HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

forrás: http://roplap.fw.hu

2007.05.24. 09:35 grizzlyke

A közelgő Távolkelet

Hát, elérkezett ez is... Úgy látszik, a mostani nemzedék életében rendkívül sok jóslat teljesedik be. Természettudományos, társadalompolitikai, bibliai. Itt van a globális felmelegdés okozta éghajlatváltozás, Madách: Az ember tragédiájában megjósolt falanszter (globalizáció), és itt a sárga veszedelem!
A Röplap címoldaláról elérhető újságcikk nem hagy kétséget afelől, hogy egy-két éven belül elárasztanak bennünket a kínaiak, akár be akarja őket telepíteni a Bitorló (Gy.F.), akár nem. Hogy be is akarja telepíteni, az a bolsevik szolgalelkűség szokásos megnyilvánulása. "Jön a Nagy Birodalom, jaj, mi úgysem állhatunk ellen, nyaljuk ki a fenekét, hátha akkor nem bánt annyira!"

Egy szó mint száz: Jönnek a kínaiak, és Budapestet akarják megtenni hídfőállásnak Európa bevételéhez. Igaz, most nem hadsereggel jönnek, hanem gazdasági "szőnyegbombázással", de az erdemény ugyanaz lesz: pusztulni fog a magyar és az európai emberanyag és kultúra (más kérdés, hogy kár-e érte egyáltalán?!).

Én személy szerint lefogadom, hogy itt meg is rekednek, mint annak idején a tatárok, a törökök, meg az oroszok. Ideérve minden keleti birodalom erejét veszti, s tovább nyugatra már legfeljebb nagyon rövid időszakokra és átmenetileg tudja betenni a lábát. Magyarország a testével védi meg Európát, mint a történelem folyamán annyiszor. Legyen ez vigasz a majdan éhendöglő millióinknak... A Kárpát-medence csapda minden betolakodó számára! Itt csak mi, magyarok vagyunk itthon és kész!

Természetesen árulók most is vannak közöttünk, mint például a cikkben említett Huszty András miniszterelnöki megbízott, akit azért fizetnek, hogy a kínaiaknak mintegy szálláscsinálója legyen. S ha megkérdezik, miért kell nekük mindez, hazudjon valamit, amivel elaltatja a hiszékenyebbek (baloldali szavazók) gyanakvását. Például olyan hülyeségekkel, mint hogy a kínaiak itt fognak adózni. Persze pityu! Pont a külföldiek és főleg a kínaiak fognak Magyarországon adózni! Papíon lehet, csak éppen (idézet a cikkből): Az Állami Számvevőszék elnökének jelentése szerint 2005-ben a nagyvállalatok mintegy 200 milliárd forinttal kaptak vissza több támogatást, mint amennyit társasági adóban befizettek a büdzsébe, és tavaly is hasonlóan a javukra alakult az arány.
Huszty másik hazugsága, hogy itt majd munkahelyek teremtődnek. Minek? A kínaiak az otthon egy-két tál rizsért dolgozó proletárjaik által megtermelt árukat akarják eladni, nem itt mindenféle termelő üzemeket létrehozni. De ha építenek is itt gyárakat, akkor meg ugyanazért a bérért kell majd a magyar munkaerőnek dolgoznia bennük, mint kínai sorstársaiknak otthon. Vagyis sorsunk munkanélküliség, nyomor, kiszolgáltatottság leend.

Európa persze - velünk ellentétben - megpróbál védekezni. Kvótákat állított fel egyes kínai ruházati termékekre, hogy ne tehesse teljesen tönkre könnyűiparukat, s ennek mentén aztán egész gazdaságukat a "sárga veszedelem". Ezt persze Huszty a Magyar Nemzet című lapnak adott interjújában élesen bírálta a "győzzön az erősebb" elve alapján. Megáll az ész! A kultúkör, s nép, melyhez tartozik, jóvátehetetlen károkat szenved majd, sokan meg fognak halni, még többen nyomorogni, kivádorolni (ha lesz még hová), s ő a kínaiaknak szurkol, az ő útjukat egyengeti! Győzzön az erősebb (és ő ezekhez akar tartozni), mi meg a gyengébbek így jártunk...

A másik haza- és Európaáruló, Újhelyi István azzal érvel a kínai invázió mellett, hogy "ma már az amerikaiak sem engedhetik meg maguknak, hogy ne legyenek kínai kapcsolataik, hát még mi!" S nem sül le a képéről a bőr! Azzal talán még a baloldali szavazók is tisztában vannak, hogy mekkora a különbség az USA és Magyarország Kínával szembeni érdekérvényesítő képessége között. Újhelyinek az arcára van írva, hogy hátrányos helyzetű gyerek volt, de ennyire bután hülyének lenni azért tényleg luxus, ha valaki politikusnak áll...

Nos hát, sorstársaim! Mindenkinek jó túlélést kívánok a kínai megszállás idejére! Bár illúzióim nincsenek, sokunk nyomorúságos véget ér majd. Remélem, az itt említett két "díszpinty" is, de csak miután végig nézték családjuk pusztulását. Azért nem kívánok most ennél csúnyábbakat nekik, mert egy szép keresztény ünnep jön: a Pünkösd... Ünnepeljük meg méltóképpen, ameddig a kínaiak be nem tiltják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr686316634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása