HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.10.11. 09:38 grizzlyke

Válaszlevél Gál J. Zoltánnak     2007-10-11 09:25 csütörtök

Az Önök kormányzásának vége azonban csupán a kezdet lesz a magyar emberek számára: még évekig fogjuk takarítani maguk után a romokat - írja válaszlevelében Szijjártó Péter.

Tisztelt Államtitkár Úr!

Winston Churchill mondta még a második világháború után a Szovjetunióról, hogy az most olyan, mint éhes farkas a bárányok között. "De az evés után jön az emésztés."

Államtitkár úr, az Önök kormánya a hatalom megszerzése érdekében hazudott, csalt, tönkretette az ország gazdaságát, eladósította a magyar embereket, kiárusította a közvagyont, közben pedig jóllakatta saját embereit és teletömte a zsebeiket is.

Az elmúlt hetekben cáfolhatatlanul bebizonyosodott, ami korábban is sokak érzése, sejtése volt: a közpénzeket felülről kiépített, központilag vezényelt rendszerben maffiamódszerekkel ellopják. Egy volt minisztériumi tisztségviselő vallomása szerint az ifjúsági célú közpénzek eltüntetéséről szóló Zuschlag-ügy szálai egészen Gyurcsány Ferenc dolgozószobájáig érnek. A Weiszenberger-ügy kapcsán nyilvánosságra került felvétel alapján világos, hogy miért is nem látszik az ország állapotán és a gazdaság helyzetén az állítólagosan hazánkba érkezett hatalmas mennyiségű uniós forrás: hát azért, mert a pályázaton megnyert fejlesztési források egy részét a győztes vállalkozónak vissza kellett adnia, hiszen szóltak a minisztériumból, hogy mikor viszik már a pénzt.

Most pedig az a Gyurcsány Ferenc zsarolja közjogi javaslataival az Országgyűlést - benne elsősorban saját frakcióját és koalíciós partnerét - akinek cégei úgy üzleteltek az állammal, hogy az állam általában rosszul, a Gyurcsány-cégbirodalom pedig jól járt. Így lehetett ÁFA-mentesen uszodát építeni, vagy balatonőszödi villát lízingelni, majd az állammal visszabéreltetni.

Most viszont bajban, nagy bajban vannak. Ezt már régóta tudják az emberek, és immár tudják Önök is: az Ön által írt levélből legalábbis ez egyértelműen kiderül - már aki veszi a fáradtságot, hogy az unos untalan ismételt rágalmakat egy igen hosszú és körülményesen összerakott írásban újra végigolvassa.

Államtitkár úr, az Önök országlása a végéhez közeledik. Az Önök kormányzásának vége azonban csupán a kezdet lesz a magyar emberek számára: még évekig fogjuk takarítani maguk után a romokat. De ezt az országot nem lehet annyira tönkretenni, hogy ne tudjuk az emberekkel közösen újra felépíteni.

Üdvözlettel:

Szijjártó Péter
országgyűlési képviselő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr456316340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása