HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2007.01.21. 19:18 grizzlyke

Nyílt levél a Kormánykoalíciót uralmon tartó szavazókhoz  2007-01-21. 16:59:12   nemenyi.net

Most, hogy Önök is saját bőrükön (pontosabban fogalmazva: pénztárcájukon) érzik, mit is jelent Gyurcsány Ferenc hazugságai áldozatának lenni, kérem maguk közül azokat, akik felvállalják, hogy 2006-ban az MSZP-SZDSZ duót segítették a hatalmon maradásban, de azóta már belátták, hogy egy előre kiszámított propaganda és hazugságsorozat jóhiszemű áldozatai lettek, hogy most Önök nyújtsanak be "bizalmatlansági indítványt" a miniszterelnök és pártja ellen.

Mi, akik eddig sem hittünk a szocialista és liberális politikusoknak, már megtettünk minden tőlünk telhetőt, hogy Gyurcsány Ferencet lemondassuk, de ránk nem hallgat. A mi módszereink nem tetszettek Önöknek sem, kérem, most mutassák meg, hogyan tudják korrigálni Magyarország jövőjét, ha már egyszer eljutottak oda, hogy belátják; bizony hiba volt az MSZP-re szavazniuk. Gyakoroljanak Önök is önkritikát és vallják be: ezt bizony maguk is..., de nem is kicsit!

Bizonyítsák be, hogy nem egy terelgethető, békés, mindent megemésztő birkanyáj a "csendes többség"! Ha Önök nem emelik fel szavukat, akkor a magyarok (itt nincs Önök és Mi, jobb vagy baloldal) többsége csendben elhal. Az előfordulhat, hogy a liberális oktatásügy az új tankönyvekben a Szózatot a következő szövegrésszel jelenteti meg: "itt éhen halnod kell", de higgyék el, az eredeti nem így hangzik!

Most, baloldali honfitársaim, Önökön a sor: tavaly belehúztak, most húzzanak ki belőle minket és az országot, amíg nem késő!

Javaslom, hozzanak létre egy civil szervezetet "Csalódott Baloldali Szavazók Társasága" néven, majd gyűjtsenek aláírásokat, melyekkel tanúsítják, hogy az MSZP és a Kormánykoalíció elveszítette már az Önök bizalmát is, mandátumaikat ezennel visszavonják.

Ha ennek sem lesz foganatja, talán majd Önök is megértik, hogy mennyit ér a demokrácia Gyurcsányiában!

Pintér Gábor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr386317239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása