HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

De sok igazság van benne!!!

2007.02.09. 23:04 grizzlyke

Toroczkai válasza nyikhaj Ujhelyi részére  2007-02-09. 21:56:04  kuruc.info

Kedves István! Ismerjük egymást, ha máshonnan nem, hát a szegedi tárgyalóteremből, ahol én évek óta hiába próbálok elégtételt venni, amiért előszeretettel rágalmaztál minket. Nyílt levelet írtál, mert ma tüntettünk a házad előtt, s ezzel megzavartuk családod és a barátságos Szeged-Szőreg Szerb utcájának nyugalmát - ahogy írod. A házad szomszédságában álló szerb ortodox templom dombjáról a főszervezővel, Tóth Péter barátommal mi ketten szóltunk a megjelent tüntetőkhöz, így engedd meg, hogy magamra vegyem célzásaidat és válaszoljak nyílt leveledre, amelyet egyébként a következőképpen írtál alá: dr. Ujhelyi István, családapa.

Hosszas töprengés után mentem el én is erre a tüntetésre, mert azzal magam is egyetértek, hogy a család szent és sérthetetlen. Ugyanakkor egyetlen tüntetőnek sem állt és áll szándékában a családodat bántalmazni vagy fenyegetni. Persze, ha nem bízol bennünk, akkor sincs okod aggodalomra, benneteket véd a Szerb utcában is nagy erőkkel felvonultatott karhatalom, a titkosszolgálatok, sőt az egész államgépezet a kezetekben van. Veletek ellentétben fogyatkozó híveitektől minket „csak" a Jóisten véd meg. Tőletek és megszorításaitoktól viszont egyelőre senki sem.

Tévedsz, amikor azt gondolod, hogy miután eladósítottátok, kifosztottátok, legatyásítottátok Magyarországot és megosztottátok, elárultátok a magyar nemzetet, hazamész a békés és barátságos Szőregre, s az ajtód becsukásával a világ gondjairól mit sem sejtő családapává válsz. Nem, kedves István, te akkor is az MSZP alelnöke, Gyurcsány Ferenc személyes jó barátja és tettestársa maradsz.

Erősen elgondolkodtató, hogy miközben te demagóg módon telesírod az általatok uralt és monopolhelyzetben lévő, manipuláló médiabirodalmat azzal, hogy miattunk (akiknek esze ágában sem állt bántani a szeretteidet) „el kellett menekítened" négy pici gyermekedet és feleségedet otthonról, aközben eszedbe sem jut, hogy ti több millió család életét tettétek tönkre. Azokra nem gondolsz, akik nem tudják kifizetni a rezsiszámlájukat, s a szülők tehetetlenül nézik, hogy gyermekeik áramszolgáltatás és fűtés nélkül dideregnek a lakásban? És azokra gondolsz-e, akik miattatok most kénytelenek lesznek bezárni a kis családi vállalkozást, és még nem tudják, hogy lesz-e kenyér az asztalon? Te csak magadra és családodra gondolsz, amikor azt írod, hogy mélyebbre már nem lehet süllyedni, mint ahova mi a tüntetéssel süllyedtünk. Szerintem viszont az a legmélyebb pont, ahol ti vagytok. Nincs kormány, amely emelt fővel járhatna azután, hogy véresre verette a saját népét a nemzeti ünnepen. Nem lehet annál mélyebbre süllyedni, mint amikor Magyarországon megverik az embert azért, mert magyar zászló van nála. Amennyiben nekünk könnyes szemekkel aggódnunk kell a családod nyugalmáért, akkor talán joggal várhatnánk el, hogy te is aggódsz azoknak az embereknek a hozzátartozóiért, akiket kis híján meggyilkoltak és egy életre megnyomorítottak a puskákkal felfegyverzett pribékjeitek október 23-án.

István! Ti nem hagytatok más utat nekünk. Pökhendiségetekkel, arroganciátokkal és azzal, hogy az önkritika és a párbeszéd helyett közép-ázsiai diktatúrákra jellemző módszerekkel visszahoztátok a hatvanas éveket, s azzal, hogy Magyarországot és a magyar nemzetet soha nem látott gazdasági és erkölcsi válságba taszítottátok.

Szeged, 2007. február 9.

Toroczkai László

U.I.: Az általad barátságos Szőregnek nevezett lakóhelyedről még annyit: Szennyező hulladék lerakásával néhány éve súlyosan károsítottad a környezetedet, kenyeres cimborád, Botka László (MSZP) szegedi polgármester pedig most is éppen egy műemlék jellegű épületet akar eldózeroltatni. Ha már Szegedre települtetek, kérlek ne ártsatok ennek a gyönyörű városnak, egykori nemzeti fészeknek, hanem próbáljatok beilleszkedni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr256317056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása