HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.01.21. 16:00 grizzlyke

www.kossuthter.com      Címlap   2007.január 20. justice

Felhívás Orbán Viktorhoz - a Március 15-i Forradalomra

Mint minden reggel, ma is reménykedve valami isteni csodában, nyitom ki és olvasom a fidesz.hu honlapot. Várom hogy egy nagy üres lap kellős közepén egy óriás vörös felkiáltójel figyelmeztessen arra a nyilvánaló felismerésre hogy Magyarországot immár x-edik napja újra kommunista diktátorok uralják és Magyarország végveszélyben van. Mivel a diktatúrában, azaz egy kormány által folytatott háborúban, az ellenzék egyetlen létező szerepe a forradalmárság, természetesnek vélném hogy az ország legnagyobb és legnépszerűbb ellenzéki pártja ennek jegyében tevékenykedik és nyilatkozik. Keresem a diktatúra megdöntésére irányuló felhívásokat és szervezéseket, várom hogy az épelme és értelmes cselekvések efféle édes zápora zúdul majd rám, ahhoz hasonló mint a kossuthter.com-on, csak milliós nagyságrenddel nagyobb tömegbázissal és támogatottsággal - a Fidesz és a karizmatikus Orbán Viktor védjegye alatt. Ilyesmi csodákat várok minden reggel, s mi fogad e helyett? Egy hitchcocki vagy méginkább, valóságos orwelli világ.

Böngészek a honlapon, s eközben a hideg, halálos rémület kapaszkodik gerincembe: a gyurcsány-csomag egyes elemeit bontogató ezmegaz, javaslatok, érvelések elhibázott reformokról, hiteltvesztett kormányról, tévútra vezetésről az MSZP kultúraellenességéről és országmegosztásáról. A "kultúraellenesség" szó láttán érzem ahogy megpattan bennem az utolsó húr is. Felmerül bennem a kétség, esetleg a Fidesz nem ugyanarról a pártról és kormányról beszél mint ami augusztusban az őszödi beszéddel előállt és ami szeptemberben és októberben belénk lövetetett és azóta is költi a mi milliárdjaink újabb ellenünk bevetendő munícióra. Esetleg nem ugyanarról az országról avagy planétáról beszélgetünk...
Bevallom azt is, hogy sokáig vártam és reméltem...Azt reméltem hogy október 23-i visszavonulása óta a Fidesz titokban, fű alatt tervez valamit, és csak hülyíti a kormányt azzal hogy a felszínen behódol és diplomatikusan tárgyal józan paraszti őrjöngés helyett. Vártam hogy egy szép napon majd előrukkol a nagy meglepetéssel. De nem történik semmi. Mindig ugyanaz a nyomasztó, taktikázó szürrealitás minden nyilatkozatukban.

Azt olvastam nemrég mindenfelé publikálva, hogy az Orbán Viktor valamit képvisel. Próbálok emlékezni és megérteni hogy mit is, de egyszerűen nem megy, elhagy a képzelőerőm. Akármit is képvisel, az most a legnagyobb jóindulattal is unalmas és anakronisztikus. Ki a fenét érdekel hogy mi az a valami amit az Orbán Viktor képvisel, amikor most nem képviseli a forradalmat? A diktatúrában, azaz egy kormány által folytatott háborúban, az ellenzéki vezető egyetlen szerepe (lenne) a forradalom vezetése. Az a szörnyű gyanúm támad, hogy az Orbán Viktor esetleg nem így gondolja. Lehet hogy úgy gondolja hogy itt béke van, vagy hogy az ellenzéknek háborúban is ugyanaz a dolga mint békében. Esetleg a következő választásokra kampányol; azt hiszi hogy országunkban lesznek még szabad választások három év múlva. Azt hiszi, hogy lesz még olyan hogy országunk.

Szédülök, próbálok kapaszkodni a valóság még létező elemeibe, ehhez ránavigálok egy-két ún. jobboldali honlapra. A földön még fellelhető esetleges értelemes élet jeleit keresem és próbálom felvenni a kapcsolatot az űrön inneni intelligencia még megmaradt képviselőivel. Elolvasgatok néhány épelméből kipattant írást, a JobbInfo Extrán újra végighallgatom Morvai kisasszony szavait, megittasulva az erkölcsi jó, az intelligencia, nagyszerűség és a mindezt megvédeni képes erő e ritka koktéljától, azután mélyet szippantok az ugyanott olvasható, a Köztársasági Elnöknek írt Petícióból. Emódon, a józan ész e kevés maradék narkóján csendesen könnyezve és megrendülve nyugtázom, hogy az univerzumban még nem vagyok teljesen egyedül.

Ezután pedig lököm magamat előre hogy az így kapott világló fáklyát továbbadjam valakinek akinek még nem tökmindegy, s akinek még nem sötétedett be teljesen.

A Gondola fórumnak annak részére tévedek, ahol a topikos társaság azt fontolgatja hogy mit is tennének ha a Fidesz vezetői helyében lennének. Bingó. Azt már nem vártam hogy a többség ott is úgy őrjöng mint én. Nemrégen már jártam itt, küldtem hozzászólást is, nagy sikerrel: egy "mimi" néven bejelentkezett tag azt javasolta hogy tán ideje lenne elemet cserélni a kis fejecskémben. Miért? Mert ilyesmi hozzászólásokkal érkezem:
"Hurrá, haljunk meg ágyban párnák közt mint Petőfi! Avagy: éljen az új magyar forradalom walt disney féle verziója!"
Folyik ott a könnyed társalgás, bontogatván ifjú politikai zsenialitásukat a Fidesz-taktikák kapcsán. Ifjú demokratáink oly messzire jutottak a logikai "szárnyalásban" hogy a kormány által manipulált logikájuk túlfutotta magát és ellenükre fordult. Emiatt számukra minden az enyém hasonló radikálisan kormányellenes nyilatkozat az kormánymellettiség, nevezetesen, burkolt provokáció maga a kormány részéről! A "legokosabb" Fidesz-pártiak szerint a Fidesz azt a "zseniális ellentaktikát" folytatja hogy minden "radikális tettekre bujtogató provokációra" ők biza nem dőlnek be és úgy kitolnak a kormánnyal, hogy azért se tesznek semmi olyat ami a kormány szerint "alkotmányellenes"! Azaz, megfordult logikájuk szerint a kormány úgy alkotmányelleneskedhet ahogyan csak akar, azt csinálhat s mondhat amit akar; de fideszeseink nem dőlnek be a csapdának! Tehát mi a módja a kormánymegdöntésnek? Az, hogy nem döntjük meg azért se! Ne csináljunk semmit gyerekek, nehogy a nyugat rossz szemmel nézzen a Fideszre, nehogy a Fidesz "bajkeveréssel" elássa önmagát mint az egyetlen használható és megvesztegethetetlen ellenzéki pártot. Ily módon őrzi, védi és tartogatja önmagát a következő választásokra!
Magyarán, csak dőljünk hátra és hagyjuk a provokáló kormányt előremenni. Mit számít, ha azzal provokál, hogy kiárusítja a maradék országot és az árát zsebre teszi, eközben népet gyilkol, tör, zúz és pusztít maga körül - annak se dőlünk be! Haljunk meg, nem baj, nem dőlünk be! Várunk, hisz az idő is a kormány ellen dolgozik! A fő hogy megmutassuk hogy átláttunk a stratégiájukon s hogy mily okosak vagyunk!
Létezik-e ennél tökéletesebben sötét és reménytelenebb világ: már manipulálni se kell minket, hisz mi manipuláljuk saját magunkat...

Tisztelet a kivételnek, ifjú napoleonjaink, kossuthjaink és churchilljeink úgy méricskélnek, taktikáznak, osztanak-szoroznak egymás közt, mintha még lenne vesztenivalójuk, mintha nem éppen a gázlefékezett koncentrációs tábor kellős közepén üldögélnének, kiszolgáltatottan egy rajtuk röhögő és a fejük felett kerítések nélkül őrködő kutyás és fegyveres táborőr nácicsapatnak. Nem értik, hogy helyettük sem az "idő" dolgozik, hanem egy maroknyi bátor embercsoport: az értük, miattuk is magukat véresre verető és egyfolytában hasonlókat kockáztató "Kossuth téri csapat". A fideszes kis- és nagycserkészek talán nem értik hogy amivel itt taktikáznak, az felér a legbátrabb honfitársaik elárulásával és feláldozásával. Emellett e fideszes taktika a legszegényebb rétegek feláldozását is jelenti, mivel a várakozás arra alapul, hogy majd a legszegényebb népcsoportok, akik legelőször maradnak végleg pénz, munka, jövedelem és fedél nélkül, majd elszabadítják nekik is a poklot. És hogy e legszegényebb rétegek majd mindenki - beleértve óvatos politikusaink - javára is kikaparják a tűzből a gesztenyét. Demokrata politikusaink talán nem értik, hogy ez hazaárulás. Avagy: éljen az önzően és zseniálisan taktikázó, új magyar forradalom!

Könnyedségüket látván éreztem hogy ha most nem szólok, akkor olyan energia szabadul ki belőlem amiért nem állok jót, s ami esetleg újabb földrengést okoz majd. Rettenetes dolgokat kezdek el mondani megint, olyanokat amikre még Attila a Hun is haragudna rám, ha a sírjában forgás közepette lenne még maradék dühe és ereje rám is haragudni. Abban bízva hogy a Fideszről beszélgető Gondola fórumon egy-két döntésképes Fidesz-es aktivista és talán vezető is megfordul, írtam és küldtem egy dörgedelmes hozzászólást, mintegy elektrosokként.

E kirohanásomnak hosszabb és valamivel szelídebb változatát ide bemásolom Nyíltan őrjöngő levélként a Fideszhez, hátha eljut valamelyikükhöz egy-egy utórezgés. A gyengébb idegzetűeket - akik nem hivatásos politikusok - kérem forduljanak el az alábbiaktól mert a halálra ítéltek rendes állapotában a kultúra bizony lehullt rólam és úgy őrjöngtem hozzájuk mint egy teljesen normális halálraítélt.

Ime a nyílt levél:

Kedves Orbán Viktor, Fidesz, Honfitársaim!

Tényleg nem látjátok hogy milyen nagy baj van ebben az általatok "ellenzékként" képviselt nyomorult országban? Ébresztő! Itt nem "beszélni" kell, hanem üvölteni mint egy vadállat!
Kihez politizálgattok, kivel beszélgettek, kit akartok győzködni: a Gyurcsányt és a kormányát? A diktatúrában, azaz egy kormány által a saját népe ellen folytatott háborúban, az ellenzék egyetlen szerepe a forradalmárság. Mivel nincs szabadon megválasztott kormány a jelenben nincs kivel ellenzékeskedni! Maga a szó "ellenzéki" jelenleg helytelen, rossz, használhatatlan! Egy ellenzéki pártnak és ellenzéki munkának definíció szerint is csak egy demokráciában lenne létjogosultsága, ám minálunk diktatúra van most már számolatlan napok óta!
Végighallgattátok egyszer is, úgy teljes egészében a diktátori Gyurcsány beszédet? Összefüggésbe hoztátok a Gyurcsány-beszédet a rendőri verésekkel és összeraktátok a nagy képet a mozaikokból? Esetleg nem tudjátok: a diktátori hatalom definíció szerint országos szintű szervezett bűnözést jelent, s mint ilyennel szemben kellene fellépni! Vagy tényleg úgy vélitek hogy egy anarchiában, az államirányítást átvett és azt korlátlanul uraló fegyveres rabógyilkos bandával az a fő baj hogy "kultúraellenes" és úgy vélitek hogy ellenük lehet valamit érdemben elérni ejnye-bejnyézésekkel?
Szerintetek egy kormány ellen, amely köztörvényes bűncselekmény útján került hatalomra és többszörösen is felrúgta az alkotmányt és lábbal tiporta az alkotmányos jogrendet, - egy ilyen hatalom ellen "alkotmányos és törvényes kereteken" belül lehet és kell harcolni? Az "logikus" és törvényes hogy egy törvényellenes keretrendszer szabja meg számotokra és számunkra a "törvényeket"?

A Gyurcsány-jelenség nem új, a történelem már őelőtte is kitalálta a diktátor fogalmát. Továbbá pedig, a diktatórikus rendszerek egyik LÉNYEGI eleme a megtévesztés és a bűncselekmények következmények nélküli megúszása az általuk megszabott állami "rendben". Mivel a demokrácia ezzel szemben az alkotmányosság rendszere, az alkotmányosság és demokráciánk megtartása érdekében alkotmányos jogunk és kötelességünk volt, van és lesz, egy diktatúra ellen fellépni, tüntetni, transzparenst és zászlót tartani, jajveszékelni, rúgni és harapni, akár ünneplőruhában, akár nemzetiszínben vagy rózsaszínben, huligánruhában, akár kopaszon vagy csupaszon. Ha egy diktátornak mindez nem tetszik, és mindezért büntetést óhajt osztogatni, az nem törvényesség és alkotmányosság, hanem egy diktátor személyes szeszélye és csupán az ő bűncselekményeinek számát és súlyát tetézi!

Továbbá pedig: a diktátorokra, mint a bűnözőkre általában, rendesen NEM jellemző hogy erőszakmentesen, "törvényesen és alkotmányosan", önként és dalolva lesétálnak a dobogóról és megadják magukat!

Igen tudom, fordultatok az EU-hoz, de engedelmesen elhallgattatok amióta a Gyurcsány rátok szólt hogy ez pedig hűtlenség. Azóta, mi, az istenadta nép, az egyszerű nem-politikus senkik, rohangálunk fel-alá mint a lefejezett csirkék és írogatunk fűnek-fának, az EU-nak is, felvállalva hogy helyettetek is mi leszünk a "hűtlenek". És igen, mi hordjuk ki azóta is a szennyest nemcsak a Kossuth térre, azaz a környékére, de Európába is, annak ellenére hogy az EU parlament a ti képviselőitekkel van tele és hogy ti vagytok tele magasan képzett szakemberekkel, kiváló jogászokkal. Ti vagytok a zseniális gondolkodók; mi néhány diplomával a zsebünkben is csak a nép egyszerű gyalogosai vagyunk, és szakmáinktól távol áll egy egész ország megmentésére való stratégia kidolgozása. S mégis mi kell hogy ezt megtegyük?

Hát akkor legyen:

A stratégia elvi alapja az, hogy maga a demokrácia törvényessége adja meg, teljesen és korlátlanul, az önvédelemre való jogotokat - a mi jogunkat is - a diktatúra ellen fellépni, igen, akár erőszakosan is! Ez nem radikalizmus: ez tiszta törvény és logika, amennyiben az ártatlanok és a demokrácia védelme a cél! Minden egyéb levezetés vagy logikailag hibás (amelyben a premissza nem definiált vagy váltakozik) vagy pedig egy olyan logika, amelynek a premisszája a bűnözés és a diktatúra védelme.

A stratégia egyik lényeges eleme: küldjétek el ti magatok az egész Fidesz nevében az interneten kerengő angolul és magyarul írt EU Petíciót európai kollégáitokhoz. Hívjátok fel, ha kell naponta, az EU és a világsajtó figyelmét is a Petícióra. Mivel az országban kommunista szervezett bűnözők vették át a hatalmat és megszűnt a jogrend, emiatt külső erőket, azaz az EU hatóságokat és a NATO-t szólítsátok fel az ország felszabadítására egy a demokratikus Unión belül kialakított kommunista diktatúra alól.
Ha nem jő a segítség azonnal, sebaj, addig nyomulni, amíg végül jön. Azonban, a korábbi segítségkéréstek óta eltelt idővel egyenes arányban nő hitelvesztéstek esélye. Minél tovább hallgattok, a világ annál inkább azt vélheti hogy mindez csak egy akkori szisszenés volt, de a dolog nem komoly, avagy már megoldódott azóta.

Ha nem értetek egyet mindenben a Petíció szövegével, írjátok át vagy írjatok egy hasonlót saját magatok. Gyűjtsetek a Petícióhoz a tömegbázisotokból többszázezres aláírást - belföldön és külföldön élő magyaroktól- csatlakozó aláírásokkal, és Ti személyesen adjátok át a Petíciót Franco Frattininek és minden EU képviselőnek. Indítványozzátok az EU-nál hogy az EP tűzze napirendjére ezt az ügyet a legmagasabb prioritással.
Ne a rendőri verések és általában az emberi jogtiprások ellen szólaljatok fel, azaz NE CSAK ezek ellen, hanem ami ezek lényege, azaz hogy mire szolgálnak: arra hogy a kormány megfélemlítésekkel próbálja bebiztosítani önmagát egy totális országrablás és országos szintű koncentrációs tábor kiépítésének zavartalan folyamatához. Ha az EU konkrét bizonyítékokat kér a Petíció állításaira, azt első kézből ti tudnátok szolgáltatni nekik. És kérjük hogy ne egy EU meghallgatás szervezését kérjétek, hanem hogy legyen NAPONTA egy.

Itt egy másik ötlet, ami párhuzamosan kellene fusson az előzővel: az EU Petíció mellett vállaljátok fel a Köztársasági Elnöknek írt Petíciót is, és az az általatok gyűjtött tömeg is ostromolja a Sándor palotát e Petícióval - ha kell, MINDEN NAP - egészen addig amíg az Elnök mellénk nem áll!

A stratégia fő eleme pedig ez:

Kedves Fidesz! Fogjunk össze, azaz ti fogjatok össze minket is! Vállaljátok fel az általatok elhagyott Kossuth tériek ügyét, álljatok az országos sztrájkok szervezésének élére, szólítsatok fel mindenkit össznépi polgári engedetlenségre, vegyétek át a demonstrációk és blokádok irányítását, hangoljátok ezeket össze, és ami a fő, március 15-re érjetek el többszázezres tüntető tömegeket! Ezzel az EU és az egész világ láthatná a ti és a mi igazságunkat a kormányé ellenében. És mindenekelőtt, ezzel megmutathatnátok a kormánynak is hogy nem mennek semmire a megfélemlítésekkel és fegyverkezési provokációikkal.

Kedves Orbán Viktor, tudom én csak egy senki vagyok számodra, de amikor rád szavaztam nemcsak arra szavaztam hogy politizálj a politika kedvért, hanem arra hogy, amikor ez szükséges, bátor és hős hazafiként megmentsd az életem, és milliókét. Most nem politikai harcokról és taktikákról van szó. Azoknak az ideje (sajnos) lejárt. Most milliók várnak rád hogy megmentsd őket!
Most a forradalomnak ideje jött el. Olyan dolgoknak ideje, amiket sokunk eddig csak történelem könyvekből vagy messzi hírekből ismert: kihívásokról, amik mindig valahol máshol, máskor és más generációkkal történnek. Most újra 1956 van! A Magyar Szabadságért való valóságos harc ideje, ahol demokráciánk, életünk, és nemzedékek sorsa: az egész magyarság megmaradása a tét!

Kedves Orbán Viktor - Isten a Te kezedbe tette le a sorsunk, milliók sorsát, és egy egész nemzet megmaradásának eldöntését bízta rád. Különösen most, amikor statisztikák szerint is a Fidesz népszerűsége a legmagasabb: most amikor az egész nép menne utánad, egyetlen szavadra! Különösen most, amikor közeledik március 15-e!

Most van, azaz lenne igazán lehetőséged rálépni a történelem főutcájára!

Ha így teszel, meghajtva fejem köszönöm meg Neked a nép nevében, a névtelen, szenvedő halálra ítélt milliók nevében!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr356317240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása