HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.08.23. 20:41 grizzlyke

Hogyan hazudnak a Gárdáról Izraelben?     2007-08-21 11:46 Barikád.hu Aktuális Lapszemle

A szélsőségesen zsidó fajvédő személyeket és csoportokat is védelmező, azoknak jogi támogatást nyújtó Mazsihisz már az izraeli héber sajtót is telekürtölte a magyarországi náci és nyilas veszedelemről szóló sirámokkal. A jelenlegi szoclib kormányhoz közeli, egykori munkásőr Zoltai Gusztáv és gárdája azt is állítja, hogy a Magyar Gárda fekete egyenruháján a náci horogkeresztre emlékeztető jelvény fityeg.

A Hádásot Máhláká Risoná (Első Osztályú Hírek) nevű héber nyelvű hírportálon legutóbb Hádár Ferber újságírónő tudósítása így kezdődik: "A budapesti zsidó közösség aggódik egy, külső megjelenésében a náci pártra emlékeztető szélsőséges nacionalista csoport föllépése miatt". Később az újságíró - a Mazsihisz útmutatására támaszkodva - azt írja, hogy "a Magyar Gárdát egy olyan szélsőjobboldali kis párt alakította, amelynek tagjait néhány önkormányzat képviselő-testületébe is beválasztottak."

A héber világhálós lap azt is tudni véli, hogy a Magyar Gárdához már háromszáz ember csatlakozott. S ezután a tudósító fölemlegeti Für Lajos, egykori MDF-es honvédelmi minisztert is, mint aki résztvesz a Magyar Gárda augusztus 25. várbeli eskütételén.

"A párt tagjai fekete egyenruhában, s rajta a náci horogkeresztre emlékeztető jelvényekkel teszik majd le az esküt" - írja a Hádásot Máhláká Risoná, majd a hírt a következőképpen zárja: "A 100 ezer lelket számláló zsidó közösség az oroszországi után a második legnagyobb Kelet-Európában, s nemrégiben a magyarországi miniszterelnök is aggodalmának adott hangot az országában egyre erősödő antiszemitizmus miatt".

S ezek után nézzük, eddig milyen olvasói vélemény érkezett az izraeli újság szerkesztőségébe:

A magyarok semmit nem tanultak ennek a hálátlan országnak a sötét és tragikus történelméből. A józan gondolkodású emberek csodálattal tekintenek a Magyarországot minden szempontból magas szintre emelő ottani zsidó közösségre. Nemrégen a pompás budapesti Operaházban voltam, ahol színpadra vitték a háború előtti zsidóság életét. Mondanom sem kell, hogy a közönség és az előadóművészek túlnyomó többsége keresztény volt, akik nosztalgiával emlékeztek arra a gazdag múltra, amelyet az ottani antiszemita hulladékemberek megszakítottak - írja Joszi.

Hering József
(barikád.hu)


Elmegyek a Magyar Gárda avatására   2007-08-23 17:37 Barikád.hu Aktuális Címlapra kerül Kultúra Programajánló 2007. augusztus 25.

Elmegyek a Magyar Gárda avatására, mert kíváncsi vagyok az egyenruhájukra, és azokra, akik még az amerikai felhőkarcolókra is veszélyt jelenthetnek.

2. Elmegyek a Magyar Gárda avatására, mert most látok először olyan kezdeményezőket, akik végigviszik azt, amit megígérnek. Ha kell, a zsidók világkongresszusa ellenére is.

3. Elmegyek a Magyar Gárda avatására, mert hiszek a Magyar Gárdának és azoknak, akik kezdeményezték. Mert nem ők hazudnak.

4. Elmegyek a Magyar Gárda avatására, mert az én igazságérzetemet is bántja a sok rágalom és hazugság, ami őket éri.

5. Elmegyek a Magyar Gárda avatására, mert az MSZP-SZDSZ-MDF úgy tiltakozik ellene.

6. Elmegyek a Magyar Gárda avatásra, mert a kormány avatásaira nem járok el.

7. Elmegyek a Magyar Gárda avatásra, mert van Árpád-sávos zászlóm is a trikolor mellett.

8. Elmegyek a Magyar Gárda avatására, mert a Magyar Gárda nem céges-őrző, hanem hon-védelmező.

9. Elmegyek a Magyar Gárda avatására, mert a Gárda magyar, mint én.

10. Elmegyek a Magyar Gárda avatására, mert tavaly a magyar ellenes gárda kergetett, lőtt, rohamozott.

+1. Elmegyek a Magyar Gárda avatására, mert a biztonsági cégtől, ahol dolgoztam, kirúgtak, mert nem akartam magyarokat verni az ősszel.

Keresztes Attila
(barikád.hu)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr336316419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása