HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2008.01.25. 09:41 grizzlyke

Népszavazás: Orbán hazug emberrel nem vitatkozik   2008.01.25. 08:00 borsonline

Orbán Viktor hazug emberrel nem áll le vitára – cáfolta a Fidesz szóvivője azt a tegnapi lapinformációt, miszerint az ellenzék vezére a népszavazási kampány végén televíziós vitára hívja ki Gyurcsány Ferencet. A miniszterelnök pedig már korábban is, most is többször kijelentette: kész a vitára Orbánnal.

Mostantól maximális fordulatszámon pörögnek a pártok kampánycsapatai

A Fidesz kampányának biztos állomásai

január 30.: Szeged, Csongrád, Orosháza

február 1.:Mezőfalva, Ercsi, Székesfehérvár

február 5.: Tiszafüred, Debrecen

február 8.: Gödöllő, Kistarcsa

Mostantól maximális fordulatszámon pörögnek a pártok kampánycsapatai. Miután kiderült, hogy Sólyom László köztársasági elnök március 9-re tűzte ki a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szóló népszavazást.
A tegnapi Népszava szerint a kampányfinisben Orbán tévévitára hívja ki Gyurcsányt. A hír azért is volt meglepő, mert az elmúlt másfél évben az ellenzéki párt és Orbán Viktor levegőnek nézte a miniszterelnököt, parlamenti felszólalásait sem hallgatták végig a padsorokban. A kétségeket aztán Szijjártó Péter Fidesz-szóvivő el is oszlatta:
"Hazug emberrel csak az vitatkozik akinek elment az esze. A miniszterelnök már régen belebukott a saját hazugságaiba" – fogalmazott Szíjjártó. A szóvivő hozzátette a Fidesz majd szívesen vitatkozik az MSZP egy másik jelöltjével egy esetleges előrehozott választás előtt.
A miniszterelnök ennek ellenére kész felvenni a kesztyűt. A kormányszóvivői iroda tájékoztatása szerint nem Gyurcsány Ferencen fog múlni, lesz-e televíziós vita a népszavazási kampányban. Ha az ellenzék vezére összeszedi a bátorságát és valóban kihívja egy televíziós vitára a kormányfőt, akkor Gyurcsány Ferenc ott lesz- áll a miniszterelnöki hivatal közleményében.
A kampány azonban a pártelnöki vita nélkül is dübörög. A Fidesznél már javában zajlik az országjárás. A kampány vezetője, Tarlós István az elmúlt hetekben 45 budapesti és vidéki helyszínen kampányolt, és az elkövetkező hetekben még legalább 50 helyre szeretne eljutni. Arról, hogy Orbán Viktor mikor lép be a kampányba, arról még nincs döntés, bár a Bors információi szerint szokásos évértékelője után – amit ezúttal nem sokkal az első, február 11-ei parlamenti ülésnap után tart – társul Tarlós mellé az országjárásba. A roadshow pontos programja még nem végleges, csak 10 állomás időpontja biztos.
Az MSZP is országjárásra indul, Juhász Ferenc kampánykoordinátor vezetésével. De hogy hová, az egyelőre hétpecsétes titok. De arra sem kaptunk választ, mikor és hová látogat majd Gyurcsány Ferenc.
– Kampánytechnikai okokból a menetrendről nincs felhatalmazásom tájékoztatást adni – fogalmazott a szocialisták szóvivője, Nyakó István. – Az viszont biztos: mindenki időben értesülni fog a megállókról.
Szocialista forrásaink szerint a titkolózás egyik lehetséges oka, hogy nem akarnak időt adni a felkészülésre azoknak a csoportoknak, akik rendszeresen füttyszóval és tojásokkal zavarják meg Gyurcsány és párt rendezvényeit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr46316149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása