HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.06.01. 13:52 grizzlyke

Ágika a miniszterlány

Ismét nem saját írásomat adom közre, hanem anya levélét.

Ugy éreztem a Schöpf-Mérei korház és anya védelmi központ bezárása bűn!
Nem hagyhatom szó nélkül. Ennyivel minimum tartozom ennek a kiemelkedő szakértelmet tömörítő intézménynek. Ezzel tartozom gyermekeimnek is. Ez az az intézmény ahol a komplikált eseteket beleértve a császármetszéses szüléseket is a legnagyobb szakértelemmel végzik. Végezték. ( Szégyenletes, hogy ezt simán megteheti velünk ez a kormány... Szégyen, hogy hagyjuk!

Szőnyi Bartalos Mária írása:

A KORMÁNY A MINISZTERLÁNNYAL EGYÜTT MONDJON LE ! MOST!
Nincs fogalma a miniszterlánynak az életről. Mások életéről dönt úgy, hogy nem is érdekli, mi lesz velük. Ha halnak, hát halnak ! Én, még ilyen kíméletlen, kegyetlen nőt nem láttam.

Milyen jogon és milyen alapon dönt úgy, hogy ezer forintot akar fizettetni vizitdíjért ?
Az, hogy miniszter lett erre kevés - nem jogalap. Már megint csak úgy, az emberek megkérdezése nélkül döntögetnek, már megint az emberek pénztárcájába nyúkálnak, már megint kiforgatják az emberek - mi több, már a gyerekek zsebeit is !
Nahát, ebből nagyon elegem van miniszterlány !

Ugyanannyit ér egy ember élete, mint önök közül, bármelyiküké. Még akkor is, ha ez odafönt a csúcson nem tetszik sokuknak ! Egyet tessék tudomásul venni : Alkotmányellenes, amit tesz! Az én életem felett önnek nincs rendelkezési joga. Éppen úgy a pénzem felett sem rendelkezhet ! Kikérem magamnak, hogy a bukszámban túrkáljon ! Túrkáljon azok bukszájában, akik bizalmat szavaztak önnek ! Én, önt nem választottam egészségügyi miniszternek, de meg sem tettem volna akkor sem, ha lehetőségem adatott volna szavazni.

Ön elszállt a státuszától, miniszterlány !
Lelépett a realitások talajáról és nagyon sikamlós területre tévedt.

Alkotmány - XII. fejezet - 67.§(1) A Magyar Köztársaságban minden gyermeknek joga van a családja, az állam és a társadalom részéről arra a védelemre és gondoskodásra, amely a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéséhez szükséges.

Szégyellheti magát miniszterlány! Igaz, nincs gyermeke, azt sem tudja mi, az anyai érzés ! Szívtelen a gyermekekkel szemben, amikor egy gyermek vizsgálatáért 1000,- Ft-ot kérne vizitdíj gyanánt. Ugye, most jön az üdülési szezon, amikor a gyermekekkel elmennek kirándulni, üdülni a szülők ? Ilyen esetekben a háziorvostól távol lévén is megbetegedhet a gyermek. Erre, vagy hasonló jellegű bevételekre számit, miniszterlány?! Vagy a középiskolás kollégistákra, akik távol vannak a háziorvosuktól?

70/D.§(1) A Magyar Köztársaság területén élőknek joguk van a lehető legmagasabb szintű testi és lelki egészséghez.

Az Alkotmány nem írja azt, hogy a fentiekért fizetni kellene. Az Alkotmányban lévő alapvető emberi jogokat senki nem bírálhatja felül. Aki meg meri tenni, annak távoznia kell az ország vezetéséből. Semmilyen jogszabály nem írhatja felül az Alkotmányban lévő alapvető emberi jogainkat! Aki lassan már a levegőért is fizetteni akar, az ne vegyen Magyarországon levegőt!

A kormány mondjon le a miniszterlánnyal együtt! Elég volt!
Az ország népe egészségét, testi-és lelki épségét veszélyeztetik, ami Alkotmányellenes.
Megkérem Sólyom László Köztársasági Elnök urat, hogy tegye meg a szükséges intézkedéseket, amit ezúton köszönök meg

Bluebox kérdése:

Csak rögzítem a tényt.
Aki az szdsz-re szavaz, az automatikusan az mszp-re szavaz.

Állam adósság:

2001- év végén 7.719 milliárd forint.
2003- év végén 10.587 milliárd forint.
2007 első negyedévében több mint 15.000 milliárd forint.


Összefoglalás:

A kedves olvasó tudja, hogy a szocialisták kevesebb, mint 5 év alatt 7.000 MILLIÁRD forinttal adósították el az országot? Tudja a kedves olvasó, hogy ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a szocialisták kevesebb mint 5 év alatt annyi hitelt vettek fel, hogy mostanra a teljes ország adóságot megduplázták (összesen tehát mostanra 15.000 Milliárd forint lett az államadósság)

És tudja a kedves olvasó, hogy az ország egy évben 1.200 Milliárd forint kamatot fizet. Csak kamatot!

És tudja a kedves olvasó, hogy a teljes egészségügyi reformnak nevezett felszámolás, korház bezárás, agyak megszüntetése, műtétek megnyirbálása, várakozási sorok kialakítása, eü dolgozók elbocsátása összesen 40 Milliárd forint megtakarítást hoz a kormánynak.
.
Na ennek fényében gondoljuk végig, hogy a szocialisták eladósítása miatt a kamatok fizetése nem hagy pénzt a korházaink finanszírozására. Ezért zárják be ezt az anyavédelmi központot is. Na de ez jól van így?

Jól kormányoznak a szocialisták?
Nem kéne kimenni az utcára, és elzavarni a szocialistákat, hogy soha ne is jöjjenek vissza?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr786316617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása