HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2006.11.18. 17:07 grizzlyke

Talpra Magyar!   Beküldve: 2006-11-17 16:56  justicia.uw

Magyarországon az MSZP-SZDSZ kormány szervezett hazugságkampánnyal és a liberálbolsevik médiatúlsúly segítségével szerezte meg a hatalmat. A kampányban azt hazudták, hogy csak az MSZP-nek van programja, holott a balatonöszödi beszédből kiderült, hogy az MSZP-SZDSZ a kormányprogram kidolgozását szándékosan el sem kezdte, hanem a választások utánra halasztotta nehogy kiderüljön, hogy az MSZP-SZDSZ kormány programja teljesen ellentétes lesz majd a választási ígéreteikkel.

Az MSZP-SZDSZ kormány a választásokon jóléti intézkedésekre, adócsökkentésre és gazdasági stabilizációra kapott mandátumot. Nemcsak a jobb, de a baloldali választók is az adócsökkentésre szavaztak, sőt a liberális választók is, hiszen az SZDSZ-nek az adócsökkentés volt a fő választási ígérete, ezért az MSZP-SZDSZ kormánynak a választóktól nincs felhatalmazása az adóemelésekre, megszorító intézkedésekre és a választásokon kapott felhatalmazással ellentétes intézkedésekre.


Ezért kijelenthetjük, hogy Magyarországon ismét kommunista diktatúra van, hiszen a választók akaratával teljesen ellentétes megszorító programot hajt végre az MSZP-SZDSZ kormány. A pesti srácokat most is a szocialisták fosztják ki, jövőjüket most is a szocialisták lopják el, mint szocializmus idején. A pesti srácok 56-os megemlékezéseit most is szocialista pártirányítású, brutális rendőrterrorral verték szét.

A szocialista kampányígéretek és a választóktól adócsökkentésre kapott felhatalmazásuk ellenére az MSZP-SZDSZ kormány emeli az adókat, a szakmai szervezetek ellenzése ellenére folytatja a reformoknak hazudott ámokfutását, az intézmények, önkormányzatok, az egészségügy és az oktatásügy tönkretétele és a még meglévő nemzeti vagyon, a kórházak, patikák, termőföldek fillérekért történő megszerzése érdekében. A megszorítások által kifosztott emberek kezéből megfizethetetlen ingatlanadókkal akarják kicsavarni a szülőktől örökölt házakat, lakásokat, amiket majd a szocialista milliárdosok tulajdonában álló ingatlanbefektetési alapok szereznek meg fillérekért. Az MSZP csak a javadat akarja! Ne add oda nekik!


A megszorításokat egyrészről az MSZP-SZDSZ kormány elmúlt négy éves hibás gazdaságpolitikája által okozott pénzügyi és gazdasági válság és az általuk okozott hatalmas államháztartási hiány miatt hozták meg, másrészt annak az önerőnek az önkormányzatok, intézmények és a családok teljes kifosztása árán történő behajtása érdekében, amelyeket majd az elvtársak között akarnak a gyurcsányi által alkotmányellenesen és törvénytelenül létrehozott bizottságokból szétosztani, olyanok vezetésével, akik közül a főpénzosztó vezérigazgatóként már eddig is milliárdos károkat okozott a magyar termelőknek.

Az MSZP-SZDSZ kormány nem a demokráciát védi, hanem a szervezett hazugsággal megszerzett hatalmát és a kommunista vezetők már eddig lenyúlt és az EU-s pénzekből lenyúlni szándékozott milliárdjait, élén egy, ahogy saját magát nevezte tökéletlennel. Szerintünk is az.
Elegünk van ebből a hazug, tökéletlen és kormányfőnek alkalmatlan KISZ-titkárból!


Minden hazugságuk ellenére az SZDSZ az adóemelés pártja, a kormány pedig az adóemelés kormánya.

Tudják a dolgukat -hallottuk Lampert Mónika kiszivárgott titkos beszédéből. A dolguk az elvtársak erős pozíciókba juttatása és az EU-s pénzeknek az elvtársias szétosztása.

Az elvtársak segítik a lebukottakat is. A bukott baloldali polgármestereknek az adófizetők pénzéből járadékot fizetnek, miközben az egyre nehezebb körülmények között élő emberek adóját sorozatosan emelik. Újra padláslesöprés van Magyarországon. Az állami pénzeket az MSZP házipénztáraként kezelik és osztogatják az elvtársak között, akik mohósága a nehéz gazdasági helyzetben sem csökkent.

Újra rendőrterrorral verik szét a tüntetéseket. Újra statáriális megfélemlítő ítéleteket hoznak a szabadságharcosok ellen, akik a liberálbolsevik diktatúra ellen élnek tüntetési jogukkal, miközben a valódi köztörvényes bűnözők nevetséges felfüggesztett büntetéseket kapnak. A szocialista diktatúrára jellemző módon a rendőrség megszegheti a törvényeket. Viperával felszerelt, jelvény nélküli, símaszkos rendőrök gyurcsányi utasításainak megfelelően 56-os veteránokat, nőket, békés tüntetőket verhetnek meg brutálisan és lőhetnek fejbe gumilövedékkel, hogy senki ne merjen tiltakozni a családokat elszegényítő, országrontó megszorító politikájuk ellen. A szocialisták a törvénysértők felelősségre vonása helyett tovább hazudoznak.

Elbocsátással fenyegetik a megbízhatatlan közalkalmazottakat és köztisztviselőket. De nem azt a harmincezer elvtársat fogják elbocsátani, akiknek az elmúlt négy évben adott íróasztalt az MSZP-SZDSZ kormány, hanem az ellenzéki gondolkodású szakembereket.

Elbocsátással, adórevizorokkal és brutális rendőrterrorral igyekeznek megfélemlíteni az ellenzékieket. A létszámleépítések ellenére 500 új adórevizort vettek fel, hogy egzisztenciálisan is megfélemlítsék az embereket. Tízezer vagyonvizsgálattal akarják zaklatni az ellenzékieket. Nyilvánvaló, hogy a revizorok nem a szocialista milliárdosok vagyonszerzését fogják vizsgálni.

Újra ássák az árkokat a társadalomban. Embereket bíztatnak szomszédaik, munkatársaik feljelentésére. Ismét a kulákokat akarják felelőssé tenni a kommunisták hibás gazdaságpolitikájának csődtömegéért.

Újra hazudnak reggel, éjjel meg este. Az a hazugságáradat, amellyel megpróbálják félremagyarázni a balatonöszödi beszédet bizonyítja, hogy nem a hazugság végét hirdette meg gyurcsányi a hírhedt gerő-beszédben, hanem az emberek kifosztásának szükségességéről győzködte elvtársait, akik bűnrészesek voltak a hazugságkampányban, tehát nem tekinthetők törvényesen megválasztott parlamenti többségnek. Ne engedjük, hogy szavazógépet játszva kirabolják az országot és kifosszanak minket!

Azt hazudják, hogy a megszorítások csak két évig fognak tartani, ami éppúgy hazugság, mint a dübörgő gazdaság vagy a pannon puma volt. Az is hazugság, hogy a költségvetési hiányt a kisemberek túlfogyasztása okozta. A kádárizmusban megszokott hangulatjavító látszatintézkedésekre csak a felvett hitelek töredékét költötték, de máig nem számoltak el az MSZP-SZDSZ kormány által felvett hitelek százmilliárdjaival, a privatizációs bevételekkel, sőt még az MSZMP és KISZ vagyonnal sem, holott erre törvény és a négy igenes népszavazás is kötelezte a szocialistákat. Csak annyit tudunk, hogy a balatonöszödi pártüdülőt gyurcsányi szerezte meg az Apró klán és barátja, a mostani kancelláriaminiszter segítségével, aki jelenleg a titkosszolgálatokat is felügyeli, hogy gyurcsányi figyeltethesse az ellenzéket, megfélemlíthesse a tüntetőket és ezáltal megtarthassa a hatalmát és a lenyúlt nemzeti vagyont. 800 millió Forinttal megemelték a Nemzetbiztonsági Hivatal költségvetését a diktatúra védelmére, a kormány ellen tüntető ellenzékiekről pedig a szocialisták listákat készítenek, mint a szocializmus idején.

Amennyiben diktatórikus módszerekkel, a népakarat ellenére végrehajtják megszorító programjukat, amelyre a választóktól nem kaptak felhatalmazást elvész a még meglévő nemzeti vagyon, tönkremennek az önkormányzatok, a kórházak, az iskolák, a vállalkozások és a családok milliói is. Emberek százezrei veszítik majd el a hitelekből megvett otthonaikat. Gyerekek tízezrei éheznek és fáznak már most is a liberálbolsevik kormány népnyúzó politikája miatt.

Nincs hova hátrálnunk! Nem várhatunk négy évig, mert az elmúlt négy évben is elkúrták. Nem kicsit. Nagyon! Nem várhatjuk meg, hogy teljesen tönkretegyék az országot, hogy teljesen kifosszanak minket. Ezért nem várhatunk a választásokig a felelősségre vonással! Már most felelősségre kell vonni minden MSZP-SZDSZ kormánypárti képviselőt, akik a választóiktól kapott felhatalmazásuk ellenére megszavazták, megszavazzák a megszorításokat, kizárólag azért, hogy a szocialista milliárdosok megtarthassák a hatalmukat és törvénytelen bizottságaikból az elvtársak között szétoszthassák az ország fejlesztésére, nem pedig a szocialisták meggazdagodására érkező EU-s pénzeket.

Ne hagyjuk, hogy paravánok mögött bujkálva járkáljanak a parlamentbe padláslesöprő intézkedéseket hozni! Gyakoroljuk demokratikus jogainkat és álljunk ki velük szemtől szembe a képviselői fogadóóráikon és vonjuk őket felelősségre minden megszavazott népnyúzó intézkedésért! Ehhez jogunk van és így legalább nem mondhatják, hogy az utcára visszük a politikát. Vigyük a felelősségre vonást a képviselői fogadóórákra! Minden parlamenti képviselő felelős azért, hogy azt a programot szavazza-e meg, amelyikre felhatalmazást kapott vagy pedig az ellenkezőjét. Minden előterjesztett törvényről kérdezzük meg őket, hogyan fognak szavazni! Ne négy évente, hanem minden megszavazott népnyúzó és országrontó törvényért vonjuk őket felelősségre, amely iskola- és kórházbezárást, adóemelést, vasút- és postaleépítést, tandíjat, nélkülözést és nyomort hoz az emberekre!

Ismerjük fel egyre többen, hogy akik tönkretették az országot, akik tönkreteszik az életünket, eladósítják és tönkre teszik a családjainkat, eladják a nemzet, a mi vagyonunkat és tönkre teszik a gyerekeink jövőjét itt élnek közöttünk és felelősségre kell őket vonni ezért!



Természetesen folytatnunk kell a tüntetéseket is, különben teljesen tönkre tesznek minket azok, akik a mi kifosztásunk árán akarják lenyúlni az EU-s pénzeket! Nem unhatjuk meg és nem mehetünk haza, hogy gyurcsányi utánunk köpjön és fölényesen azt mondja, hogy meghátráltunk, mint a gazdatüntetések után, mert már nincs hova hátrálnunk!

De ne csak a tereken és az utakon tüntessünk, mert ezzel csak az átlagpolgárok közlekedését nehezítjük, és a liberálbolsevik média felhasználja ezt, hogy megossza az embereket! Az elvtársak állami luxusautóit, az országot tönkre tevő miniszterek helikoptereit ezzel úgysem zavarjuk, ezért nem is zavartatják magukat a tüntetések láttán. Tüntessünk a népnyúzó intézkedéseket kidolgozó minisztériumok előtt is és tiltakozzunk a padláslesöprő intézkedéseket megszavazó képviselők fogadóóráin!

Ne hagyjuk, hogy a hazánk, a családjaink és a gyerekeink jövője egy tökéletlen, hazug szélhámos diktatúrája áldozatává váljon, akinek ez nem hazája, hanem csak egy kifosztandó K....a ország!



A magyar történelemben most a legaktuálisabbak Petőfi sorai:

Ébredj Hazám, mert ha most nem ébredsz, Soha többé nem lesz ébredésed!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr976317782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bíró Zoltán 2007.01.06. 18:29:44

Pedofil botrány után szadista botrány! 2006 ősze óta folyamatosan tiltakozom kormánypárti képviselőknél azért hogy a pedofil pornó mellett ítéljék el a szadista pornót is sajnos vannak olyan képviselők akik ezt annak ellenére nem tartják megvalosíthatónak, hogy azt "állítják" elítélik a szadista pornót: 2007 jan elejém az alább levelet kaptam Pető Iván úrtól: T. Bíró Úr! Ön hazudik vagy nem érti a magyar nyelvet! Ha elolvassa hivatkozott levelem, kitűnik belőle, hogy én is elítélem a szadista pornót, csak ezt nem tartom „cselekedetnek”. Cselekedett az lenne, ha betiltaná valaki az ilyen tartalmú honlapokat, amire nem látok lehetőséget. Kérem, ezt a szöveget is tegye közzé honlapján és felindultsága ellenére figyelmesebben olvassa mások szövegét. Pető Iván Az elözmények és a folytatás az alábbi honlapon olvasható: www.grain.hu/pet.htm Mit gondolnak miért is képviseli Pertő Iván úr azt a nézetet amely szerint nem lehet betiltani az ilyen honlapokat, annak ellenére hogy a pedofilok ellen fel lehet lépni? Bíró Zoltán

hópihe 2007.03.07. 21:43:03

Hmmm... azt hiszi mindenki, hogy a fidesz milyen rohadt jo...és ha nem vettétek volna észre, Gyurcsány NEM nekünk mondta azt , hogy ,,elkurtuk,, hanem az embereinek... és különben is... a fidesz mért olyan kiváncsi? Ennyi erővel, Orbánnak meg nagy füleket lehetne pingálni... ennyi...
süti beállítások módosítása