HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.12.18. 20:56 grizzlyke

Az uniós támogatások megvonásával zsarolták Karsait?    2007. december 18. 08:33 MNO

A Lánchíd Rádió hanfelvétele alapján úgy tűnik, hogy az egészségbiztosítási végszavazás előtt az uniós támogatások megvonásával zsarolták meg Karsai Józsefet annak érdekében, hogy az igen gombot nyomja meg a profitorientált rendszer bevezetéséről szóló törvénnyel kapcsolatban. Battonya polgármestere tagad.

Lényegében beismerte Karsai József, hogy megzsarolták, ezért szavazott igennel az egészségügy átalakításáról szóló törvényjavaslatról hétfőn. A Lánchíd Rádió helyszíni tudósítója a parlamenti folyosón készített hangfelvételt a battonyai polgármester erre célzó kijelentéséről.

Megzsarolták Karsait? Legalábbis ezt támasztja alá annak a beszélgetésnek egy részlete, amelyet a Lánchíd Rádió tudósítója rögzített a Parlament folyosóján, közvetlenül a jogszabály elfogadása után.

Gyurcsány a szavazás előtt beszélgetett az aggályait folyamatosan hangoztató Karsaival. Battonya szocialista képviselője az elhangzottakról annyit mondott: egyetértett Gyurcsány Ferenccel abban, nem szolgálná választói érdekeit, ha a következő két évben a térség nem kapna uniós támogatást. Karsai tagadta, hogy ezzel a pártelnök-miniszterelnök megzsarolta volna őt, holott a felvételen a battonyai polgármester arra utal, amennyiben nemmel szavaz, képviselői körzete – felsőbb utasításra - európai uniós pénzektől esik el. Karsai azt mondta: „Bekiabálok egy nemet, és körülbelül 50 ezer ember nem kap uniós támogatást, úgy két évig.”

Karsai elmondása szerint Gyurcsány Ferenc megígérte neki, személyesen ellenőrizheti, hogy a végrehajtási rendeletek kidolgozása során az SZDSZ nem alakítja át több-biztosítóssá a rendszert.
(Lánchíd Rádió)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr106316195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megi 2007.12.18. 22:14:40

Íme egy gumigerinc a sok közül... mert ugye karsai úr! (direkt kisb) 50ezer ember több mint 10 millió, a következő nemzedékről nem is beszélve... Fel sem merült önben, hogy "összeszervezkedjen" 20-25 képviselőtársával és más irányba terelje ámokfutásukat... "szarjankó"

Főpilóta 2007.12.20. 23:16:51

"Karsai elmondása szerint Gyurcsány Ferenc megígérte neki, személyesen ellenőrizheti, hogy a végrehajtási rendeletek kidolgozása során az SZDSZ nem alakítja át több-biztosítóssá a rendszert." Persze, mert ami eleve annak indul, azt bajos azzá alakítani...
süti beállítások módosítása