HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.01.14. 11:45 grizzlyke

Ébresztő magunkfajták!     - Kovács Géza írása   2007. 01. 11.

Na nem. Nem! Elég. Ez így nem mehet tovább.
A magunkfajta halálra van ítélve a nem magunkfajta jóvoltából. Nézem Dr. Morvai Krisztinát a Napkelte Kereszttűzében, hogy próbálják sarokba szorítani a nem magunkfajták.
Orvosi rendelő. Beteg vagyok. Tele a váróterem a vizit-; és recept-; illetve dobozdíjat megúszni akaró sok öreggel. Ráadásul közülük sokan az MSZP-re szavaztak, de most őket is büntetik.
Az MSZP-SZDSZ nagyon sok aljas, nem magunkfajta minisztert adott ennek a szegény országnak, de a kereszténygyűlölő dr. Molnár Lajos mindegyiken túltesz. A nem magunkfajta Napkelte szerkesztősége persze ilyen hangnemben nem meri kérdezni a nem magunkfajta egészségügyi minisztert.
A nem magunkfajta Bánóék nem sokáig tehetik ezt meg, március idusán jön az elszámoltatás. A magunkfajtát félrevezető, hazug médiát az utolsó emberig el kell számoltatni. Mindenhol. Ez 1989 óta várat magára. Főleg az olyan megélhetési nem magunkfajtáját kell kisöpörni a magyar médiából, akik még Kádáréknak is nyalták a feneküket.
Gyógyszertár. Itt is szidják a kormányt. Nem kicsit. Van, akit az háborít fel, hogy az életmentő gyógyszer 600 Ft-ról 10.000 (!) Ft-re emelkedik, mert nem támogatja a TB, vagy egyszerűen kivonják, mert nem elég hatékony. Erről a hozzáértő magunkfajta szakértőnek más a véleménye, de mi laikusok is tudjuk, miről van szó.
Népirtás! Ölik a magunkfajtáját. Van, akinek a cukorbetegségét kezelő gyógyszer fajtáját és adagját két év alatt állították be, most a TB nem támogatja. Sokan vannak, a csonka-országban 550 ezer cukorbeteget érint a szakmaiatlanságnak tűnő intézkedések. Nézem a tv-ben a nem magunkfajta dr. Schwarz Tibort (MSZP), akit felháborítanak a nem magunkfajta dr. Molnár Lajos(SZDSZ) intézkedései. Egymást is marják a nem magunkfajták, de csak a gyógyszergyári maffia osztalékáról van szó nem másról. Mint az autópályaépítéseknél. Milliárdokról van szó, miközben a magunkfajta megdöglik.
A félrevezetett ?még mindig hivő-magunkfajta elsősorban MSZP-s szavazóbázis Népszabadsággal a hóna alatt teli tescos táska számra viszi a gyógyszereket. Pár hónap olcsóbban, aztán jön úgy is az égből a manna meg az ingyen gyógyszer. Csak pár napra számolnak. Nagy az Isten állatkertje.

A nem magunkfajta parancsadók fegyverezik fel a magunkfajta sorállományú rendőrséget. Készülnek március 15-ére. A vérontó eszközöket tudatlan, szadista, félrevezetett magunkfajtával akarják használtatni a magunkfajta ellen.
A nem magunkfajtát nem érinti gázár-támogatás megvonása, az egészségügy felszámolása, a tandíj bevezetése, a közlekedés drágulása, az átcímkézett szemét ételként való elfogyasztása.
A nem magunkfajta gyermekeit Angliában és az Egyesült Államokban tanítatja, magánklinikára jár, miközben helikopter hozza a kóser ételeket.
Ők a túlélésre játszanak, miközben minket gyilkolnak! Erre kaptak utasítást.
A magunkfajtának ébrednie kell, mert egyszerűen nincs tovább. A fejüket homokba dugó magunkfajtát is fel kell ébreszteni. Bármely eszközzel!
Önvédelemből kell összefogva küzdenünk a túlélésért, mert elég volt.
Ébresztő magunkfajták!

Kovács Géza

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr46317308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása