HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2008.02.22. 22:12 grizzlyke

Orbán biliárdon nyerte el Kósától a pártelnöki posztot   2008.02.23. 08:00   Bors
Kik azok az üzleti szereplők, akik előszobáznak nála? Mit szól ahhoz, hogy Kósa Lajos 2010-ben, a Fidesz győzelme esetén akár a miniszterelnöki posztot is vállalná? Sikeresnek tartja-e pártja népszavazási kampányát? - minderről Orbán Viktor beszélt a Borsnak Debrecenben.

Azok az üzletemberek jártak nálam, akik változást és új gazdasági irányvonalat szeretnének - felelte Orbán lapunknak. (A Világgazdaság a múlt héten számolt be arról, hogy a gazdasági elit meghatározó szereplői előszobáznak Orbánnál.) A pártelnök azonban arról nem beszélt, hogy mi a látogatások végeredménye. Csupán annyit árult el, napi, aktuális kérdésekről tárgyalnak.
- Hatalmas az elkeseredettség és a düh az országban. A nyugdíjasok helyzete a legkilátástalanabb - összegezte a népszavazási kampány eddigi tapasztalatait Orbán, akinek még két hete van arra, hogy az igenek mellett kampányoljon.

A parti tétje a pártelnöki szék volt
Fotó: Isza Ferenc

Kósa Lajos debreceni polgármester HVG-ben megjelent interjújáról - ebben a városvezető esetleges miniszterelnöki ambícióiról is szó esik - Orbán azt mondta: "Lajos szórakoztató interjúalany, jó olvasni a vele készült interjúkat", majd hozzátette: pártjában több nagy formátumú, vezetésre termett politikus is van. (Kósa tegnap kijelentette: a csapatjáték híve és nem ránt kardot Orbán ellen)
Orbán - talán éppen ennek igazolására - Debrecen egyik biliárdszalonjában viccesen meg is jegyezte Kósának: a következő parti tétje a pártelnöki szék. Arra azonban nem került sor, hogy kiderüljön, Kósa mit kezdene a Fidesz élén, mert a polgármester meglehetősen hamar elvesztette a játszmát.

Kósa vs. Orbán



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr566316073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása