkező esetben rögtön lendül a szociálliberális furkósbot.

Ezért most nyilvánosan elhatárolódom :

Attól a párttól, amelynek jogelődje(i) a világháború után ( szovjet, azaz egy idegen ország segítségével ) nyilvánvaló választási csalással kerültek hatalomra ( elhíresült "kékcédulás" választások ), majd a sosemvolt "társadalmi többség" nevében államosították a polgárok különféle magántulajdonait, és söpörték fényesre a parasztok szegényes padlásait. ( Élelmezési, majd begyűjtésügyi miniszter - bizonyos Nagy Imre elvtárs vezetésével )

Elhatárolódom attól a párttól, amelynek az államvédelmi hatósága a legsötétebb - egykori - nyilas pribékeket foglalkoztatta, hogy a rezsim titkos börtöneiben és munkatáboraiban ( "szakértelmük" okán ) kedvükre kínozzák és gyilkolják a begyűjtött másként gondolkodókat. ( Hallod bájgúnár, azok a szerencsétlenek nem csak virtuális halottak voltak ! )

Elhatárolódom attól a párttól, amelyik szovjet tankok segítségével vérbefojtotta az 1956-os Magyar Forradalmat, valamint gyalázatos vérfürdőt rendezett a Kossuth téren, Mosonmagyaróvárott, Salgótarjánban és másutt ( Marozsán elvtárs : "Mától lövetünk ...!" ), később koncepciós perek tucatjaiban küldte halálba ( és temette őket arccal a föld felé ), valamint ítélte hosszú börtönévekre a nemzet legkiválóbb fiait. A hatalomért cserébe ( hazaáruló módon ) feladta hazánk függetlenségét, és a proletár internacionalizmus jegyében ( hosszú évekre ) kiszolgáltatta az országot egy eszmeiségében teljesen nemzetidegen, diktatórikus külföldi hatalomnak.

Elhatárolódom attól a párttól, amely évtizedeken át spiclik, besúgók, ügynökök és cenzorok ( például sipánka ) hadával vegzálta a magyar társadalmat, csaknem mindenkit ellehetetlenítve, akit ők ( a munkásosztály "élcsapata" ) a rendszer "ellenségének" minősítettek. Elhatárolódom attól a párttól, amely a "gulyáskommunizmusnak" csúfolt hamis jólét nevében mértéktelenül eladósította Magyarországot, miközben "összekacsintós" cinizmusával szinte kimosta az emberek agyát. Ezért elhatárolódom mindazoktól a pártállami múmiáktól is, akik széles tömegekből ölték ki a demokratikus, egészséges közösségi gondolkodás minden létét és formáját. ( "Kádár népe" ), akik a baloldaliság eszményével visszaélve becsapták az embereket. Elhatárólódom attól a párttól, amely kiszolgáltatta, cserben hagyta és elárulta a határon túli magyarokat. ( akkoriban még nem utoljára ... ) Elhatárolódom attól a párttól, amely hatósági erőszakkal csorbította a szólás, a vallási és lelkiismereti szabadságot, alkalmanként gumibotokkal korlátozta az egyetemes emberi jogok érvényesülését. ( Emlékszel még, id. Gál Zoltán ? )

Elhatárolódom attól a párttól, amely a rendszerváltásnak álcázott tudatos zűrzavarban ( spontán privatizáció ) ismételten lerabolta, egyben elvtársai magántulajdonává tette a közösségi vagyon legjavát, valamint ( nyilvánvaló anyagi érdekből ) jogfolytonosságot vállalt gyilkos elődjeivel, miközben bomlasztó ügynökei segítségével - lapuló szatelitpártjukról már nem is beszélve - részben hiteltelenné tették, esetenként egyszerűen leszalámizták a "rendszerváltó" pártok legjavát. Elhatárolódom attól a párttól, amely teherautószámra semmísített meg és/vagy "spájzolt" be hiteles kordokumentumokat, levéltári és titkosszolgálati anyagokat azzal a nyilvánvaló céllal, hogy a kiválasztott embereket később lejárassa, zsarolja vagy éppen megfélelmítse.

Elhatárolódom attól a párttól, amely élen jár az eszmei köpönyegforgatásban, amelynek mindegy hová, csak nyalni lehessen, amely a pártállami diktatúra legsötétebb figuráiból volt csak képes miniszterelnököt kreálni. ( Gondoljunk csak az 1956-os, kétes múltú pufajkás Hornra, a titkosügynök Medgyesyre valamint - végül, de nem utolsó sorban - az elévűlt köztörvényes Gyurcsányra ). Elhatárolódom attól a párttól, amely kihasználva kormányzati pozícióját - tudatosan elhallgatta az ország valós állapotát, és az emberek tömeges megtévesztésével ( választási csalás ) szerezte meg a hatalmat 2006 áprilisában. ( Egyesek szerint már 2002-ben is ... )

Elhatárolódom attól a párttól, amely hazudott reggel, délben meg este - aki trükkök százaival manipulálta a nyilvános adatokat, és aki másfél + másfél évig úgy tett, mintha kormányzott volna - miközben nem csinált semmit. ( Azon kívűl, hogy a szarból hozta vissza a kormányzást ... ) Egyben elhatárolódom attól az arrogáns, dilettáns és diktatórikus kormánytól, amely ténykedésével ismét katasztrófálisan eladósította az országot, lejtmenetre állítva a nemzetgazdaság egészét, folyamatosan elkótyavetyéli a maradék nemzeti vagyont, amelynek azonosító nélküli ( a nemzeti lobogót is bátran meggyalázó ) milicistái - nemzeti ünnepeinken és azon kívűl is - magyar hazafiakra vadásznak.

Elhatárolódom attól a kormánykoalíciótól, amely mindenféle társadalmi felhatalmazás nélkül vezet be idióta "reform"-okat, ezzel barbár módon szétdúlva a közoktatást, a közlekedést, a közigazgatást, valamint döbbenetes mértékű forráskivonással és antihumánus volumenkorláttal veri szét az egészségügyet, hogy az így kialakult kórházi várólistákkal közvetlenűl kockáztassa az emberek életét. Elhatárolódom attól a kormánytól, amely ellenfelei megfélelmítésére használja az adóhivatalt, amely még mindig a "Fidesz által, állítólag egykor elvett - egyszeri - 19.000 forintos nyugdíj" hazugságát szajkózza, miközben sok-sok évi nyugdíjemelést vett el az általa okozott hiperinflációval, és éppen most készül 8,00 százalékponttal csökkenteni a friss nyugdíjbavonulók majdani ellátását, valamint többiztosítós rendszernek álcázva szétlopni a társadalombiztosítás maradék vagyonát.

Végűl, de nem utolsó sorban elhatárolódom azoktól a pártoktól és politikusoktól, amelyek már nyilvánosan is gyalázni merészelik a különféle nemzeti jelképeket
( "Kurvaország", Turul, Árpádsávos zászló, Szentkorona ), és 2004-ben ( ismét ) megtagadták - sőt napi hír, ma is megtagadják - a határon túli magyarokat. Elhatárolódom azoktól a szociálliberális gazemberektől, akik gyűlöletpolitikájukkal megosztották a magyar nemzetet, akik aljas politikai célból folyamatosan riogatják a társadalmat, akik a jobboldalt fasiszta és antiszemita csőcseléknek nevezik, akik elvtelenűl támadják az egyházakat - miközben már-már követendő példává teszik a társadalomra veszélyes aberált devianciákat.

És a sor sajnos még hosszasan folytatható. Yoda barátom szavaival élve : "Akarják, merik, teszik ..." Tehát meddig soroljam még, Lendvai Ildikó ? Kíváncsian várom, vajon te mikor határolódsz el végre saját magadtól ...?

Ja, már értem : hallgatni arany.
Bűzlesz, mint budiban a szar.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr316316412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása