HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.06.09. 18:23 grizzlyke

Tömegmozgósítás az egészségügy piacosítása ellen  (Cs.Zs.) 2007-06-08 19:54:01  demokrata.hu

Ha nem vonják vissza a módosított egészségügyi törvényeket, ha a kormányzat továbbra is kitart az egészségügy piacosítása mellett, akkor a Magyar Szociális Fórum kerekasztalában résztvevő szervezetek készek arra, hogy tömegmozgosítást, tömegdemonstrációt szervezzenek.

A szervezet egy közleményt is kiadott, amely a demokrácia sikereként értékeli, hogy az Alkotmánybíróság jóváhagyta a Fidesz népszavazási kezdeményezéseit - mondta pénteken Simó Endre a kerekasztal szervezője.

A kerekasztal az ellenzéki párt kezdeményezése mellett támogatja annak a két magánszemélynek a népszavazási javaslatát is, amely arról szól, hogy a következő 10 évben maradjon meg a szolidaritás elvű egy biztosítós kötelező egészségbiztosítási rendszer.

A pécsi kórházban a hónap vége előtt elfogyott a pénz a műtétekre, pszichiátriai betegek az intézmény folyósóján kaptak csak helyet, a megszűnő aktív ellátás miatt a Budai MÁV Kórház nyugdíjas betegei nem tudják hova menjenek - sorolták saját példáikat a tájékoztatón jelenlévő orvosok, betegek.

Az Állami Egészségügyi Központba olvadó pesti és Budai MÁV Kórház csaknem 1600 dolgozója közül csupán a felét veszi át az új közkórház - jelentette be a kerekasztal tájékoztatóján Prókai Sándorné, a Vasútegészségügyi Dolgozók Szakszervezetének vezetője. Tudomása szerint az összevonásra kerülő 4 kórházból, a BM, a MÁV, a Honvéd és az Országos Gyógyintézeti Központból összesen 2800 dolgozót bocsátanak el.

(lanchidradio.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr986316598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása