HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2006.10.08. 19:27 grizzlyke

MDF: Lamperth meghirdette az állami korrupció létjogosultságát

Lampert Mónikának távoznia kellene a kormányból, mert az újabb, zárt ajtók mögül kikerült szocialista beszéd a demokrácia és a jogállamiság megcsúfolása - mondta az MDF elnökhelyettese az MTI-nek vasárnap.

Hock Zoltán szerint a területfejlesztési miniszter meghirdette az állami korrupció létjogosultságát, amikor szombaton a szocialista párt választmányi ülésén arról beszélt, hogy a területfejlesztési törvénnyel kapcsolatban olyan javaslatot fog a frakciókkal való egyeztetés után a kormány elé terjeszteni, ami a kormánypárti politikusoknak és a szocialista politikusoknak erős lehetőséget és mandátumot ad a regionális területfejlesztési tanácsban.

Hock Zoltán arra hívta fel a figyelmet: az állam mind a tízmillió magyar polgárért visel felelősséget, és nemcsak a kormánypártokhoz, illetve az MSZP-hez kötődő politikusokért. Hogyan érezheti magát az a magyar állampolgár, aki olyan településen él, amelyet nem szocialista politikus vezet - tette hozzá.

(MTI)

2006-10-08 17:50
Navracsics az MSZP vádjaira: Mindenki magából indul ki (+videó)
Tízezrek a Kossuth téren

Vasárnap délután Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szólt a Kossuth téri tüntetőkhöz. A több tízezres tömeg előtt a politikus kijelentette, a kormányfőnek távoznia kell a politikából. Navracsics szerint Gyurcsány menekül, és nem tudott kitörni a hazugság spiráljából.

A beszéd videoja

}

}

}

}

}" onmouseover="function onmouseover(event) {

function anonymous() {

function anonymous() {

function anonymous() {

function anonymous() {
this.className = "aboxOn";
}

}

}

}

}" class="abox">

Az ellenzéki politikus arról beszélt, hogy 1848 után ismét előkerült a felelős miniszterelnök követelése, hiszen a mai magyar miniszterelnök nem felelős miniszterelnök.

A Fidesz frakcióvezetője kiemelte, pénteken nyilvánvalóvá vált, hogy a kormány nem érti a hazugság szó jelentését, színdarabot viszont tudnak játszani. Rámutatott: a kormányfő pénteken krokodilkönnyekkel küszködve többször tett úgy, mintha bocsánatot akarna kérni, azonban a 40 perces beszédben mindössze kilenc percet szánt saját múltjára és 31 percet a Fidesz szidalmazására. Ez nem bocsánatkérés, ez a gyűlölet politikája, amit Gyurcsány Ferenc hozott be a magyar belpolitikába, hangsúlyozta az ellenzéki politikus. "Hazaáruló" - zúgta hosszan a tömeg, amikor Navracsics Tibor arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc nem demokrata, nem tudott kitörni a hazugság spiráljából és teljesítmény helyett az irigység, a gyűlölet szítása jellemzi tevékenységét.

Gyurcsány menekül és menekülésében mást is besároz a fideszes politikus szerint. Navracsics elmondta: világos választóvonal van az igaz és a hazug politkus között és Gyurcsány Ferenc hazug politikus.



A Lamperth Mónika vasárnap délben kiszivárgott beszédét követő MSZP-szóvivői nyilatkozatra - miszerint a névtelenség homályába burkolózó Fideszes aktivisták manipulálják a dokumentumokat és a kormány tagjait az ellenzéki párt érdekeinek megfelelően hallgatják le - reagálva Navracsics megjegyezte: "Mindenki magából indul ki."

Navracsics szerint Lamperth most nyilvánosságra került beszédéből kiderül: a kormány továbbra is hazudik. Nemrég ugyanis még azt mondták: a kormánynak mindegy, hogy milyen színű az önkormányzat, ők mindenkivel együttműködnek. Lamperth beszédéből nyilvánvalóvá vált: nem együttműködni akarnak, hanem el akarják vinni a pénzt.

"Ismét hazudnak, mert éppen Gyurcsány Ferenc volt az, aki körülbelül egy héttel ezelőtt azt mondta, hogy mindegy, milyen színű egy önkormányzat, a kormánynak együtt kell működnie vele. Ismét hazudott, nem akarnak együttműködni, büntetni akarják az embereket, el akarják vinni a pénzt és saját maguknak akarják adni. Elfogadhatatlan" - fogalmazott Navracsics Tibor.

A Fidesz frakcióvezetője bejelentette: pártja megszakít minden kapcsolatot Gyurcsány Ferenccel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr746318240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása