HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.03.03. 08:48 grizzlyke


Pom-Pom meséi     Jó estét, gyerekek!     jobbinfo.tvn.hu 

Ma Pom-Pom meséi közül a Mindent Összekeverő Folyton Hülyeségeket Beszélőről szólót hallgathatjátok. Ez a Mindent Összekeverő örökösen mindent összekevert. Azt hitte, ő tudja a legjobban a világon a dolgokat, és csak beszélt és beszélt, és közben meg összekevert és összekevert.

- A tatár-dúlást a felszabadulással.  - A Szovjetuniót Oroszországgal.  - A Teremtőt a Megváltóval.

- Összeforrt csontokat az összecsórt fontokkal.  - Reggeli munkába járást a hosszútávfutó magányosságával.

- Kádár Jánost Orbán Viktorral.  - Nagymamát az apró Piroskával.  - Ceglédi iskolakerülőt a kis gyufaárus lánnyal.

- Saját magát Andersennel.   - A szaúdi focistákat Oszama Bin Ladennel.  - A parlamentáris demokráciát az állampárti diktatúrával.

- Az üdülővásárlást az ingatlan-panamával.   - A közszolgálati műsorokat a baráti tájékoztatókkal.  - Az elcsatolt magyarokat a sáskajárással.

- Az ország jólétét a sajátjával.   - Az egyház békéjét egy ház békájával.    - Az SZDSZ-t a liberalizmussal.

- Az MSZP-t az Üdvhadsereggel.    - Lendvai Ildikót Edith Piaffal.   - A Sorstalanságot a Volt egyszer egy vadnyugattal.

- Az ellenzéki újságírókat a walesi bárdokkal.   - A kormányszóvivői tisztséget Stan és Pan bolondozásaival.

- Orbán Viktort a Sátánnal.   - Saját magát Orbán Viktorral.   - Saját magát a Teremtővel.   - Saját magát a Megváltóval.

Amint látjátok, gyerekek, mindig mindent mindennel összekevert.

Lett is belőle akkora baj, hogy a kormányszóvivők, a minisztériumok, az újságírók és a televíziósok nem győztek magyarázkodni.

Ebből az a tanulság, gyerekek, hogy legközelebb nagyon-nagyon gondoljátok át, akarjátok-e, hogy megint a Mindent Összekeverő Folyton Hülyeségeket Beszélő legyen a miniszterelnökötök.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr396316924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása