HTML

grizzlybear

Friss topikok

  • vczxwibyugl: svpatelzhmgipbvzbpvlensfvvq, The Renegade Diet, ypqzeqhdg, Buy The Renegade Diet, fZHjrdmwn, http:... (2012.03.19. 08:33) Közgazdász szemmel
  • lna: lna (2010.12.09. 19:42) 2010. 12. 02.
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Gifts Aviation Claim said it would permit flights to effe... (2010.05.06. 11:34) Életrajzi vonatkozások
  • grizzlyke: szia főpilóta, igen igyekszem megszerezni azt a cikket, de még nem tették fel (2010.03.10. 09:46) Bayer Zsolt levele Vona Gábornak

Címkék

2006.10.29. 22:50 grizzlyke

Félezer sértett és tanú jelentkezett eddig a Fidesznél    2006-10-29 13:09

A Fidesz Új Demokrácia központjába eddig 423 bejelentés érkezett október 23-a óta. Sokan tanúként jelentkeztek, illetve videófelvételeket küldtek be. Csak nagyon kevesen tettek eddig hivatalos feljelentést, mivel félnek a rendőröktől - mondta a központ vezetője.

Kontrát Károly kijelentette: politikai döntés, vagyis Gyurcsány Ferenc jóváhagyása nélkül nem kerülhetett volna sor ilyen brutális intézkedésekre. A fideszes politikus elítéli az országos rendőrfőkapitánynak azt a szeptemberi utasítását, miszerint a rendőröknek a gyakorlóruhán nem kötelező azonosító jelet viselniük. Kontrát szerint ez alkotmányellenes, ezért felszólította Petrétei József rendészeti minisztert, hogy találja meg a döntésért felelős rendőri vezetőket, és helyezzék hatályon kívül ezt a jogszabályellenes rendeletet.

- Álláspontunk szerint ezt azért tette az országos rendőrfőkapitány, hogy a rendőrök mindent, bármit megtehessenek az október 23-ai békés ünneplőkkel szemben. Sajnos a tények azt bizonyítják, hogy a rendőrök nagyon sok esetben törvényellenesen, brutálisan, értelmetlenül léptek fel az ünneplőkkel, vagy egyáltalán a Budapesten élőkkel szemben – mondta el Kontrát Károly, a Fidesz Új Demokrácia Központjának vezetője.

Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium visszautasítja Kontrát Károly kijelentését, miszerint az országos főkapitány utasította volna a rendőröket, hogy azonosító jelvény nélkül intézkedjenek. A tárca közleményében azt írja: a főkapitányi utasítás kötelezően előírja a "szolgálati azonosító jelvény" viselését a régi és az új típusú gyakorló öltözetnél is.

HirTV

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://grizzly.blog.hu/api/trackback/id/tr936318022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása