HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2009.04.17. 18:41 grizzlyke

Orbán: itt a Reménytelenség Bt.     Megszavazták a Bajnai-kormányt    2009.ápilis 17.  www.mfor.hu (részlet)

Időközben az ellenzék ismét kételyeket fogalmazott meg a frissen megalakult kormánnyal kapcsolatban, amelyet az SZDSZ hivatalosan csak kívülről támogat. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint a "régi-új, MSZP-SZDSZ-koalíció" az összeomlás koalíciója lesz, ami elvezethet az ország pénzügyi és szociális összeomlásához.

A politikus a párt európai választási programalkotó vitasorozatának pénteki konferenciáján úgy fogalmazott: megszületett a reménytelenség koalíciója, a "Reménytelenség Bt.", amelyben a beltag lett a kültag, a kültag pedig a beltag, de ettől a társaság maradt az, ami volt. Hangsúlyozta: Magyarország legnagyobb problémája nem a pénzügyi egyensúly, hanem az, hogy hiányzik egymillió legális munkahely.

Az MTI híradása szerint elmondta azt is, hogy az új kormánynévsor 88 százalékban olyan személyekből áll, akik benne voltak korábbi kormányokban is.

Navracsics: hiteltelen emberekkel nem megy

Szintén a kormány tagjaival kapcsolatban mondott kritikát Navracsics Tibor. A Fidesz frakcióvezetője úgy véli, mindaddig nem várható kilábalás a válságból, amíg hiteltelen emberek hiteltelen politikával kísérleteznek. Emlékeztetett arra, hogy a gazdasági poszt egyelőre betöltetlen, mivel a tárca élére jelölt Vahl Tamás egykori cége kartell-ügyei miatt visszalépett. Navracsics a pénzügyminiszterről, Oszkó Péterről azt állította: olyan cégtől érkezik, amely éppen buzgón szervez egy, az adóelkerülést népszerűsítő konferenciát.

Az MTI szerint a Fidesz frakcióvezetője kifogásolta azt is, hogy még mindig nem ismerhették meg részleteiben az új kormány programját.

Beke Károly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr886315877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása