HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2006.10.29. 14:43 grizzlyke

Az emberi jogok ilyen szintű korlátozása példátlan az Európai Unióban

Az antidemokrata, de szabad Demszky Gábor – akit annyi atrocitás ért 1990 előtt

Úgy látszik, a baloldal (MSZP-SZDSZ) fél a vidéken élő nyolcmillió magyartól. Gagyi ötletekkel próbálja megakadályozni a magyar állampolgárok törvényes jogát, miszerint egy demokráciában kinyilváníthatják véleményüket. Demszky Gábor a gazdákat ugyanis rendeletmódosításokkal és közlekedési táblákkal próbálja kitiltani Budapestről, mintha ez a város, amely ’56-ban annyi áldozatot hozott, nem lenne mindnyájunk fővárosa, pláne „a szabadság városa”.

Jól látszik, hogy Demszky egy hullámhosszon mozog Gyurcsány Ferenccel és Gergényi Péterrel. Mindezzel a fővárost és az ottani nemzeti érzelmű lakosokat veszi semmibe. Az emberi jogok ilyen szintű korlátozása az Európai Unióban és a magyar hagyományban példátlan. Jogtiprásnak nevezhetjük, hiszen tudjuk, hogy az éppen aktuális törvényi lehetőségek Magyarországon általában nem az igazságosságot, nem a közjót szolgálják, így keresztény szempontból elfogadhatatlanok. Bár tudjuk, hogy Demszky soha nem volt keresztény, az emberi jogok védelmében – amelynek Chartáját annak idején (a II. világháború után) keresztény alapokon hozták létre – szót kell emelnünk a szabadosság eme hirdetőjének hozzáállása ellen. Ennek módját kell szolidan megtalálnunk.

Demszky – akit demokrata viselkedéséért állítólag számtalanszor előállított a Kádár-rendőrség 1989 előtt – most a Gyurcsány-rendőrség, a Kádárétól nem sokban különböző viselkedésének csatlósává vált. Lehet, hogy a mai magyar jogrendszerrel fel tudja oldani a félelmét, azonban ennek az eljárásnak semmilyen erkölcsi jogalapja nincs. Demszky tehát félrebeszél és önmagát tagadja meg, amikor azoknak hódol be, akik őt „megverték”. Ha így van – márpedig így van –, akkor Demszky vagy hazudik, vagy emlékezetkihagyása van. (Emlékezhetünk a Szabad Európa Rádió magyar adásaira, amelyek beszámoltak Demszky Gábor, Solt Ottilia... stb. előállításáról.)

Neki nem kell megóvnia Budapest lakosságát, hiszen annak legalább fele egyetért a gazdákkal és szimpatizál a békés tüntetőkkel (Lásd az önkormányzati választások eredményét!). 23-án is Budapest lakosságát verte a rendőrség, tehát az állampolgárokat nem saját maguktól kellene ma megvédeni. Ilyen demagógok, mint Demszky, vezetik ma Magyarországot és a fővárost. Ugyanolyan diktatórikus eszközökkel, mint 1945 és 1990 között.

Eőry Zsolt, a KDNP Pest megyei elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr816318028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása