HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.12.03. 00:04 grizzlyke

*  - MIT HOZ A MIKULÁS - *                                                                    

GYURCSÁNYNAK:
   Elektronikus (digitális) hang, szöveg-és fénykijelzős hazugságmérő készüléket.
LENDVAINAK:
   Egy darab hordozható gázórát és gázár-változást jelző indikátort .
LAMPERTHNAK:
   Egy doboz CAVINTONT, hogy emlékezzen a választópolgároknak tett hatpontos ígéretére.
GERGÉNYINEK:
   Világítós és hangjelzéses "viperát", házi (saját) használatra.
KÓKÁNAK:
   Nagyothalló készüléket a "nemdübörgő" gazdaság észlelésére.
A HETI-HETES TAGJAINAK:
   Röhögést és vastapsot imitáló készüléket, valamint OVENALL szájvizet a trágár kifejezések "kiejtése" utáni alapos száj-öblítésre.
ZUSCHLAGNAK:
   A "Nem loptam én életemben, ..." c. magyar nótát CD-n.
DEMSZKYNEK:
   Egy miniatűr 5-ös metrókocsit, és örökös főpolgármesteri helyet Tunisz melletti romvárosban, ott már nem lesz képes olyan károkat létrehozni, mint Budapesten.
KIRÁLY BÉLÁNAK:
   Kitüntetést Demszkytől, az még hiányzik a kollekciójából.
HORVÁTH ÁGNESNAK:
   Orvosi képzésére fordított tandíjának visszatérítését, mivel bizonyíthatóan nem tanították meg még az alapismeretekre sem.
ORBÁNNAK:
   Budapest térképét, annak "felmérésére", hogy az Astoriánál nem lehet és nem érdemes érdemleges nagygyűlést tartani.
TORGYÁNNAK:
   Negyedkiló,- 1500 forintos (savanykás és apró szemű) chilei cseresznyét, és egy hibajavító (számítógépes) programot, készülő "műveinek" ellenőrzésére.
CSURKÁNAK:
   Egy eltávolíthatatlan (kirúghatatlan) munkatársat.
LABORCNAK:
   A KGB-s akadémia elvégzését annulláló, Putyin aláírásával és pecsétjével - közjegyző előtt ­hitelesített igazolást.
HORN GYULÁNAK:
   Két hordó alkoholmentes italt, valamint egy csomag naftalint a pufajka tárolásához.
HORN GÁBORNAK:
   Hiteles születési anyakönyvi kivonatot arról, hogy spermabankban tárolt anyag segítségével biztosították a világrajövetelét.
PETŐ IVÁNNAK:
   Kéri Edit: Kik lőttek a Kossuth téren? c. tényfeltáró művét.
VERESNEK:
   Alapfokú matematikai és közgazdasági ismeretek pénzügyminisztereknek c. szakkönyvet, lapulevél kötésben.
FÜRNEK ÉS CSOÓRINAK:
   Erkölcsi segítséget, hogy legyen erejük 2008 márciusában is kiadni egy manifesztumot (chartát), amelyben tovább meakulpázhatnak afelett, amit 1900-1994 között Hofi szavaival élve: "elszabtak", de szerencsére nem jutottak a hajléktalanok sorsára.
SZILINEK:
   Egy papírmaséból készült (kihajtható) parlamentet, amellyel gyakorolhatja, hogy miként lehet látszattevékenységgel megnyerni a közvélemény szimpátiáját, miközben (néhány merésznek tűnő frázis pufogtatásán kívül) semmilyen érdemleges (hasznos) tettet nem hajt végre.
DÁVIDNAK:
   Egy csodaszép, széles karimájú, malomkerék nagyságú, Antall képével díszített kalapot, amely biztos védelmet nyújt: eső, hózápor és záptojások ellen.
GÖNCZ KINGÁNAK:
   Belső megnyugvást, hogy volt már rosszabb és hazugabb külügyminisztere is az országnak, mégis az EU -ba jutott, nem is piti pozícióba, mert ilyen univerzális tehetségek mindig kellenek egy csalással regnáló kormánynak.
UNGÁR KLÁRA:
   Egy kétméteres (tejcsokis) Turul madarat, mert a madárkórjából (úgy- ahogy) kigyógyulva, vette a bátorságot és az egészségügy területén (az OEP-ben) kamatoztatja azt a széleskörű ismereteit, amelyeket a kisvállalkozások, a lakáshelyzet, a nyugdíjpénzár, a vagyonkezelés, az autópálya, a családvédelem, az adó-és pénzügyi biztosítás területén, illetve a FIDESZ-ben és az SZDSZ-ben szerzett.
MEDGYESSYNEK:
   Egy utazó nagykövet számára hasznos: vászontarisznyát, vándorbotot, kulacsot, malaclopót és három darab hamuban sült pogácsát.
MOLDOVÁNAK:
   Kádár hagyatékából megmaradt feljegyzést, miszerint: "Az emberek kevesebbet tévézzenek, többet olvassanak a marxizmus-leninizmus klasszisaitól, a szovjet íróktól és a szocialista világ gazdasági eredményeiről, mert ezzel gyorsíthatják fel a fejlett szocialista t társadalom alapjainak lerakását".
A RENDŐRSÉGNEK:
   Virgácsot és "intőt" minden közreműködő rendőr (a tábornoktól a közrendőrig) bejelentett és a be nem jelentett tüntetések feloszlatása és/vagy szétverése miatt!
   Azon kívül,-egy "hivatalos" figyelmeztetőt, hogy a törvénytelen akciót végzők el fogják nyerni (előbb vagy utóbb) a méltó büntetésüket!

        (Prof. Dr. Bokor Imre.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr826316235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása