HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.02.04. 11:34 grizzlyke

S Ü R G Ő S F E L J E G Y Z É S   2007-02-04 00:56
SÓLYOM LÁSZLÓ ÚRNAK, A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ELNÖKÉNEK BUDAPEST

TISZTELT ELNÖK ÚR!

A Kossuth téren zajló események kifejezetten rossz irányba fejlődnek! Rendőrségünk nem az okok megszüntetésén munkálkodik, hanem (miniszterelnöki támogatás birtokában) erődemonstrációval és a "vasfüggöny" megkettőzésével, provokálja az alkotmányos jogaikért demonstráló polgárokat.

Úgy tűnik, hogy a rendőrség 2006. október 23-óta: "állam az államban"! Az sem kizárt, hogy a berlini falhoz hasonló építkezésbe fognak, vagy a nyugati határunk oltalmazására  - hajdan -  jól bevált taposóaknák telepítésébe kezdenek.
A kormány(fő és a rendőrség illetékesei részéről - eddig tapasztalt - (primitív) magyarázkodások vagy jogi csűrés-csavarások, sértik az emberek ön-és igazságérzetét!
Minden érintett számára ismert, hogy "műveleti terület" nem létezik (!), tehát a rendőrség több mint száz napja, "kreált" kifejezés "pajzsa" mögé bújva önkényeskedik, Gyurcsány Ferenc és Szili Katalin képmutató asszisztálása mellett.
Az ötletekből kifogyhatatlan hatalomféltők, most az értelmezhetetlen - "jogellenes helyzetre" - hivatkozva játsszák a "kiszorítósdit",- azokat zaklatva, üldözve és/vagy bántalmazva, akiknek az adóforintjaiból "élik világukat"!
A Medgyessy, majd a Gyurcsány kormányok által kialakult helyzet kritikus, tragikus és kilátástalan. Egy hazug, koncepciótlan, öntelt, paranoiás és diktátori szimptómákkal rendelkező akarnok,- kormányozza erkölcsi-gazdasági nyomorba hazánkat.
Tisztelt Elnök Úr! Az Ön "jogi mérlegének" serpenyőiben nem lehet egyforma súlyú, a jogsértést előidéző (fenntartó) és az azt felszámoló tevékenység.
Az Ön szavára - még - odafigyelnek az emberek, Önnek lehetősége van az inlegitim kormány elleni fellépésre.
Megduplázott vaskerítés mögött, védőöltözetbe bujtatott rendőr-hadsereg áll ugrásra készen, hogy gumibotokkal, vízágyúkkal, gránátvetőkkel, könnygázfejlesztőkkel, gumilövedékekkel, pajzsokkal, rendőr lovakkal és kutyákkal - bármilyen "áron" - védelmezze a jogellenes helyzetet, valamint a gyáva, hazug és dilettáns kormány hatalmát.
Elnök Úr! A fagyoskodó, elkeseredett, becsapott, megalázott és kisemmizett emberek türelme elfogyott! Képtelenek kivárni a csigalassúsággal működő, gyakran részrehajlást tükröző, ügyészségi és bírósági procedúrákat, nem hisznek a kormányfő és kormánya ígéreteiben.
Az első számú közjogi méltóság gyors, hatékony és törvényes fellépésével ma még megelőzhető a tragédia?

Tisztelettel: prof.r. Bokor Imre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr876317097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása