HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.06.22. 00:25 grizzlyke

Deutsch-Für: Gyurcsány fokozódó ideggyengesége veszélyt jelent hazánkra   2007. június 20. 11:11  MNO-összefoglaló
A király meztelen, ezt valakinek végre ki kell mondani

Gyurcsány Ferenc minden nyilvános szereplése, minden interjúja azt bizonyítja, hogy ideggyenge, ezért alkalmatlan miniszterelnöknek - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Deutsch-Für Tamás. A politikus emlékeztetett arra, hogy a miniszterelnök többek között a kóbor kutyák telepre hurcolásáról vizionált vagy "táncikált" dolgozószobájában, illetve hogy "csökönyösen, már-már mániákusan" magyarázza az őszödi beszédet.

Nyakó István, az MSZP szóvivője a következőképpen reagált Deutsch-Für szavaira: "van, amire szeretek reagálni, van, amire kell reagálni, és van, amire kénytelen vagyok reagálni". "Viszont a politikai tahóságra nem vagyok kénytelen reagálni, nem kell reagálnom" - zárta nyilatkozatát a szóvivő.
Gyurcsány Ferenc nem tud parancsolni érzelmeinek, tehát nem pusztán jellemi, hanem idegi problémával állunk szemben. A miniszterelnök minden nyilvános szereplése azt bizonyítja, hogy ideggyenge - mondta Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnökének kabinetfőnöke szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Nem pusztán jellemi, hanem idegi problémával állunk szemben: a hivatalban lévő miniszterelnök nem tud parancsolni érzelmeinek, gondolatainak, cselekedeteinek - fogalmazott Deutsch-Für.

A sajtótájékoztatón az állítások alátámasztására bemutattak egy videó- és hangmontázst, amelyben részletek szerepeltek például az őszödi beszédből is. Deutsch-Für Tamás arra a kérdésre, hogy mi volt a legutóbbi jel, amely alapján ideggyengének nevezik a miniszterelnököt, úgy válaszolt: "minden nyilvános szereplése, minden interjúja" - idézi az elhangzottakat a távirati iroda.

Az Őszöd-tünetegyüttes

Őszöd után (...), Gyurcsány Ferenc hazugságainak lelepleződése után talán azt hihettük, hogy minden kiderült Gyurcsány Ferencről. Mára azonban világossá vált, hogy új dolgok derültek ki róla, és ezeket az új dolgokat nevén kell nevezni" - szögezte le a kabinetfőnök. A politikus felelevenítette a miniszterelnök néhány korábbi kijelentését, így azt, amikor leterroristázta az arab focistákat, amikor kóbor kutyák telepre hurcolásáról vizionált, vagy amikor éppenséggel önfeledten táncikált miniszterelnöki dolgozószobájában - tudósít a fidesz.hu.

Ezekre utalva Deutsch-Für Tamás úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferencnek mindig is voltak "bizarr, zavarba ejtő megnyilvánulásai", amelyeket az őt körülvevő propagandagépezet igyekezett utóbb viccesnek, esetleg meggondolatlannak beállítani.

A helyzet azonban súlyosabbá vált, "Gyurcsány Ferenc az elmúlt hetekben, hónapokban egyre furcsábban viselkedik, zavarosan, olykor összefüggéstelenül beszél, parlamenten belül és kívül, nyilvános szereplései során össze-vissza gesztikulál, hirtelen és indokolatlan hangulatváltások jellemzik a megnyilatkozásait, és sokak számára ijedelmet keltő indulatkitöréseket látunk, tapasztalhatunk tőle" - jelentette ki az ellenzéki politikus, hozzátéve, hogy "Gyurcsány Ferenc állapota immár széles körben beszédtéma Magyarországon".

Mint elhangzott, "a miniszterelnök jelenlegi ideggyenge állapota" új értelmezést ad annak a bizarr jelenségnek is, ahogy Gyurcsány Ferenc "csökönyösen, már-már mániákusan" magyarázza az őszödi beszédet, "egyre zavarosabban és kétségbeesettebben".

Deutsch-Für Tamás a miniszterelnök viselkedését ahhoz hasonlította, mint amikor a tettes visszatér a bűntény színhelyére, mert nem bír szabadulni a bűn terhétől és ettől idővel összeroppan. Ugyanígy tér vissza Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédhez, próbálja újra és újra megmagyarázni a hazugságot, az ország tönkretételét, a választók tudatos megtévesztését - tette hozzá.

Ki kell mondani, hogy a király meztelen

A fideszes politikus szerint Gyurcsány Ferenc "fokozódó ideggyengesége" súlyos veszélyt jelent Magyarország számára, ezért előbb vagy utóbb emiatt is távoznia kell, "de mindannyiunknak jobb, ha ezt előbb teszi".

"Eljött az idő, hogy megszólaljunk. Bár Gyurcsány Ferencet nem tartom királynak, de a király meztelen, ezt valakinek végre ki kell mondani" - jegyezte meg a Fidesz elnökének kabinetfőnöke, aki megjegyezte, hogy bármely európai ország miniszterelnökének, "ilyen típusú idegi problémája" nem magánügy, hanem egy egész ország ügye.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr436316566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása