HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

Egymást múlják felül az értelmetlen megszoritásokban

2006.12.03. 16:10 grizzlyke

Leszavazták Kókát vagy sem az őszödi kormányülésen?  2006. december 3. 14:32 MNO

Nem megy el a hétfői SZDSZ-es frakcióülésre a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc a kétnapos balatonöszödi kormányülés után döntött úgy, mégsem fogadja el a kisebbik kormánypárt meghívását. Az SZDSZ tagadja, hogy az őszödi kormányülésen leszavazták volna Kóka János elképzeléseit.

A liberális párt szóvivője szerint szó sincs koalíciós feszültségről, Horn Gábor tagadta, hogy a kihelyezett kormányülésen leszavazták volna Kóka János reformelképzeléseit. A gazdasági és közlekedési miniszter korlátozná a diák és nyugdíjas utazási kedvezményeket és egységesítené a tömegközlekedési tarifákat, de az átalakításokról folyó tárgyalásról sem ő, sem Gyurcsány nem árult el semmit a sajtónak. Azt is cáfolta Horn Gábor, hogy a kabinet nem támogatta volna azt a Kóka-féle javaslatot, hogy bizonyos főutakra is terjesszék ki a matricahasználatot a kamionok esetében, mivel erről a témáról nem is beszéltek Balatonőszödön.

"Kóka János nem azért távozott még a sajtótájékoztató előtt Őszödről, mert leszavazták volna, hanem azért, mert beszámolója után olyan kérdésekről egyeztetett a kabinet, amelyek nem kapcsolódnak közvetlenül a gazdasági tárcához. De ekkor - hasonló okokból - mások is elhagyták a Balaton-parti üdülőt" - tette hozzá Horn Gábor, aki szerint az sem okozott feszültséget, hogy hétfőn az SZDSZ parlamenti frakciójának támogatásával a kormány ellenében megszavaztak egy fideszes módosítást. A Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettesi kinevezésével kapcsolatos konfliktust pedig teljesen külön ügyként kell kezelni- mondta a liberális politikus.


Kókának a kerékpárosokkal is meggyűlt a baja

A kétkeréken tiltakozók demonstrciójukkal Kóka úr emlékezetébe ajánlják a tavaszi választások alkalmával beigért kerékpárutakat, amiből ezidáig semmi sem valósult meg. A kerékpáros szervezetek szerint az újraválasztott kormány középtávú közlekedési tervében már nyoma sincs annak a 3500 kilométernyi bicikliútnak, amivel elsősorban az SZDSZ kampányolt a tavaszi országgyűlési választások előtt.
A kormányzati dokumentumból még az a két kerékpárút is kimaradt, amelyeket az unió már régen jóváhagyott az európai bicikliút-hálózat részeként.

 
Bringások a körúton

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr726317625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása