HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

Panasz a TV2 ellen - a média ma

2006.11.19. 12:09 grizzlyke

 Mi kérünk elnézést - a műsor meggyalázta a magyarságot      forrás:  mariaorszaga.hu

Tisztelt Panaszbizottság!

A külföldi kézben lévő Tv2, 2006 november 13-án este, egy viccesnek álcázott , állítólagos kabaré műsorában (Mi kérünk elnézést) súlyosan sértő, folyamatos gyalázkodást követett el egy népcsoport ellen, a magyarság ellen, amit a 96-os Médiatörvény tilt. Nem lehet uszítani , gyalázni egyes népcsoportokat. A műsor humor műfajnak álcázza magát, de tartalma túlmegy minden emberi határon.

Néhány példa a gyalázkodásra a műsorból:

- Szlovák , felvidéki magyarokat gyaláztak :
egymást ütötték, amivel utaltak a felvidéki magyarverésekre. A szereplők láthatóan prostituáltaknak öltöztek, ezzel is utalva, hogy a felvidéki megvert magyar lány egy kurva.

- Nemiszerv magasságban elhelyezett kokárdás Kossuth téri tűntetőt mutattak, és azt állították róla, 4000 Ft-ot kap a tűntetésért, ami nyílvánvaló hazugság. Az ilyen helyen elhelyezett kokárda már önmagában gyalázkodásnak, és a magyarsággal szembeni aljas , és provikatív uszításnak számít.

- Gyerekeket mutattak uszító szövegekkel:
pl. "gyújtsuk fel a tévét". Ez önmagában is kimeríti a bűncselekményre való buzdítás bűntető kategóriáját.

- A "Rovásírással díszitett kukoricanyaklánc" szintén sértő és gyalázkodó a
magyarokra.

- Mátyás király, történelmi személy gyalázása :
"elkúrtuk" szlogenek használata sértő és gyalázkodó egy történelmi személyiségre nézve.

- Végiggyalázzák a magyarságot ősmagyar hírbemondókkal, rovásírás
feliratokkal:
"Szittya kisebbségi adás" mondat szintén sértő a magyarságra nézve.

- Kossuth Lajos gyalázása :
"Majd ha mégegyszer ezt üzenem bassza meg" utalva a Kossuth Lajos azt üzente dalra gyalázkodó és sértő, valamint egy elhunyt történelmi személyt sértegettek. Továbbá áruló spiclinek mutatták be Kossuth Lajost, aki sötét aluljáróba összeesküvéseket sző.

- Honfoglalók:
"Eltévedetünk baszod" kijelentések szintén sértőek és gyalázkodóak a magyarságra nézve. Tisztelt Panaszbizottság!

Mindezen tények túlmennek a humor határán. A műsor Magyarországon, egy magyar adón gyalázza és sértegeti, provokálja, uszítja a magyarságot, saját maga ellen! Gyalázatos, hogy egy magyar tévéadó programján a magyarságot ilyen sértő és provikatív, uszító műsorokat merészelnek levetíteni. Kérem a panaszbizottságot, hogy soron kívül vizsgálja meg panaszomat, a műsort pedig a súlyos, uszító mivoltára tekintettel, valamint a jelenleg politikai helyzetre figyelemmel tiltsa be!

Üdvözlettel,
Skodacsek András (névvel, címmel)
Panaszom a törvényeknek megfelelően a Tv2-nek mellékelve


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr916317778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása