HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2006.11.04. 15:55 grizzlyke

"Jogos, hogy az utcára özönlöttek az emberek az őszödi beszéd után"      -     2006. november 4. 14:03

A Szabadság téren Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány elnöke beszélt.

Gaudi beszédében leginkább a rendőri túlkapásokat, azok aránytalanságát taglalta. A vezető szerint jogos, hogy szeptember 18-án az emberek nem várták meg, míg engedélyt kaptak, hanem az utcára özönlöttek. Véleménye szerint ugyanis az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése és annak tartalma ezt abszolút indokolta.

 Gaudi azt is elmondta, hogy a rendőri túlkapások kapcsán bíznak a strasbourgi nemzetközi bíróság munkájában, s remélik, hogy nemzetközi szinten is foglalkozni fognak ezekkel az esetekkel. A szónok beszédében nem tett említést a kődobáló randalírozókról, vagy arról, hogy a rendőröknek miért kellett fellépniük.

(Hírszerző)                                    

 

Csurka bírálta a randalírozókat   16.36

Huszonhárom perc után véget is ért a MIÉP gyűlése a turulszobornál. Csurka István pártelnök az 1956-os forradalmat a 20. század legnagyobb teljesítményének nevezte kétszáz fős hallgatósága előtt. Most a legfontosabb szerinte a magyarság megmaradása, mert "súlyos veszélyeknek vagyunk kitéve, ez saját gyávaságunk és félrevezethetőségünk". Csurka szerint a Gyurcsány-kormánynál "sötétebb, gonoszabb, maffiaszerűbb kormánya nem volt Magyarországnak, Rákosi Mátyás is elbújhat ezek mögött".
                                                               

A kormány Csurka szerint az utolsókat rúgja. Azon túl, hogy "menniük kell", rendszerváltásra is szükség van: "Az idegen és a magyar között nem lehet kompromisszum." Csurka a randalírozókat szájhősöknek nevezte, szerinte sok értelmetlen felhívás kering az interneten fegyveres harcra, fegyver nélkül. "Mindenki tudja, hogy kinek az érdekeit képviselik."

                                      

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr216317945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása