HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.09.27. 19:34 grizzlyke

Tolvajbanda      2007.09.27.  api01.extra.hu
Mottó : "Az okos ember sok mindent előre lát. De, ha elég bölcs, mindig csak annyit mond el belőle, amennyit el is hisznek neki ..."
( Kopátsy Sándor )

Valószínűleg Kuncze Gábor pontosan ismeri egykori és mostani elvtársait, különben nem örvendeztetett volna meg bennünket az "állam rossz gazda", az általuk azóta is megváltó imaként mormolt "liberális" téveszmével. De ha már ő is látta, valójában mi folyik ( például a futószalagon gyártott ifjúszocialista alapítványok állami támogatása terén ) ebben az országban, bűnpártolás ( és a parlamenti többség idétlen szórakoztatása ) helyett inkább szíveskedett volna feljelentést tenni egy közeli ügyészségen.
Az állami támogatások intézményesített megcsapolásának nyilvánosságra kerülésével a hatóságok kicsit megkaparták ugyan a jéghegy csúcsát, de a neheze még csak ezután következik. Bár inkább vagyok realista mint optimista, mégis bízom benne, hogy a kecskeméti nyomozók nem elégednek meg a nyomozásban eddig abszolvált kezdeti sikereikkel. Mindenesetre ( ha eddig még nem, innentől fogva biztosan ) számolniuk kell a fokozódó politikai nyomással is, hiszen a szocialisták számára napról-napra egyre kínosabbá válik a pénzleosztási technikák kéretlen nyilvánosságra kerülése.

A kirobbant botrányról már a kormánybarát médiák sem hallgathatnak, a nyomozás újabb részleteinek száraz tényközlése is bőven elegendő ok ahhoz, hogy már szerte az országban - piacon, buszon, az utcán, a "tolvaj szocialisták"-ról harsogjon a népi közbeszéd. Bár eddig is ismertünk néhány tipikusan "baloldali" technikát a pártkassza feltöltésére ( kezdve a közbeszerzési pénzek visszaosztástól a bróker-botrányig ), de az alapítványi támogatások története új szinfolt a vörös-maffia finanszírozási rendszerének megismerésében.

Dadog a diktatúra, túl sok a szemét a szőnyeg alatt ...
A koalíciós politikusok - hatalomtól és befolyástól megrészegűlt - holdudvara nem fér a bőrébe. Jó hír, hogy Sipánka egykori kampányfőnöke ( Csonka Gábor elvtárs ) jogerősen három év hűsítő beutalót kapott egy zárt intézetbe, ellenben rossz hír, hogy Kabai elvtárshoz hasonlóan ő is egy zártosztályon keresett ( és talált ) magának menedéket az rideg igazságszolgáltatás elől. Aztán itt van dr. Juhászné Lévai Katalin, a köztörvényes hajdú-bihar megyei okmányhamisító elvtárs, akit ezügyben csak azért nem tud ( átmenetileg ) megszorongatni a megyei ügyészség, mert a parlamenti többség nem függesztette fel a képviselő mentelmi jogát. ( Az újkori parlament történetében talán soha nem volt még precedens arra, hogy köztörvényes vádak elől rejtegettek volna egy képviselőt. Joggal adódik tehát a logikus kérdés, a hajdú-bihari nyomozók vajon milyen újabb szocialista darázsfészekbe nyúltak ? )

A mai napon - feladva a reménytelen bújkálást, előkerült Zuschlag János egykori bizalmasa és kőrözött bűntársa, Lados István is - aki remélhetőleg újabb információkkal fogja kiegészíteni a díszes gyülekezet tekintélyes bűnlajstromát. Vádalkú keretében talán további érdekes vallomásokra is sor kerülhet még a közeljövőben, vajon miért is érzem úgy, hogy Gyurcsány Ferenc körül egyre csak fogy a levegő ?
Visszatérve a miniszterelnök tegnap esti kalandos meghallgatására - elmondhatjuk, hogy Gyurcsány ( korábbi "jó" szokásához híven ) ismét hülyének nézett bennünket, hogy azt ne mondjam ismét hazudott. Ugyanis már kevés vörösagyú idióta hiszi el neki, hogy a miniszteri szobában lezajlott pénzosztásokról éppen neki, egykori ifjúsági és sportminiszternek nem volt tudomása - miközben jóváhagyólag aláírta a kiutalt támogatásokat ? Emlékeztetni szeretnék mindenkit arra az apró körülményre, hogy a törvények nem ismerete még nem mentesít a következmények alól. Ha én aláírok valamit - függetlenűl attól, hogy ismerem-e a szignált okirat pontos tartalmát vagy nem - egyben felelősséget vállalok az abban foglaltakért ! Tehát aki a törvénytelen átutalásokat ( akár jóhiszeműen ) engedélyezte, az személyében is felelős a törvénytelenség miatt, és nyilvánvalóan egy húron pendül a többi hétpróbás gazemberrel.

Már nem csak az előzetesben lévők, hanem a verebek is egyre hangosabban csicseregnek, ezért jólértesült forrásaim fogadni mernének arra, hogy a trükkös alapítványok felgöngyölítésének következő lehetséges állomásai Pécs, Szeged és Dombóvár lesznek.
De maradjunk egyenlőre csak Kiskunhalason, ahol a Hír-TV mai híradójában egy rejtett felvételt láthattunk Weiszenberger László elvtársról, amint éppen pénzzé konvertálja politikai befolyását. Igaz, a kistérségi támogatásnak - az egyértelmű, vágatlan felvétel bizonysága alapján - igen komoly ára van : huszonötmillió Forintból kerek ötmilliót kell a szocialista pártpénztárba visszacsengetni.
( További részletek láthatóak a pénteki "Célpont" című műsorban )

Zuschlag és hasonszőrű bűntársai csak kispályás tolvajok ...
Bármi derüljék is még ki ebben az ügyben, annak jelentősége sajnos a nyomába sem ér a társadalombiztosítási rendszer tudatos szétveréséhez, az orrunk előtt zajló legnagyobb sikkasztáshoz. Vajon feltűnik-e végre valamelyik ügyészségnek, hogy a fejünk felett megszületett koalíciós egyezség olyan, általuk sohasem birtokolt javakat kíván áruba bocsájtani, amelynek soha nem voltak tulajdonosai, nopláne semmiféle társadalmi felhatalmazással nem rendelkeznek a közösségi befizetések eladásához. Véleményem szerint mindenki bűnpártolást követ el, akinek hivatalból feladata lenne, és mégsem tesz semmit a folyamatban lévő nemzetellenes bűncselekmény mielőbbi megállítására !

Persze tudom, hogy a parlamenti többség ellenében bármilyen tiltakozás eleve esélytelen, amit ezek a patkányok a fejükbe vesznek, azt kíméletlenűl végre is hajtják. Ebben az istenverte kurzusban ( talán az államfő megválasztását kivéve ) mindig az történt, amit ők akartak - ne legyenek illúzióink, sajnos ezúttal is így lesz. Amennyiben a majdani törvényt az Alkotmánybíróság mégis hatályban hagyja - az utcai tiltakozásokat és a tervezett népszavazást leszámítva, kevés eszközünk marad a társadalombiztosítási vagyon megvédésére. Bokros Lajos egészségügyi színrelépését hamarosan más, nyíltan szociálliberális kötődésű ( akár a nagy biztosítótársaságokkal társuló ) újtőkés arisztokraták is követni fogják, akik szerintem éppen annyian lesznek ( véletlenűl ), amennyi új egészségpénztárat alapít az állam.

Talán naívatásnak tűnik, de arra gondoltam - ha már megakadályozni nem tudjuk, legalább döntsük romba az új több-biztosítós rendszert. Tehetnénk mindezt valós társadalmi összefogással, ráadásul teljesen törvényesen. A módszer lényege a következő : kiválasztanánk egyetlen pénztárt a huszonkettő közül ( tulajdonképpen mindegy, végül melyik lenne az ), és MINDENKI, aki valamilyen okból nem ért egyet az új szisztémával, ebbe az egybe jelentkezne be a rendelkezésre álló fél éven belül.
( Ugyanis aki ezt elmulasztja, azt automatikusan a területileg illetékes pénztárba irányítják )
Szerintem így jó esély lenne arra, hogy az ilyen módon excentrikus vált, a nyilvánvaló aránytalanság miatt megbillenő biztosítási rendszer ( egy pénztárban mondjuk 5 millió ember, a maradék többiben "alig" valaki ) értelmetlenné válna, esetleg magától is összeomlana.

A végére azért egy jó hírem is maradt, mert a mai naptól egy bizonyos Gyurcsány ( alias Mortimer Misi ) 3 év 10 hónapra már biztosan a börtönbe kerül. Na igen, a név kötelez - egyben nehéz teher. A büntetésvégrehajtási igazgatóság helyében én már most előkészítenék számára egy kedélyes családi cellát, lehetőleg a börtönudvarra néző, izléses kovácsoltvas veretű ablakokkal - tartós használatra.

Persze az is lehet, hogy a reményteli új lakók számára hamarosan egy komplett szárnyat kell majd leválasztani ...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr506316360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása