HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.08.08. 08:03 grizzlyke

Alapító nyilatkozat            http://magyargarda.hu/node
2007. július 17.

A Magyar Gárda 2007. augusztus 25-én bont zászlót. 1100 évvel a dicsőséges pozsonyi csata és 300 évvel az ónodi országgyűlés után. Egy olyan pillanatban, amikor a magyarság fizikai, lelki és szellemi önvédelem híján maradt. Egy olyan pillanatban, amikor nemzetünknek már nincs hová hátrálnia. Egy olyan pillanatban, amikor már csak magunkra számíthatunk.

A Magyar Gárda pártok és határok felett áll. A nemzetközösség erő- és érdekközössége akar lenni. Életre hívója és támogatója mindannak, ami nemzeti felébredésünk és felemelkedésünk irányába mutat, de megingathatatlan gátja a magyarság szellemi és fizikai gyengítésének.

A Magyar Gárda felkiáltó jel kíván lenni! Üzen mindazoknak itthon és a nagyvilágban, akik nemzeti széttagoltságunkban, megtörtségünkben és megsemmisítésünkben érdekeltek: Nem hagyjuk! Üzen mindazoknak, akik ha nemzetünk sorsáról van szó, tespedtek, célvesztettek vagy meghunyászkodók: Ébresztő! Végül üzen mindazoknak, akik régóta sóvárognak egy szebb magyar jövő után: Eljött az idő!

A Magyar Gárda a következő feladatokat tűzi maga elé:

* A besorozott és felesketett gárdisták fizikai, lelki és szellemi képzése és önképzése, hogy feladataikat példamutató hatékonysággal, kellő erővel, céltudatossággal és alázattal hajthassák végre.
* Ápolja a magyar kultúrát és történelmünk emlékeit, adja tovább a felnövekvő generációk épülésére.
* Aktívan vegyen részt katasztrófa-elhárításban, rend- és polgárvédelmi feladatokban.
* Karitatív és szociális missziók támogatása és szervezése.
* Rendkívüli helyzetben a nemzeti önvédelem erősítése.
* Része vagy gerince kíván lenni a majdan felállítandó Nemzetőrségnek.


A Magyar Gárda után itt a Kárpát-haza Nemzetőrség is   2007. augusztus 7., kedd 6:01

A Papp Lajos szívsebész, valamint Zétényi Zsolt ügyvéd által életre hívott szervezetnek minden 18. életévét betöltött személy tagja lehet, aki a Kárpát-hazához tartozónak vallja magát, védeni kívánja a Kárpát-medence értékeit, és hisz Istenben.

"Ragadós lett" a Jobbik kezdeményezése a nemzeti oldalon: miután a párt bejelentette, hogy Magyar Gárda néven félkatonai szervezetet hoz létre fekete egyenruhát és árpádsávos jelképet viselő tagokkal, tegnap Papp Lajos, a Fidesz és a Kossuth téri tüntetők kedvelt szívsebésze, valamint Zétényi Zsolt ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumi tagja, volt MDF-es képviselő életre hívta a Kárpát-haza Nemzetőrséget. A Független Újságírók Szövetségének beszámolója szerint a szervezetnek minden 18. életévét betöltött személy tagja lehet, aki a Kárpát-hazához tartozónak vallja magát, védeni kívánja a Kárpát-medence értékeit, és hisz Istenben. A tagoknak tiszteletben kell tartaniuk az alkotmányos törvényeket, és nem használhatnak fegyvert. A nemzetőrség "szlogenje" pedig az lesz: Szeretetben testvérem!

A nemzetőrség felállítását egyébként támogatja a Magyar Gárda is, mellyel kapcsolatban tegnap folytatódott a politikai pártok között a vita. A szocialista Göndör István felszólította a Fideszt, hogy szakítsanak meg minden kapcsolatot a Jobbikkal, a Magyar Gárda felállításával ugyanis új fejezet kezdődött a hazai szélsőjobb történetében: immár nemcsak szervezkednek, hanem fegyverkeznek is. Kóka János, az SZDSZ elnöke magyar nemzeti zászlót küldött Orbán Viktornak, a Fidesz vezetőjének és Semjén Zsoltnak, a KDNP elnökének, arra figyelmeztetve őket: a felbátorodott újfasiszták alkalmi csapatait most politikai támogatójuk, a több helyen a parlamenti ellenzék pártjaival koalícióban működő Jobbik szervezi félkatonai szervezetté. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője minderre úgy reagált: a Fidesz megalakulásától kiáll az egyesülési jog gyakorlása mellett. A KDNP pedig közleményben jelezte: unják már, hogy a liberálisok évek óta fasiszta veszélyt kiáltanak, ha valaki az országban árpádsávos zászlót emel fel. Az ellenzéki párt szerint a demokráciára inkább az a párt jelent veszélyt (SZDSZ), amely kiárusítja a nemzeti vagyont.

A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) a fiatal demokrácia vadhajtásának tekinti, hogy szóba jöhetett a Magyar Gárda megszervezése, hiszen annak programja, szimbólumai a II. világháborút megélteket a nácik és nyilasok embertelen szerveződéseire emlékeztetik. A MEASZ arra szólítja fel a demokratákat, hogy a II. világháború kitörésének napján, szeptember 1-jén a budapesti Deák téren és a Bajcsy-Zsilinszky emlékműnél tiltakozzanak.
MR


GÁRDISTÁK    Szőnyi Bartalos Mária   Magyarország

Nekem tetszik, hogy vannak most már magyar gárdisták is. Nem csak más országokban teszik a dolgukat, hanem a Jobbik égisze alatt, hazánkban is.

Azt viszont nem értem, hogy miért is kell olyan hirtelen a FIDESZ-nek elhatárolódni tőlük? Inkább a körökböl kellene az arra alkalmas emberekből hasonló önvédelmi alakulatot életre hívni és lenne a FIDESZ-nek is egy gárdája.

Azért, mert a kormánypárt prüszköl miattuk, még nem kell elutasítani a kishonunkban alakuló önvédelmi csoportosulást. Ki fog megvédeni bennünket? A nem létező hadseregünk? Vagy a létező kormányrendör-hadsereg, amely úgy ütötte tavaly ősszel a népet, hogy talán a Fideszeseknek örömük telt benne? Ne tessenek már viccelni, mert mindjárt lejjebb esik a népszerűségi mutatójuk és a gárdistáké fog nőni!

Véleményem szerint, nyugodtan alakulhat több, hasonló önvédelmi csoportosulás hazánkban.

Mi az, hogy!? Nagyon is! Szükség lehet még a szövetségükre is, ha úgy adódik!

Komárom-Szőny, 2007. augusztus 6.


Gárda reneszánsz  2007. augusztus 7. 14:50 fidesz.hu

A fiatalok imádnak polgárt pukkasztani. Manapság hiába próbálkoznak a konzervatív polgárpukkasztó elemekkel, mint hosszú haj, lila taréj, szakadt farmerból kilógó fenék. A meleg büszkeség elcsettintette az összes hagyományos, hisztizésre okot adó külsőséget. A rózsaszín bibliás, papnak öltözött, festett szemű égetett agyagedény után ember legyen a talpán, aki még valami feltűnőt tud kieszelni.

Jobbikos legénykéinknek sikerült. Tudták, hogy tök mindegy milyen színű ruhát választanak hangzatos nevű gárdájuknak, a lapok címoldalára kerülnek, a megélhetési rettegőknek köszönhetően. Úgy kell nekik az ismertség, mint egy falat kenyér.

A fekete cucc sokakat emlékeztet az SS egyenruhájára.
Megjegyezném, a barna az SA-ra (barnaingesek), a Vörös Hadseregre, és az AVH-ra. A csukaszürke a wermacht-ra és a munkásőrségre. Ha nagyon rettegni szeretnénk, elég csak a nyilvántartott, közel százhúszezer biztonsági őr fekete egyenruhája. Egy részük még kopasz is! Hoppá!
Egy gárda nem parádézhat halványzöld, rózsaszín, netán bugyikék egyenruhában. Azért sem, mert hamar koszolódna, az egyéb aspektusokat nem is említem.

Kíváncsi lennék arra, hogy ha valamelyik feltűnési viszketegségtől szenvedő amőbás hozná létre az Ifjú Gárdát, vagy mondjuk egy korosabb szocialista szeretne dobtáras, nosztalgia pia-túrákat tartani, mint Munkásőr, ki, és mennyire háborodna fel?

Galád tetteket illegalitásban lehet véghezvinni. Bejegyzett szervezet nem fog semmilyen törvénytelen dolgot tenni. Ellenőrizni lehet a működésüket. Szinte biztos, a magyar viszonyokat ismerve, fogják is őket. Lehallgatott telefonokon nem lehet államellenesen összeesküdni.

Az elhatárolódás már megy gőzerővel, pedig Nyakó szabin van. Aki él, és úgy gondolja számít, már tiltakozik.

Ezek után mivel tudunk mi, mezei exhibicionisták, "Bolgárt pukkasztani"?

Tibi, az exhibi

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr376316477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamas 2007.10.11. 13:26:31

felkatonai.blog.hu
süti beállítások módosítása