HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

Ez aztán a rafkós társaság

2006.12.08. 23:08 grizzlyke

"A BÉKÉS TÖBBSÉG ÉN VAGYOK"  (biztos ez????)

A SZERETEM MAGYARORSZÁGOT KLUB ORSZÁGOS KÉPESLAPKÜLDŐ-MOZGALMAT INDÍT A MEGBÉKÉLÉSÉRT 
 
 A szeptemberi, októberi erőszakos események súlyosan megdöbbentették, összezavarták a magyar társadalmat. Az utcán zajló események nem csak Budapest lakóiban ébresztettek félelmet, bizonytalanságot, szerte az országban milliók vágya a rend és a nyugalom. Egyre többekben merül fel, hogy valamit tenni kell a káosz, a bizonytalanság, a céltalan erőszak ellen.

A békés többség tudja, hogy Magyarország nem olyan, mint amilyennek a CNN Televízió 5 perces híradásaiban mutatják. A békés többség tudja, hogy nem az arctalan vandálok és nem a hatáskörüket túllépő rendőrök jelentik a valódi  Magyarországot.

A többség mi vagyunk. Mi vagyunk tíz millióan, akik szeretjük Magyarországot. Ez a többség most szólásra emelkedik.

A Szeretem Magyarországot Klub olyan, tömeges véleménynyilvánításra hívja a békés többséget, amely jelképes együttlétet biztosít új és látványos formában.
Arra kérjük honfitársainkat, hogy egy hagyományos médiumot felhasználva csatlakozzanak kezdeményezésünkhöz; küldjenek nekünk képeslapokat, melyeken a többség nevében hitet tesznek egy toleráns, nyugodt Magyarország mellett. Ezeket összegyűjtjük és beleegyezésükkel a nyilvánosság elé tárjuk egy nagyszabású, különleges kiállítás keretében.
A beérkező - várhatóan százezernyi - képeslapot kiragasztjuk Budapest egyik forgalmas helyén erre az alkalomra felállított installáció falaira. Kint a világ zaja, bent a nyugalom.
A békés többség nyugalma és sokszínűsége, egyben azonos, ezt ki merjük mondani: a békevágyban.

A Liberális értelmiség   

A Szeretem Magyarországot Klub tagjai már elküldték saját képeslapjukat és erre bíztatják barátaikat, ismerőseiket, üzletfeleiket is. Mindent megtettünk azért, hogy bárki a lehető legkönnyebben képeslaphoz juthasson. Akinek nincs otthon, vagy nincs kedve vásárolni, az keresse ingyenes képeslapjainkat. A nyilvános helyek többségében - könyvesboltok, kávéházak - megtalálhatók lesznek free-cardjaink, melyeket megírás és felbélyegzés után, csak fel kell adni és pár napon belül megérkezik postacímünkre.


AKTUÁLIS JEGYZET            (2006. 12. 04.)    forrás:   Röplap
Hogyan lesz 5 százalékból "békés többség"?!

 "A békés többség én vagyok!" címmel egy képeslapküldő akció van folyamatban. Én arra kérek mindenkit, ne hamarkodja el a képeslap küldést! Előbb látogasson el a címzett "Szeretem Magyarországot Klub" internetes honlapjára. Itt ugyanis szép kis meglepetés várja. A nagybetűs Liberális Értelmiség néhány képviselője személyesen. Most éppen mint a béke angyalai, ingyenes újságokban és óriás plakátokon hirdetik, hogy aki nem komálja az erőszakot, értve ez alatt az utcai tüntetéseket, félpályás útlezárásokat, stb, az mint "a békés többség" küldjön nekik egy képeslapot, amiből ők egy hatalmas kiállítást szerveznek, hogy így hozzák a "békétlen kisebbség" tudomására, hogy maradjanak már nyugton, hagyják a többséget békésen dolgozni, pihenni, szórakozni. Hogy ki, vagy kik az a "békétlen kisebbség", a plakátokról, ingyenes reklám újságokból nem derül ki. A honlapról viszont igen. Na? Lehet találgatni... Szabad a gazda? A megfejtés: Orbán Viktor! "Gyönyörű" cikkeket lehet olvasni róla, meg rólunk nemzeti oldaliakról, akik feldúljuk az ország nyugalmát, semmibe vesszük a parlamenti demokráciát, és ahelyett, hogy két parlamenti választás között befognánk a pofánkat, provokáljuk a rend jámbor őreit (na, azért oket is froclizzák kicsit - ne legyen olyan átlátszó a dolog). Nem érjük fel ésszel, hogy Gyurcsány Ferencnél nincs bölcsebb, igazságosabb (és meg nem értettebb) uralkodó az országban. Szóval ők is úgy vannak az országgal, mint Horn meg Medgyessy. Igazából csak a felét szeretik, de azt szeretnék, ha a fele az egész lenne. Úgyhogy felhívok mindenkit, aki a mellékelt figurával találkozik: NE KÜLDJÖN képeslapot és beszélje le erről nemzeti érzelmű ismerőseit, rokonait, nehogy késobb a falba verjék a fejüket, hogy kiket is támogattak. Ez az SZDSZ megtévesztő akciója, egy álcázott "tagtoborzó", hogy többnek tűnjenek, mint ahányan valójában vannak. TÖBB SZDSZ - TÖBB ÁTVERÉS!
Jópofa ez a kis nemzeti színű "puzzle" figura... Ennél már csak az lenne csábítóbb, ha Árpád-sávos volna. 

(roplap.uw.hu)


Idevágó téma, hogy mennyire fontos lenne "nekik" az emberek véleményének "átmosása"

Nyílt levél Hernádi Juditnak 2006-11-21 08:11

Kedves Hernádi Judit, Tisztelt Művésznő!

"Nők összefogása a békéért" címmel az MTI útján tett közzé felhívást vezető üzletasszonyok egy csoportja az elmúlt héten. Az aláírókhoz több művésznő is csatlakozott, közöttük Ön is. Meglepődtem. A petíció központi gondolatát ugyanis így fogalmazták meg: "Mára úgy érezzük, okkal félünk attól, hogy veszélybe kerülhet hazánk hétköznapi nyugalma, természetesnek vett biztonsága, ami nélkül nincs normális élet."

Kedves Művésznő!

Ön hosszú évek óta látszólag minden aggodalom nélkül vesz részt a Heti Hetes című gyűlöletshow-ban, s hétről hétre sértegeti, gúnyolja, gyalázza azokat a magyar embereket, akik történetesen nem a balliberális eszmékkel azonosulnak. Nem aggódott? Nem tartott attól, hogy lesznek, akik "besokallnak"? Nem félt attól, hogy a gazdaságilag és méltóságukban egyaránt meggyötört embereknek az Önök gyalázkodása olaj a tűzre? Mire alapozta, hogy mindenki zokszó nélkül, a végtelenségig tűri, hogy saját hazájában folyamatosan megalázzák, hogy tárgyként, eszközként kezeljék?

Belátom persze, hogy optimizmusának megvolt az alapja. A rendszerváltozás óta eltelt másfél évtized azt bizonyította, hogy a magyar nép hosszan tűrő és méltóságteljes. Egyetlenegy volt kommunista vezetőt nem bántalmaztak, senki nem bosszulta meg maga és családja szenvedéseit, sérelmeit. Nem hajították ki a rózsadombi lopott villákból a főelvtársakat, sőt leírhatatlan nyugalommal tűrték, tűrtük a nemzeti vagyon "leprivatizálását", az egykori élkommunisták hihetetlen mértékű meggazdagodását. Mi több, különösebb válaszreakció nélkül hallgattuk az egykori főcenzor asszony napi rendszerességű bölcs tanításait arról, mi is az a demokrácia. Lenyeltük, hogy a multimilliárdos miniszterelnök, a gyógyítás helyett a magánhelikoptert választó gazdasági miniszter, a fegyverkereskedőből lett egészségügyi miniszter biztat minket nadrágszíj-húzogatásra.

De amikor a részeg kocsis hangján káromkodó kormányfő lebukott, amikor egyértelművé vált, hogy minden napszakban hazudtak, hogy jogsértésektől sem riadtak vissza a hatalom megtartása érdekében, akkor bizony elegünk lett. Szeretnénk visszanyerni önbecsülésünket, szeretnénk újra otthon érezni magunkat a saját hazánkban.

Ez azonban nem azt jelenti, Kedves Művésznő, hogy Önnek itt félnivalója lenne. Még akkor sem kell félelemben élnie, ha esetleg úgy dönt, hogy folytatja a Heti hetest, s változatlanul gyalázkodni, bántani, bosszantani fog. Szeretettel kérem azonban: ne tegye! Vagy szálljon ki a gyűlöletshow-ból, vagy beszélje rá szereplőtársait a tartalom és a stílus megújítására, a gyalázkodás nélküli, a magyar népet méltóságában nem sértő humorizálásra. Ily módon igen sokat tenne petíciójuk céljának megvalósulásáért: az ország nyugalmának és biztonságának megőrzéséért.

Meg kell azonban jegyeznem, hogy amennyiben a felhívásuk szerint veszélybe került "normális élet" alatt bárki is azt értené, hogy a balliberális oldal a média közvetítésével folyamatosan pocskondiázhat, s a meggyalázottak ezt rezzenéstelenül és szótlanul tűrik - nos, ennek zavartalan folytatódására senki nem mer és nem is akar ígéretet tenni.

Szívből kívánok Önnek további szép sikereket, jó egészséget!

          

Morvay Krisztina jogász, egyetemi docens                                

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr386317570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása