HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.03.23. 22:53 grizzlyke

Forró Evelyn visszalépésre kéri Demcsák Zsuzsát      2007. március 23. 19:33 MNO

"Egyetlen jó lépés van, ha visszalépsz" - írja Demcsák Zsuzsa kijelölt kormányszóvivőnek Forró Evelyn, a Horn-kormány volt szóvivője nyilt levelében. Forró Evelyn eredetileg Demcsáknak küldte el levelét, ám miután nem kapott választ nyilvánosságra hozta azt.

"Most már csak Te tudsz segíteni a helyzeten, a megoldás kulcsa Nálad van" - írja a stop.hu internetes portálon nyilvánosságra hozott levelében Demcsák Zsuzsa április 2-tól hivatalba lépő kijelölt kormányszóvivőnek Forró Evelyn, aki Horn Gyula kormányában maga is betöltötte ezt a posztot. A volt szóvivő nem kertel: "Még van néhány napod a gondolkodásra, mérlegelésre. Egyetlen jó lépés van, ha visszalépsz." Forró eredetileg Demcsáknak küldte el a levelet, csak azután döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza, hogy nem kapott tőle választ.

Forró Evelyn legfőbb kifogása az, amit Demcsák a blogjában leírt, nevezetesen, hogy távol tartja magát a szegényektől. A volt szóvivő szerint "magánügyed, mondhatnád, de tévésként nem vagy, és különösen nem leszel magánember szóvivőként. Máris megkérdőjeleződik hitelességed, ha ezt nyilvánosságra hozod, mert miként vagy képes hitelesen képviselni egy programot, ha eleve távolságot tartasz egy jelentős rétegtől". Az erotikus fotókról és Demcsák Zsuzsa férjének volt üzlettársairól így ír Forró Evelyn: "Én, és még biztosan sokan mások, készséggel elhiszem, hogy naiv voltál a fehérneműs fotók ügyében. Azt is elfogadom tényként, hogy férjed cégének, és Neked nincs közvetlen közöd bűnözőkhöz, és ez a C típusú átvilágításkor még csak a biztosítékot sem veri ki, mert nagyjából az általad adott válaszok alapján születik meg az eredmény."

A volt szóvivő szerint azért egyes egyedül Demcsák kezében van a megoldás kulcsa, mert "a kormány illetékesei már nem léphetnek vissza, nem hátrálhatnak meg azok után, hogy a legnagyobb ellenzéki párt szorgalmazza, ne nevezzenek ki."

Az MNO úgy tudja, hogy Demcsák kinevezesét az a Batiz András volt kormányszóvivő javasolta Gál J. Zoltán politikai államtitkárnak, aki már nem is dolgozik a kancellárián.

(STOP, MNO)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr86316823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása