HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

forrás: röplap

2007.12.06. 23:02 grizzlyke

5. évfolyam 11. szám (43. bevetés) 2007. december 

Mottó:
"Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, akik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok, de belül ragadozó farkasok. Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Vajon tövisről szednek-e szőlőt, vagy a bojtorjánról fügét? Eképpen minden jó fa jó gyümölcsöt terem, a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem. Máté 7. 15-17.

Jelen számában a Röplap személyügyi kérdéseket fog feszegetni. Egészen pontosan: személyeskedni fog. Akikről szó lesz közszereplők, tehát többet el kell viselniük, mint másoknak. Ráadásul amit itt leírok róluk, az nem saját agyszüleményem, hanem a sajtóban megjelent cselekedeteik, mondataik alapján kialakított véleményem. Azt meg jogom van megosztani a barátaimmal. (a szerk.)

Első áldozat: Lamperth Mónika. Ő az elmúlt hetekben új becenevet kapott. Ő "a cigányok új Mária Teréziája". Erről a "Romasansz" honlap ír (http://www.romasansz.hu/html/index_1195201327,93460,.html). Ne csodálkozzunk, és ne gúnyolódjunk ezen! A cigányok alapvetően érzelmi beállítottságúak. Egy jó szóért mindenüket odaadják. Nem csoda, hogy fellelkesültek a miniszter asszony legutóbbi ötletén, nevezetesen, hogy a cigányok felzárkóztatásának legjobb módja, ha a magyaroknak megtiltják a szabad iskolaválasztást (e terv értelmetlenségét és aljasságát később elemezzük). Ez az ötlet nem őket, hanem a kormányt minősíti! Remélem, új hívei egyre többször meg is látogatják majd Nagy Pártfogójukat, vagy épp meghívásokkal árasztják el, talán megválasztják az első női vajdájuknak is, elvégre a romáknak is haladniuk kell a korral, ha integrálódni akarnak a modern európai táradalomba...

Második "páciensünk" Karsai József. A búzaégető Karsai. A szocialista fenegyerek, a különutas. A Békés megyei Hírlapnak azt nyilatkozta, hogy Gyurcsány már nem is köszön neki – természetesen az állandó ellenvéleményei, bírálatai miatt. Mer' ő a tökös magyar gyerek. Mer' ő bizony valóban a nép pártján áll, ő az igazi szocialista és demokrata, szemben a diktátor Gyurcsánnyal. Számára még ma is Horn Gyula a "király"... Igen, ezt Karsai mondta szó szerint. És mondott még mást is, hogy az agymosott munkásparasztértelmiségi baloldali szimpatizánsok végképp a szívükbe zárják. Amikor a riporter megkérdezte, hogy Ferenc napra meglepi-e valamilyen rá jellemző kijelentéssel a miniszterelnököt, a képviselő azt mondta: "Hithű katolikusként, istenfélő emberként rosszat senkinek nem akarok, így a kormányfőnek is erőt, egészséget, sikereket kívánok." Na, igen. Mert 1990 óta a komcsik felfedezték magukban a hívő lelket. Bezony, ez idestova 17 éve nagyon trendi. Az ateizmus uncsi lett már. Kádár elvtárs nincs, kell "valaki", akiben hinni lehet, aki teljesíti a kívánságokat, aki meggyógyít, s nem utolsó sorban a megbocsátást hirdeti! Ennél vonzóbb tulajdonsága a saját nemzetük ellen sokszorosan vétkezők, hazaárulók, gyilkosok szemében senkinek nem lehet. Ha Istennek hívják – hát hívják úgy, ő a mi "emberünk", elvtársak!
Karsai tényleg fenegyerek. Még engem is ki tud akasztani. Tehát: Egy ateista gyökerű pártban, mely börtönbe zárt, megkínzott és megölt papokat, apácákat és egyszerű híveket is, ő mint hithű katolikus van jelen, és mindennek a tetejébe a keményvonalas, pufajkás kommunista, Horn Gyula a példaképe. (Orvost! Mentőt! A szerkesztő úr rosszul lett! Ja, semmi baj, csak múló hányinger...)

És még se, még se, még se Karsai lett a hőse ennek az írásnak, hanem Hegyi Gyula elvtárs, MSZP-s Európa Parlamenti képviselő. Ő az a szerencsétlen flótás, aki 2006-ban, amikor főnöke Gy.F. éppen kisajátítani akarta '56 forradalmát, azt írta (inkább írathatta, mert szerintem analfabéta), hogy '56 nem forradalom volt, hanem csak felkelés antiszemita attitűdökkel, lincselésekkel...
Most megint úgy érezte, rá van szükség, segíteni akart a "cigányok Mária Teréziáján" és a távolból üzent. Üzenetének lényege, hogy "... a szabad iskolaválasztás érdemi korlátozása a magyar demokrácia elemi érdeke és sürgető feladata." Ezt most gyorsan olvassa el mindenki még egyszer!
Tehát a demokrácia elemi érdeke, hogy a normális többség érdekeit alárendeljük egy deviáns kisebbségének. Ismerős elv. Eszerint működött az ország 1945 és '90 között. A kisebbségben lévő kommunisták érdekei szerint, a többségben lévő magyarok szabadságának "érdemi korlátozásával". Ezt nevezték demokráciának. Ma már túl kevesen vannak e rend fenntartására, hát felhasználják "segéderőként" a cigányságot. Az alábbiakban röviden rávilágítunk arra, miért is értelmetlen, és egyszersmind aljas ez a tervezett intézkedés. Ennek ellenére biztosan lesz több híve a "Rákosi Mátyás Hagyományőrző Egyesület" (röviden MSZP) szavazói között. Sajnos köztük sokan már ugyanolyan gonoszak, mint kedvenc pártjuk, és képesek helyeselni saját maguk számára is hátrányos intézkedéseket csak azért, hogy bosszantsák a nemzeti érzelmű választókat.
Vannak tehát iskolák, ahol bizonyos hátrányos helyzetű gyerekek olyan agresszíven viselkednek, rendetlenkednek a tanítási órákon (is, meg egyébként is), hogy nem lehet tőlük tanítani, tanulni. Tehát a tanárok idegileg tönkremennek (meg még meg is verik őket - mármint a diákok a tanárokat!), a tanulni vágyó diákok meg buták maradnak, mert a rosszak miatt nem tudnak tanulni. A tanulni akaró diákok szülei eddig fogták a gyereket és elvitték másik - rendesebb - iskolába. A tanárok egy része is - Hegyi elvtárs szerint az "értelmesebbek" - elvándorolt az ilyen iskolákból. Így a maradék rossz diák a rosszabb képességű tanárokkal maradván semmire sem jut, hülye marad és hátrányos helyzetű (mellesleg az iskola is leromlik, tönkre megy).

Az világos, hogy a "rossz" gyerekeket is meg kellene nevelni, fel kellene zárkóztatni - ez a társadalmi szolidaritás elve, s nekik alapvető joguk, hogy ebben részesülve esélyhez jussanak a normális életvitelre, akár továbbtanulásra. Kérdés, hogy a "cigányok Mária Teréziája" által kiötlött és Hegyi Gyulája által lelkesen támogatott megoldás jó válasz-e a problémára? Mert ha kötelezővé tesszük, hogy a jobb képességű, vagy legalábbis a tanulni akaró gyerekek ott maradjanak összezárva a rosszakkal, akkor az összes gyerek hülye marad. Sokkal egyszerűbb és emberibb megoldás lenne a nehezen kezelhető gyerekek különálló, (igen, százszor is, ezerszer is: szegregált!) felzárkóztató oktatása legalább az alsó tagozatban. Speciálisan felkészült pedagógusokkal és tantervvel. Ezt nevezni a szegények gettójának - mint azt Hegyi Gyula teszi - oktalanság. Ha Hegyi Gyula valóban csak ilyen szellemi kvalitásokkal rendelkezik és Európa Parlamenti képviselő, akkor nekem rég ENSZ főtitkárnak kellene lennem. És mi a helyzet, ha Hegyi fentebb csonkán idézett mondatát annak első felével együtt írom le: "A helyi iskolák becsületének visszaadása és azt követően a szabad iskolaválasztás érdemi korlátozása a magyar demokrácia elemi érdeke és sürgős feladata." Így még értelmetlenebb, mert hogyha a mondat első része teljesülne, a másodikra nem lenne szükség. Már most az a kérdés, hogy lehet-e valaki ennyire ostoba, mint amilyennek Hegyi Gyula látszik? Elképzelhető. Szerintem azonban itt másról, a magyar nép külföld által elvárt (ha úgy tetszik: megrendelt) szervezett lebutításáról, pusztításáról van szó. (forrás: http://www.oco.hu/webset32.cgi?OCO@@HU@@1025@@976954752)

Végül: Markó Béla. Aki sokat Markó(l), keveset fog. A kettős állampolgárságról szóló népszavazás után itthon, most Erdélyben is "elvált a szar a víztől". Az EU Parlamenti választás kampányában tapasztalt gonosz és diktatórikus RMDSZ-módszerek: Tőkés akadályoztatása, polgármesterek, papok megfenyegetése, ha beengedik a településükre, a lakosság zsarolása mutatja, ott is vannak posztkomcsi (poszt-secus) erők és ugyanolyanok, mint itt. Ha valaki ennyire, és főleg ilyen módszerekkel akar egy pozíciót, az nem azért akarja azt, hogy abban a többiek érdekében tevékenykedhessen, hanem hatalmi vágyból. Vagy, mert kívülről megbízták ezzel...
Egy Ember

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr406316229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főpilóta 2007.12.07. 00:08:07

Ezt hogy csináltad, grizzlyke? Minden ékezet a helyén van... :-) Kösz!

grizzly 2007.12.07. 20:41:55

Sziaaaaaa, hát egy újabb másolási technika alkalmazásával - de nem volt szándékos - néha jól jün egy kis szerencse, meg egy kis dicséret...:-))))))))))
süti beállítások módosítása