HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2006.12.28. 17:05 grizzlyke

Mi vár jövőre Gyurcsányra és Orbánra?     - Politikusok horoszkópja       forrás:  western.blogol.hu

Miként alakul a két legnagyobb politikai rivális sorsa? Melyikük tud posztján maradni? Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Orbán Viktor jövőjét elemezte Bakonyi János asztrológus és Müller Rózsa jósnő, aki kártyából vázolta fel a 2007-es év várható eseményeit.

Orbán Viktor
Gondolatai: nagyon erősen a családja felé fog fordulni és sok mindenben válaszút elé kerül majd.
Anyagi helyzet: stabil marad pénzügyi helyzete. Munkájában kap egy külföldi felajánlást, magánéletében adományokat ad majd saját pénzéből különböző szervezeteknek.

Egészség: egy idősebb családtagja megbetegszik, neki pedig vigyáznia kell, mert az idén nagyon sok izgalom érte. Ezen kívül egy veszélytelen, de rázós repülőutat is mutat neki a kártya.
Barátság: a munkájában vannak fanatikus hívei, de megnő az ellenségei száma is a párton belül, a magánéletében azonban nyugalom lesz. Felesége és családja mindenben kitart mellette, sőt egy újabb gyermek is várható náluk.

Munka, politika: munkájában lesznek bosszúságai, mivel vannak körülötte olyanok, akik titokban szítanak ellene. Pártjában marad a helyén, de csalódni fog, mert nem lesz egyöntetű a támogatottsága.

Gyurcsány Ferenc
Gondolatai: az elmúlt időszak egy kissé megviselte, de töretlenül halad tovább azon az úton, amin elindult.

Anyagi helyzet: nem növeli tovább a vagyonát, a magánéletében sok kiadása lesz, de az üzleti életében a szerencse mellé áll. A saját vállalkozásából pénze lesz.

Egészség: komoly baja nem lesz, a betegségek elkerülik, de a közlekedésben vigyáznia kell, mert egy autóútján kisebb baleset érheti. Egy idősebb hölgy családtagja azonban lehet, hogy megbetegszik.
Barátság: sok szóbeszéd indul el róla, sok lesz az ellensége. A magánéletéből való barátai és a családja azonban kitart mellette. Munkájában azonban egy idősebb férfi megpróbálja elgáncsolni, őt eltávolítja maga mellől.

Munka, politika: marad a posztján, de rengeteg nehézsége lesz a munkájában. Van mellett valaki, aki figyeli minden lépését, és számon tartja azokat. Ezt azonban észreveszi és leváltja maga mellől.

Tavasszal jön a változás
A két pártvezető egyéni éve és a naptári év eltér egymástól az asztrológiai számítások szerint. A köztársaság horoszkópja már 2006. október 23-án elkezdődött, a két Ikrek jegyű vezető, Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc vezető új éve pedig már az V. és a VI. hónapban elindult. Bakonyi János asztrológus elemzése az egyéni évüket veszi figyelembe.

Gyurcsány Ferencnek rendkívül nehéz éve van, amit két úgynevezett T qvadrát is mutat. Ez azt jelzi, hogy olyan események történnek vele, amik súlyosan érintik a karrierjét és hullámzó népszerűségét. Rendkívüli erőfeszítést kell tennie, hogy pozícióját megőrizze.

Orbán Viktornak jól induló, de változékony éve van. Születésnapja előtt kapott egy "ajándékot", az őszödi beszédet, amit maximálisan kihasznált. Nagy a csábítás számára, hogy amit tud (a tömegek mozgatása és befolyásolása) minden szinten kamatoztassa.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr46317435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lace up ankle braces 2010.02.27. 22:03:48

visit my site and get information on lace up ankle braces
süti beállítások módosítása