HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

Szolgálnak és védenek???????????

2007.06.13. 21:38 grizzlyke

Távozása után is jutalmazta barátnőjét Bencze      2007-06-13 14:19

Bencze József országos rendőrfőkapitány élettársa tavaly július 15-ei hatállyal távozott a vámőrségtől. Másnap jutalomban részesült – közli az index.hu. Bencze úgy látja: elképzelhető, hogy távozása után kapott jutalmat barátnője, de szerinte ebben nincsen kivetnivaló.

Az évi 3-4 normális jutalmazás keretében részesítette pénzjutalomban későbbi gyermekének édesanyját vezérőrnagy, még a VPOP rendészeti főigazgatójaként, állította az új országos rendőrfőkapitány.

Az Index birtokába jutott újabb adatok azonban ennek ellentmondanak. A VPOP-nál negyedévente adható jutalom a munkatársaknak, e mellett a főigazgatók külön jutalomkeretükből bármikor díjazhatják beosztottjaikat. Bencze ebből az évi néhány milliós keretéből jutalmazta meg barátnőjét rövid idő alatt háromszor is.

Bencze József azt is állította korábbi nyilatkozatában, hogy amikor élettársával komolyabbra fordult a kapcsolata, rövid időn belül távozott is a testülettől. Csakhogy az Index birtokába jutott dokumentumok szerint Gy. Kitty tavaly július 15-én távozott a testülettől, Bencze azonban másnap még beosztásában végzett kiemelkedő munkája elismeréseképp megjutalmazta az éppen kapcsolatuk miatt távozó barátnőjét.

Bencze József országos főkapitány munkatársai útján azt üzente: elképzelhető, hogy távozása után kapott jutalmat barátnője, de szerinte ebben nincsen kivetnivaló, hiszen ő maga május 31-ével távozott a pénzügyőrségtől, és ő is fog még jutalmat kapni.

Korábban kiderült, hogy a jutalmazási ügyletről Veres János pénzügyminiszter is tudott, de abban nem látott kivetnivalót. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök viszont Bencze beiktatásán úgy reagált az ügyre, különbséget kell tenni pitiáner kisszerű támadások és jogos kritikák között.

(index.hu)


Intenzív osztályra került a kihallgatás után    2007-06-13 18:11

Feljelentést tett a hajdúhadházi kapitányság négy rendőre ellen egy 46 éves téglási férfi, állítása szerint ugyanis kihallgatás közben úgy megverték, hogy súlyos sérüléseket szenvedett. A férfit azóta is az intenzív osztályon ápolják.

A rendőrség szerint a férfi ellenszegült az intézkedésnek, illetve a rendőrökre támadt. Az ügyet a debreceni nyomozó ügyészség vizsgálja.

A Hajdú-Bihar megyei Tégláson hétfőn este egy 34 éves hajdúhadházi férfi egy kvadot próbált ki, mert meg akarta venni. A motor 46 éves téglási tulajdonosa észrevette, hogy egy rendőrautó indult a kvad után. A férfi a Független Hírügynökségnek szerdán elmondta: mivel a jármű papírjai nem voltak a vevőnél, élettársával együtt autóba ült, és a rendőrautó után ment. Az utca végén érte utol őket, ahol azt látta, hogy a rendőrök épp bilincselik meg a hajdúhadházi férfit. A tulajdonos - állítása szerint - megpróbált békíteni, de már akkor kapott egy ütést az arcára egy bilinccsel.

A két férfit ezután megbilincselve bevitték a hajdúhadházi rendőrkapitányságra, ahol a kvad tulajdonosának élettársa a folyosón várt. Több mint 2 óra eltelt, amikor a nő azt látta, egy orvos érkezik, majd egy mentő, és élettársát vérző fejjel, zúzódásokkal a felsőtestén vitték el. A férfit a debreceni Kenézy Gyula Kórház Baleseti Sebészetének intenzív osztályára szállították, azóta is ott ápolják. Mint kiderült, súlyos sérüléseket szenvedett, légmellet állapítottak meg nála. Ezt, illetve a zúzódások tényét Szentgyörgyi János, a kórház sajtóreferense is megerősítette a Független Hírügynökségnek.

A téglási férfi a Független Hírügynökségnek azt mondta: a hajdúhadházi kapitányságon az őt kihallgató négy rendőr "agyba-főbe" verte. Ezért feljelentést tett a rendőrök ellen.

A rendőrség keddi közleménye szerint a 34 éves férfit azért kellett megbilincselve a kapitányságra szállítani, mert bukósisak nélkül motorozott és nem volt hajlandó megfújni az alkoholszondát. A kvad tulajdonosa pedig ellenszegült a rendőri intézkedésnek és a rendőrökre támadt. A rendőrség szintén feljelentést tett a két férfi ellen. Az ügyet a debreceni nyomozó ügyészség vizsgálja.

(FH)


Beismerte a rendőrség: a századosnő lopott a Tescóban    2007-06-13 16:17

Áruházi lopáson kaptak egy rendőrnőt kedden Mosonmagyaróváron, a századosnak azonnali hatállyal megszüntették a szolgálati viszonyát - értesült a HavariaPress.

A nyugat-magyarországi város Tesco áruházában délután öt óra körül fedezték fel, hogy egy vásárló fizetés nélkül vitt magával egy értékes parfümöt a hipermarket illatszerrészlegéről. Az alkalmazottak kihívták a rendőröket, akik meglepve tapasztalták, hogy a lopáson kapott nő a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság egyik ügyeletes tisztje. A századosi rendfokozatú nő kocsijából, az egyik ülés ülőlapja és háttámlája közé rejtve előkerült a több mint négyezer forint értékű parfüm is. Az országos rendőrfőkapitány azonnali hatállyal megszüntette a nő szolgálati viszonyát és eltávolították a testülettől.

A hírügynökség értesüléseit az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője is megerősítette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr66316586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása