HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

Kitartanak a Kossuth tériek

2006.10.15. 23:41 grizzlyke

Helyzetjelentés percről percre a Kossuth térről - 2006.október 15.
Néha érdekesen kattan Eperjes telefonja 
Eperjes arról beszélt, hogy "tisztességgel, törvényesen tartsunk ki, előbb utóbb úgyis felébred a nemzet." "De úgy tartsunk ki, hogy a másik oldal is észrevegye". Arról is beszél, hogy néha érdekesen kattan a telefonja, amikor bizonyos barátaival beszél. A színész szerint ima és böjt, amit csinálnak, az igazságért való küzdés. Elmondja, hogy egytized rózsafüzért elmond minden nap a hivatalban lévő miniszterelnökért.
10.15. 17:05  Eperjes: Ébred a nép 
Eperjes Károly szerint az embernek nem szabad lemondani a bal részről, hiába beteg. "Jobboldali ember nem lehet igazán más, mint aki az istenre hagyatkozik" - folytatja a színész. "Csinosodjunk ki a másik oldal praktikáiból, de mi az isteni szeretetből induljunk ki" - javasolja. Szerinte ébred a nép, de még mindig vannak, akik vakok vagy még szunnyadnak, de majd ők is felébrednek.
 
Esőben is kint lennének 
Philip azt kérdezi a Kossuth téri tüntetőktől, hogy négy-öt fokban, szakadó esőben is itt lennének? "Igeeeen!" - válaszol a közönség. A műsorvezető külön üdvözli a madocsaiakat.
Lemezlovas elemez  Jeszenszky Zsolt a lemezlovas szövetség vezetője arról beszél, hogy azért vannak a Kossuth téren, mert megtehetik. Megtudhattuk azt is, hogy a Tankcsapda az egyik kedvenc magyar zenekara.

"Megérdemelte a csávó, biztos benne volt a balhéban. Kérlek ne küldj politikai tartalmú üzeneteket" - Jeszenszky ezeket a válaszokat kapta baloldali barátaitól, amikor a megvert, ártatlan fiatalok történeteit küldte tovább ismerőseinek. Komondja Demszky nevét, pfujjolás a reakció. Szerinte "mi tiszteljük a szabályokat, de az álszent hazudozókat nem tiszteljük". Kitért a patikusokra, és a lemezlovas szövetség körüli anomáliákra. Kimondja Kóka nevét, pfujjolás a reakció. Szerinte azért retteg tőlük a hatalom, mert itt vannak, és maradnak is még egy jódarabig. Helyszíin tudósítónk szerint Jeszenszky Zsolt, ahhoz képest, hogy keveset szerepelt eddig politikai tömegrendezvényen, érzi a ritmust, és profi módon fújoltat és éljeneztet.

  Letörni a hallgatás falát 

Mindenki merjen beszélni, mondta Jeszenszky Zsolt, aki a szólásszabadság fontosságát hangsúlyozta. Le kell törni a hallgatás falát, mert csak így szűnhet meg a hazudozás és a gyűlölködés, amit az MSZP-SZDSZ koalíció szít, mondja. Nem érti, hogy miért dugják sokan a fejüket a homokba. "Én egy elég liberális csávó vagyok, de nem szavaztam Demszky Gáborra" - mondja, de amikor azt említi meg, hogy Budapest - Demszky szerint - liberális város, akkor ismét nagy pfujjolás kezdődött. Kifejti, hogy a gondolkodás szűnik meg a liberalizmusból, és csak egy-egy szóval illetik ellenfeleiket.
Nem véletlenül Jeszenszky 
Philip elárulja, hogy Jeszenszky Zsolt nem véletlenül Jeszenszky. A műsorvezető arra utalt, hogy a lemezlovas rokona az Antall-kormány külügyminiszterének, Jeszenszky Gézának.
10.15. 17:35 A DJ Lendvai pulykavörös fejét vizionálta 

"Mi lenne, ha Orbán lenne a miniszterelnök, és tőle szivárgott volna ki egy ilyen beszéd?" Akkor Lendvai Ildikó pulykavörös fejjel követelné a lemondását, vizionálta a lemezlovas. Jeszenszky hibázott, mert kimondta az MSZP frakcióvezetőjének a nevét, amire a közönség háborogni kezdett.

Schmitt Pál tanácsai 

Schmitt Pál a színpadon. Köszönetet mondott az embereknek azért, mert tíz napja kimennek a Kossuth térre. A rendőröknek, a Hír tévének is köszönetet mondott. Jóleső érzés, hogy a fehér szín viselésére szóló felhívásának van eredménye, mondta. Az embereknek tényleg elegük van a hazugságból, a rendbontásból, mondja a Fidesz alelnöke. "Mi a szabadság oldalán állunk" - folytatja. Elmondja, egyetértenek Sólyom László államfő megállapításával, miszerint a kormányfő miatt az ország morális válságba jutott. "Mondjon le, mondjon le" - skandálja a tömeg. Azt javasolta a kormány tagjainak, hogy képzeletben iratkozzanak be az általános iskolába, és akkor megtanulhatnák, hogy a kisdobos mindig igazat mond. "Néhány kormánytag még kisdobos sem lehetne" - mondta.

Schmitt: A hazudozók megbélyegzésére van szükség 
Schmitt Pál európai élményeiről beszél. Szerinte értetlenül nézik Brüsszelben, hogy egy miniszterelnök hazudik az országnak, hazudik az uniónak. Kollegái azt mondják, ha ez náluk történne meg, a kormányfőt elzavarná a népharag. Arról beszélt, hogy zéró tolerancia van érvényben a sport világában a csalókkal és a doppingolókkal szemben. A közéletben is a csalók és a hazudozók megbélyegzésére van szükség a többség, az igazak védelme érdekében, mondja.
  Eminens fideszesek 

Schmitt Pál megismétli azt a pár nappal ezelőtti hírt, hogy a nyolc legjobb EP-képviselő között két fideszes van. Ez szerinte csattanós válasz a fideszeseket érő szocialista vádakra. A Fidesz alelnöke végezetül az egység gondolatáról kezd szónokolni. Szerinte az összefogásnak, az egységnek köszönhető az elsöprő önkormányzati győzelem. "Nemcsak sokan voltunk, hanem elegen is" - mondta.   (Index.hu)

Schmitt: A források követhetetlen felhasználása tipikusan szocialista gyakorlat

Lamperth Mónikának a területfejlesztési pénzek szétosztásáról tett kijelentése miatt külföldön egyre erősebb az a meggyőződés, hogy az uniós pénzeket a szocialisták megbízhatatlanul kezelik, mondta Schmitt Pál a Kossuth téren több tízezres tömeg előtt.

Az Európa Parlament néppárti képviselője beszámolt arról, Brüsszelben nem értik, miért szolgáltat rendre trükkös adatokat a magyar költségvetésről a kormány, miközben nyíltan elismeri, hogy az uniós forrásoktól várja Magyarország sorsának jobbra fordulását. Schmitt Pál kiemelte, az unióban értetlenül fogadták azt a tényt, hogy Európában ismét van egy olyan demokrácia, amely a hazugságra épít.

 Schmitt Pál szerint az Európai Unió nem fogja megengedni, hogy a szocialista magántőke kezébe kerüljenek a közösségi források Magyarországon. Schmitt hangsúlyozta, hogy a források követhetetlen felhasználása tipikusan szocialista gyakorlat. A Fidesz alelnöke mindezt Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter nyilvánosságra került beszédével kapcsolatban mondta.

A Fidesz alelnöke úgy vélte: a többi európai országban a sajtó, a népharag és a parlament napokon belül távozásra kényszerített volna egy hazug kormányfőt.

Schmitt Pál beszédében hangsúlyozta: azért sikeres a pártja által meghirdetett demonstráció, mert az embereknek elegük van a félrevezetésből. Szakértelemre, őszinteségre és bizalomra lenne szükség, hangoztatta. A szabadság oldalán, a szabad véleménynyilvánítás oldalán állunk, jelentette ki a politikus.

Schmitt arról is beszélt, hogy zéró tolerancia van érvényben a sport világában a csalókkal és a doppingolókkal szemben. A közéletben is a csalók és a hazudozók megbélyegzésére van szükség a többség, az igazak védelme érdekében.

A fideszes politikus javasolta a kormány néhány tagjának, hogy gondolatban ismét iratkozzon be az általános iskolába. Schmitt szerint a jelenlegi kormány tagjai nemhogy KISZ-tagok, de úttörők vagy kisdobosok sem lehetnének, mert nekik igazat kellett mondaniuk.

A Fidesz alelnöke elmondta, hogy többen megszólták azért, hogy már korábban is felszólalt a téren. Schmitt szerint a téren felállított másik színpadon kicsit markánsabban fogalmaznak, de mondandójuk lényege nagyjából ugyanaz: elegük van a hazugságból.

"Egyetértünk a köztársasági elnök azon mondatával, hogy a miniszterelnök lelepleződése miatt morális válságban van Magyarország" - mondta Schmitt.
(HirTV)

   ----------------   --------------------    ----------------------    ------------------   

Fáradhatatlan tüntetúők Szekszárdon és Debrecenben 

Debrecen főterén már huszonnyolcadik napja tart a kormányellenes demonstráció: vasárnap este mintegy 150-en követelték Gyurcsány Ferenc és kormányának távozását.

A cívis városban ezúttal is békésen zajlott a demonstráció: a nemzetiszínű és Árpád-sávos zászlókat lengető tömeg - mint azt több szónok is megfogalmazta - addig gyűlik össze minden este a Református Nagytemplom előtti téren, ameddig le nem mond Gyurcsány Ferenc kabinetje.

Kézfeltartással fejezte ki egyetértését közel száz kormányellenes tüntető vasárnap este Szekszárdon, a Garay téren a Szekszárdi Forradalmi Bizottmány alapító jegyzőkönyvében foglaltakkal, a jegyzőkönyvet Kiss Albert ügyvéd olvasta fel és szavaztatta meg a demonstrálókkal.

A téren civilek azt is bejelentették, hogy hétfőn délután személyautókkal forgalomlassító demonstrációt szerveznek a 6-os számú főút Szekszárd-Paks közötti szakaszán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr106318172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása