HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

forrás: roplap.fw.hu

2007.06.06. 21:45 grizzlyke

Közlemény                          http://roplap.fw.hu    2007. június 06.

Hír a jún. 5-i Magyar Nemzet Online-ból: Nem tudták hová vinni a súlyos sérülteket  Kérem, kattintson a linkre, a hírt idézni hosszú volna, viszont fontos minden részlet.

A lényeg: Június 4-én hajnalban Salgótarján környékén autóbalesetet szenvedett két férfi. Állapotuk súlyos, életveszélyes volt. Salgótarjánban megkapták a sürgosségi ellátást, majd a szükséges idegsebészeti mutétekre megpróbálták az új egészségügyi rendszerben kijelölt(!) budapesti kórházba tovább szállittatni oket, a kórház azonban nem fogadta a sérülteket. Sot, más pesti kórházak sem. Végül délután a korábbi egészségügyi rendszerben illetékes miskolci kórház látta el - a jelen rend szerint törvényellenesen - a két beteget. Az egészségügyi minisztérium Miss Röfivel (H. Á.) az élén természetesen ezúttal is mossa kezeit, és a kórházakra mutogat.

Ha Ön járna így, mi lenne a véleménye? Hajnalban balesetet szenved, folyik a vére (vagy az agyvize). Ha véletlenül nem ájult el, borzalmas fájdalmak kínozzák. Erre délutánig helikopteren köbehucolják az országban (mint a "Fekete város" címu regényben a meglott locsei bírót kapzsi szenátor társai), mert nincs kórház, ami befogadná. És nem a kórházak a hibásak. Oket törvény köti, szankcióktól tarhatnak, ha illetékességi területükön kívül eső beteget látnak el. A minimum, hogy nem kapják meg a kezelés költségeit, tehát a saját betegeik ellátásának rovására gyógyíthatnák csak meg Önt!


2006 auguszus 20. óta a kormány tevékenysége, és intézkedései, törvényei következtében többen meghaltak, többszázan szenvedtek különböző - többek közt maradandó - sérléseket. Többek nem, vagy nem időben kapták meg a megfelelő gyógykezelést. A Röplap vádol mindenkit, aki 2006 tavaszán szavazatával hatalomba segítette a jelenlegi kormánykoalíciót, emberölésben, súlyos és egyéb testi sértésben, segítségnyújtás elmulasztásában való bűnrészességgel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr796316602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása