HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.08.17. 20:57 grizzlyke

A Magyar Gárda nyilatkozata Tom Lantos kijelentéséről   2007. augusztus 16.

Közlemény

A Magyar Gárda Egyesület tagjai megütközéssel értesültek arról, hogy Tom Lantos, az amerikai képviselőház külügyi bizottságának elnöke nyilvánosan megfenyegette az egyesület alapító tagjait.

Aggályosnak és a magyar alkotmányba ütközőnek tartjuk az amerikai politikus azon szándékát is, hogy a Magyar Gárdához csatlakozni készülő személyekről listát szerezzen be. Utoljára német nemzetiszocialista, majd ezt követően szovjet politikus avatkozott be ennyire magyar állampolgárok alkotmányos jogainak gyakorlásába.

A Magyar Gárda Egyesület továbbra is az alkotmányosság és a jogállam talaján áll, tagjai ragaszkodnak állampolgári jogaikhoz. Felszólítjuk a magyar kormány illetékes szerveit, hogy minden eszközzel óvják meg a magyar demokrácia függetlenségét.

Kérjük az Amerikai Egyesült Államok nagykövetét, hogy határolódjon el Tom Lantos szélsőséges kijelentéseitől.

Az egyesület alapító tagjai ezúton értesítik az ország közvéleményét, hogy minden jószándékú honfitársat szeretettel várnak augusztus 25-én délután 3 órakor a budai Várba, a Szent György térre a Magyar Gárda zászlóbontására és az első 56 gárdista avatására.

Budapest, 2007. augusztus 16.

Vona Gábor elnök, Bencsik András, Murányi Levente, Pörzse Sándor, Schön
Péter, Staudt Gábor, Szabó Gábor, Szegedi Csanád, Szilárd István,
Usztics Mátyás tagok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr86316437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása